silver_serfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2010
- Like
- 490
- Πόντοι
- 26
Ήρθε η ώρα να χαλαρώσω λίγο....
Εσύ να χαλαρώσεις κι εμείς να τρελαθούμε κουκλα
Ήρθε η ώρα να χαλαρώσω λίγο....
Είναι καλά τ αγόρια μου;;Εγώ το έχω ρίξει στη δουλειά αυτές τις μέρες αλλα δεν σας αφηνω ,με υλικο φουλ σας έχω!!
Πάω νά διαλέξω μονόπετρο...... ετοιμάσου καί πήγανε νά δοκιμάσεις νυφικό..... πάρε όλα τά σχετικά..... έχω διαλέξει καί ανθοδέσμη... Τελικά αντί γιά κουμπάρα θά γίνεις γυναίκα μου ....Είσαι το όνειρο τής ζωής μου.....άσε τούς Αθηναίους μέ το πουλί στό χέρι καί ελα πάνω.....χειμώνας κρύο καιρός γιά δύο......εγώ κι εσύ........χαχαχα
αφου εισαι τοσο καβλα και ειλικρινης να ρωτησω στο στομα τα παιρνεις;η οχι;Εσύ να χαλαρώσεις κι εμείς να τρελαθούμε κουκλα
Άμα κρίνω ότι τηρούνται κάποιοι κανόνες υγιεινής και γουστάρω το άτομο, άνετα!Next question?αφου εισαι τοσο καβλα και ειλικρινης να ρωτησω στο στομα τα παιρνεις;η οχι;
Από το πρωί δεν έχω κάτσει,τώρα όμως παρέδωσα σώμα...!!Εσύ να χαλαρώσεις κι εμείς να τρελαθούμε κουκλα
Με χάνετε, θα παντρευτώ! χαχαχαχα!Πάρε το κτελ και κατεβα να ησυχασουμε
Αξιαγάπητη γλυκιά ξετσίποτη.....τά είπαμε τά συμφωνήσαμε.... μάζευε προίκα.. .χαχαχα φιλάκια....Από το πρωί δεν έχω κάτσει,τώρα όμως παρέδωσα σώμα...!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με χάνετε, θα παντρευτώ χαχαχαχα!
next question...πες μου οτι τα καταπινεις κιολας!!!!!Άμα κρίνω ότι τηρούνται κάποιοι κανόνες υγιεινής και γουστάρω το άτομο, άνετα!Next question?
Good night and sweet dreams.Την κάνω ...για chill out...όμορφο και καβλιαρικο βράδυ σε όλα εδώ τ αγαπημένα μου αγόρια...
Πέραν ότι σταματώ 11,12..σήμερα δούλεψα όλη μέρα, δεν την παλεύω με τπτ..αν θες νωρίτερα αύριο ευχαρίστως, αρκεί να μπορώΚαλησπέρα μπορείς και τώρα?
Χαχαχαχα μη μου ζητήσεις μόνο να σου πάρω αλλά !Παντα με κάβλες ξυπνάω και κοιμάμαι.Πάλι με καυλες σηκωθηκες; Κάθε πρωί μου τον κάνεις τούμπανο. Κοντεύω να σκίσω όλα μου τα παντελόνια. Καλημέρα καυλοΤζο
Good morning. Looking good today. Τι ωραια θέα. Καλη και μερα να εχεις θεά.Morning!
Καλημέρα αγόρι...Ευχαριστώ πολύ .Good morning. Looking good today. Τι ωραια θέα. Καλη και μερα να εχεις θεά.
Pure perfection που λένε και στο χωριό μου!Morning!
Καλημέρα ματάκια!!Pure perfection που λένε και στο χωριό μου!
Καλή και όμορφη μέρα!
Και ωραιο μανικιουρ bye the way.Καλημέρα αγόρι...Ευχαριστώ πολύ .