Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Το περιμενα για αυτο το προτεινα. Μαλλον οταν μπορεσω να ερθω να με υποδεχτεις ετσι ντυμενη.Χοτ εικόνα...Την φέρνω στο μυαλό..
Το περιμενα για αυτο το προτεινα. Μαλλον οταν μπορεσω να ερθω να με υποδεχτεις ετσι ντυμενη.Χοτ εικόνα...Την φέρνω στο μυαλό..
Ήμουν σίγουρος ότι υπήρχε κάτι από πίσω..."Κουβαλώ" κάποιες καλές σπουδές στην πλάτη μου,που μου επέτρεψαν να κάνω και μια επιχείρηση συνεταιρικα,στο παρελθόν, αρα γνωρίζω απ αυτά ?
Δεν είσαι η μόνη...Χοτ εικόνα...Την φέρνω στο μυαλό..
Ω νά σού γαμ.... μεσημεριάτικα παλιοκόριτσο πού μάς κολάζεις!!! Φτού σου .....νά μήν βασκαθείς βρέ!!!!!???Ένα τσακ..από καβλα...
Σήμερα έχω παιχνιδιάρικη διάθεση!Ω νά σού γαμ.... μεσημεριάτικα παλιοκόριτσο πού μάς κολάζεις!!! Φτού σου .....νά μήν βασκαθείς βρέ!!!!!???
Γιαυτό μού τόν έκανες κατάρτι τόν λεβέντη? Όταν έρθω θά τιμωρηθείς αυστηρά γιαυτό πού μού κάνεις.... Φεύγει καί ή κουμπάρα καί πάει στόν κάμπο καί θά μείνω με το πουλί στό χέρι.Σήμερα έχω παιχνιδιάρικη διάθεση!
Σέ παρελθοντικό χρόνο.....μονο που η τζοαννα δεν νηστεύει στα ματζαφλαρια
πειρασμος
Πιάστηκα στο δίχτυ σου. Τα κατάφερες μια χαρά θεία Jo.???
Καλώς σε βρήκαμε οικοδέσποινα της καυλαςΚαλώς τ αγόρια μου τα μεσημεριανά!!
Πες και οτι δεν σου αρέσει το μέσα έξω εσένα να τρελαθούμε τελείως?Μέσα έξω είμαι σήμερα ?...
Η γυναίκα το. Έχει κ τ Δείχνει
δηλαδή μια μπαίνεις σπίτι την άλλη βγαίνεις τι βίτσιο ειναι και αυτ'οΜέσα έξω είμαι σήμερα ?...
Ω ευχαριστώ ?Η γυναίκα το. Έχει κ τ Δείχνει
Μου αρέσει σε άλλη φάση όμως...?Πες και οτι δεν σου αρέσει το μέσα έξω εσένα να τρελαθούμε τελείως?
...πολύ σουρεάλ θα Ήταν,ε;;χαχαχαχ!!δηλαδή μια μπαίνεις σπίτι την άλλη βγαίνεις τι βίτσιο ειναι και αυτ'ο
??πειρασμος