ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
πάρε και κάποιον ΑΤΛΑ στο σπίτι να κάνεις γυμναστική . Τι το θες το μεσα εξω αντα να κάνουμε και καμιά ξυμναστική την ωρα της πραξης
πάρε και κάποιον ΑΤΛΑ στο σπίτι να κάνεις γυμναστική . Τι το θες το μεσα εξω αντα να κάνουμε και καμιά ξυμναστική την ωρα της πραξης
Κοίτα,κάνω αρκετά περσοναλ αρα μετά το σεξ σας αναλαμβάνω!?πάρε και κάποιον ΑΤΛΑ στο σπίτι να κάνεις γυμναστική . Τι το θες το μεσα εξω αντα να κάνουμε και καμιά ξυμναστική την ωρα της πραξης
Ευχαριστώ γλυκε μου!!!κορμάρα
Αν σε παρω να μ κανεις περσοναλ ψηνεσαι ?Κοίτα,κάνω αρκετά περσοναλ αρα μετά το σεξ σας αναλαμβάνω!?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ γλυκε μου!!!
αντε να μας ανεβάσεις με τα στιβαρά σου χέρια να νιώσουμε αεράτοι και........ ( το αφήνω για εμπνευση )Κοίτα,κάνω αρκετά περσοναλ αρα μετά το σεξ σας αναλαμβάνω!?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ γλυκε μου!!!
Αναλόγως περιοχή σου,ωράριο που μας βολεύει και τους δύο,και το είδος που αναζητάς..αν και αυτήν την περίοδο χρόνος ελάχιστος..Επίσης όταν προπονω δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτό που δείχνω εδώ μέσα.. είμαι αυστηρή και πειθαρχημένη,αρα σεξ δεν εν ώρα προπόνησης ?Αν σε παρω να μ κανεις περσοναλ ψηνεσαι ?
Φαντασίωση....Αναλόγως περιοχή σου,ωράριο που μας βολεύει και τους δύο,και το είδος που αναζητάς..αν και αυτήν την περίοδο χρόνος ελάχιστος..Επίσης όταν προπονω δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτό που δείχνω εδώ μέσα.. είμαι αυστηρή και πειθαρχημένη,αρα σεξ δεν εν ώρα προπόνησης ?
Γουρουνάκι δεν κάνω σεξ εν ώρα μαθήματος θα έλεγα ότι ξεχνώ εν μέρη την θηλυκή πλευρά μου ?Φαντασίωση....
Να θες να γαμησεις και να μην μπορείς. Έτσι δημιουργούνται οι σωστές φαντασιώσεις???Γουρουνάκι δεν κάνω σεξ εν ώρα μαθήματος θα έλεγα ότι ξεχνώ εν μέρη την θηλυκή πλευρά μου ?
Οκ το επόμενο δώρο θα είναι να μαζευτούμε 6 και να σε .......???????Πωπω το όνειρο μου πραγματικότητα....!!!μέχρι 5 έχω πάει ταυτόχρονα..ήθελα 10 σε ρεκόρ να παω, με τους 30 μετά δεν θα μου μείνει ούτε κοκαλάκι ???
Μουναρααα...τα ψηλοτάκουνα ξέχασες....καυλααα
Σου έβαλα το δίχτυ αύριο τα τακούνια ?Μουναρααα...τα ψηλοτάκουνα ξέχασες....καυλααα
το δίχρυ το έβαλες για να πάς στο survivorΣου έβαλα το δίχτυ αύριο τα τακούνια ?
σεξυ γυναικα για γλωσοφιλα απειρα.Να βάλουμε και άλλο στυλ φωτο..
ολη μερα να γλωσοφιλιαζομαστε αγρια σεξουλιαρα μου.
Καβλιαρικο μικρό...ολη μερα να γλωσοφιλιαζομαστε αγρια σεξουλιαρα μου.
Κοίτα τα γλωσοφφιλα και να είμαστε μέσα σου και σε εμάς τους ποιο μεγάλους μας αρέσειΚαβλιαρικο μικρό...
καβλιαρα μου γκομεναρα.Καβλιαρικο μικρό...
Έχω καταθέσει άποψη μου περί φιλιών αλλά τεσπα, καταλήγω ότι τελικά όλα θέμα χημείας και στιγμής είναι..εξού και δεν ακολουθώ προγράμματα κλπ..Κοίτα τα γλωσοφφιλα και να είμαστε μέσα σου και σε εμάς τους ποιο μεγάλους μας αρέσει
Άψογη και πολύ σεξυ!!!?
Μια καληνύχτα διαφορετική..?