Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Συνηθισμένα πράγματα για ένα γουρούνιΠέρασες όμορφα ζωηρό αγόρι.. ;?
Συνηθισμένα πράγματα για ένα γουρούνιΠέρασες όμορφα ζωηρό αγόρι.. ;?
Φεύγουν ευχαριστημένα τ αγόρια από μένα και χαίρομαι πολύ...Με τιμά μετά που το γράφουν δημόσια εδώ!Χάνονται φυσικά στις σελίδες τόσες όμορφες κριτικές αλλά ευτυχώς σχεδόν σε κάθε σελίδα υπάρχει από μια το λιγότερο ως προς ενημέρωση των υποψηφίων πελατών ?Εσύ πάλι στις καυλες σου είσαι! Τσίμπησες και τις κριτικάρες σου απο τους τυχερούς συναδέλφους.. Ποιός τη χάρη σου.!!! Μπράβο θεία Jo
Τι έχει σκεφτεί το πρόστυχο μυαλό σου.. ☺;θα σου αρέσει γιατί το μενού θα έχει και εκπλήξεις
Δεν σου λέω γιατί θα μάθεις και δεν θα είναι εκπληξηΤι έχει σκεφτεί το πρόστυχο μυαλό σου.. ?;
Να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους....όχι σαν κάτι άλλους εεεΑπό τους πολυ ευγενείς εδώ μέσα είσαι, οφείλω να το πω..
Εχει λεφτα ο κουμπαράς σου;Άκου, θα παντρευτείς την Ζωίτσα, θα κάνεις εμένα κουμπαρά, και 3 φορές την εβδομάδα θα τα λέμε.. ??
Καυλημέρα!!!!Καλημέρες!!
Καλημέρα όμορφε!Καυλημέρα!!!!
Καλημέρα κουμπάρα ??Καλημέρες!!
Καλημερα καβλιαρη κουμπαρε!!Καλημέρα κουμπάρα ??
Πολλές ... κα(υ)λημέρες!Καλημέρες!!
Καλημέρες!!?Πολλές ... κα(υ)λημέρες!
Αυτό θα πει ...businesswoman!!!!Με παροχές για το κοινό της...ευ γέ!!!!Ρε σεις μέχρι γκεστ καβλιαρες σας φέρνω, τι άλλο θέλετε να κάνω εδώ μέσα;!!????
Αυτό θα πει ...businesswoman!!!!Με παροχές για το κοινό της...ευ γέ!!!!
Πάντα χαίρομαι όταν βλέπω ότι το "επιχειρείν" λειτουργεί καλά στην Ελλάδα...και μια γυναίκα που λειτουργεί πολύ καλά το "επιχειρείν" είναι το ιδανικό διεγερτικό για την οικονομία αλλά και για όλους μας.Επιθετικό μάρκετινγκ ,έβαλα ΚΑΙ διαγωνισμό χαχαχαχα!!Μου είσαι καλά αγόρι..;
"Κουβαλώ" κάποιες καλές σπουδές στην πλάτη μου,που μου επέτρεψαν να κάνω και μια επιχείρηση συνεταιρικα,στο παρελθόν, αρα γνωρίζω απ αυτά ?Πάντα χαίρομαι όταν βλέπω ότι το "επιχειρείν" λειτουργεί καλά στην Ελλάδα...και μια γυναίκα που λειτουργεί πολύ καλά το "επιχειρείν" είναι το ιδανικό διεγερτικό για την οικονομία αλλά και για όλους μας.
Επομενη φωτογραφια θα ειναι kinky buisiness woman....."Κουβαλώ" κάποιες καλές σπουδές στην πλάτη μου,που μου επέτρεψαν να κάνω και μια επιχείρηση συνεταιρικα,στο παρελθόν, αρα γνωρίζω απ αυτά ?
Χοτ εικόνα...Την φέρνω στο μυαλό..Επομενη φωτογραφια θα ειναι kinky buisiness woman....