Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.575
Μας έχει καλέσει, να πάρεις εμένα και την Έλενα να μας παςτι χρωμα ειναι κιτρινο?? αν ειναι κιτρινο να το κανεις δωρο στον αμτζικ να μας βγαζει κανα ψαρι
Μας έχει καλέσει, να πάρεις εμένα και την Έλενα να μας παςτι χρωμα ειναι κιτρινο?? αν ειναι κιτρινο να το κανεις δωρο στον αμτζικ να μας βγαζει κανα ψαρι
εσυ στην γνωστη γεφυρα θα κανεις μπαντζι τζαμπινγκ ανευ σχοινιουΜας έχει καλέσει, να πάρεις εμένα και την Έλενα να μας πας
εσυ στην γνωστη γεφυρα θα κανεις μπαντζι τζαμπινγκ ανευ σχοινιου
αμεσως να με καρφωσεις καθηκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΚαλά που το διορθώσες γιατί έψαχνα την μετάφραση χαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!
Σε καλό μου τόσα γέλια σήμερα!!?αμεσως να με καρφωσεις καθηκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
αντε ντε τελειωνε πουτσα εφαγες γελαστη εισαι θα πας χαρουμενηΣε καλό μου τόσα γέλια σήμερα!!?
Θαύμα...Λύθηκε το μυστήριο της άλλης τρύπας...
ναι ιδια η αγια αθανασια απο το αιγαλεωΘαύμα...
Χάρη μου αγαπημένε ?Θαύμα...
μαζεψε τα σαλια σου θα γλιστρησει κανειςΧάρη μου αγαπημένε ?
Απόλαυση!!Λύθηκε το μυστήριο της άλλης τρύπας...
Τέτοιο σώμα δεν έχει ανάγκη διακόσμησης!Ε κοσμούν όμορφα το σώμα τα σέξυ εσώρουχα..?
Αχ μωρό ,το είδα και μ.αρεσε όντος!!σπάνια βλέπω εσώρουχα που με τραβούν, ιδιαίτεραΤέτοιο σώμα δεν έχει ανάγκη διακόσμησης!
Χαχαχα,το "μωρο" με τρελαίνει!Αχ μωρό ,το είδα και μ.αρεσε όντος!!σπάνια βλέπω εσώρουχα που με τραβούν, ιδιαίτερα
αν ψαχνετε κουμπαρο εδω ειμαι εγωΑχ μωρό ,το είδα και μ.αρεσε όντος!!σπάνια βλέπω εσώρουχα που με τραβούν, ιδιαίτερα
Χαχαχα,το "μωρο" με τρελαίνει!
αν ψαχνετε κουμπαρο εδω ειμαι εγω
Χαχαχα,το "μωρο" με τρελαίνει!
ποσα θα μου δωσεις γιατι το απολωνειο κορμι μου το απολαμβανουν οσες πληρωνουν αδραΟ κουμπάρος και η κουμπάρα ..ε;;?
Ναι με ψηλοτάκουνα αυτό ....Άσε με βρε ,θα βάλω τα κλάματα ,κοριο μου εχεις βάλει;;!!????
Ασχετο,Πήρα ένα διχτυωτο ολοσωμο, μούρλια αύριο θα έρθει!
Θα βγάλω φωτο αύριο όταν έρθει!!Ναι με ψηλοτάκουνα αυτό ....