Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.591
Διακοσμητικό,ελέφαντας ξύλινος ,την σκιά του ελεφαντόδοντου είδες βρε χαχαχαχαχα μα πόση φαντασία έχεις θεούλης!!!Αν ήταν πουτσα δεν θα μου ξέφευγε να είσαι σίγουρος ?
Αμαν πια. Ολοι τέλειοι εδωΑπό τους πολυ ευγενείς εδώ μέσα είσαι, οφείλω να το πω..
Δεν θέλω να τρομάξεις αλλά έχει σφηνωσει μια πουτσα στο κωλαράκι σου???Λύθηκε το μυστήριο της άλλης τρύπας...
Γουρουνάκι μου λατρεία μου ?????Δεν θέλω να τρομάξεις αλλά έχει σφηνωσει μια πουτσα στο κωλαράκι σου???
Αμαν πια. Ολοι τέλειοι εδω
Με επηρέασε το ουκρανικόΓιατί γκρινιάζεις σήμερα...;
...Δεν ζούμε παγκοσμίως και τις καλύτερες μας στιγμές...Με επηρέασε το ουκρανικό
Έχασα πολλά? Συγνώμη μωρό αλλά είχα δουλειά!!!!! Άμα δέν μέ παντρευτεί ή Ζωή σού έρχομαι μέ ανθοδέσμη!!!!!" Κανόνισε νά πείς το ναί καί όχι μέ κουμπάρο τόν Καριπιδη γιατί δέν παίζει τίμια!!!!!!Πολύ κωλόπαιδο ο Κ....... λέμε τώρα..... .χαχαχα...Δεν ζούμε παγκοσμίως και τις καλύτερες μας στιγμές...
Άκου, θα παντρευτείς την Ζωίτσα, θα κάνεις εμένα κουμπαρά, και 3 φορές την εβδομάδα θα τα λέμε.. ??Έχασα πολλά? Συγνώμη μωρό αλλά είχα δουλειά!!!!! Άμα δέν μέ παντρευτεί ή Ζωή σού έρχομαι μέ ανθοδέσμη!!!!!" Κανόνισε νά πείς το ναί καί όχι μέ κουμπάρο τόν Καριπιδη γιατί δέν παίζει τίμια!!!!!!Πολύ κωλόπαιδο ο Κ....... λέμε τώρα..... .χαχαχα
καλό ακούγεται και οι καλεσμένοι θα παίρνουν μέρος στα ομαδικάΆκου, θα παντρευτείς την Ζωίτσα, θα κάνεις εμένα κουμπαρά, και 3 φορές την εβδομάδα θα τα λέμε.. ??
Αυτό το πρόστυχο μυαλό σου..γράψε σενάριο για τσοντα,θα πέσει τρελή κονόμα χαχαχαχα!!καλό ακούγεται και οι καλεσμένοι θα παίρνουν μέρος στα ομαδικά
ΠαρόνΓουρουνάκι μου λατρεία μου ?????
Που είσαι εσυ μωρέ;;?
Θα σε κάνω πρωταγωνίστρια οπότε θα είναι σίγουρη επιτυχία Η τζο οι και οι 30 αντρεςΑυτό το πρόστυχο μυαλό σου..γράψε σενάριο για τσοντα,θα πέσει τρελή κονόμα χαχαχαχα!!
Λασπόλουτρα και γουρουνιες..???Που είσαι εσυ μωρέ;;?
Πωπω το όνειρο μου πραγματικότητα....!!!μέχρι 5 έχω πάει ταυτόχρονα..ήθελα 10 σε ρεκόρ να παω, με τους 30 μετά δεν θα μου μείνει ούτε κοκαλάκι ???Θα σε κάνω πρωταγωνίστρια οπότε θα είναι σίγουρη επιτυχία Η τζο οι και οι 30 αντρες
Πέρασες όμορφα ζωηρό αγόρι.. ;?Λασπόλουτρα και γουρουνιες..???
θα σου αρέσει γιατί το μενού θα έχει και εκπλήξειςΠωπω το όνειρο μου πραγματικότητα....!!!μέχρι 5 έχω πάει ταυτόχρονα..ήθελα 10 σε ρεκόρ να παω, με τους 30 μετά δεν θα μου μείνει ούτε κοκαλάκι ???