TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τοτε θα σου στειλω αιτηση διαζυγιουΤάσο έχω δουλειά πνίγομαι δεν προλαβαίνω λαϊκή σήμερα!!!
τοτε θα σου στειλω αιτηση διαζυγιουΤάσο έχω δουλειά πνίγομαι δεν προλαβαίνω λαϊκή σήμερα!!!
....κάποια αγόρια μου τους αρέσει να με βλέπουν να παίζω και σολο...?Πάλι μας απατάς.
Εγώ παντός έχω φετίχ να παίζει η γυναίκα με δονητη και να χύνει έτσι ...και εγώ να .....βλέπω????Πάλι μας απατάς.
και καποια αλλα αγορια οπως ο υποφαινόμενος θελει να σε δει να παιζεις ταβλι με τον αγιο πετρο...αλλα δεν του κανεις το χατηρι....κάποια αγόρια μου τους αρέσει να με βλέπουν να παίζω και σολο...?
τοτε θα σου στειλω αιτηση διαζυγιου
φαγητο εχεις οποτε εισαι κομπλεΛαϊκή δεν πρόλαβα, αλλά να πάρω σέξυ εσώρουχο πρόλαβα να παραγγείλω ?
ναι μακια και κανεις λαικ εισαι ικανη την ωρα που περνεις να του πεις του συναγωνιστη μισο να πατησω λαικ στο καρυπιδηΠίσω στην εργασία...? ,μακια σας!!
Σταματά ρε Χαχαχαχχαχα τσεκάρω μηνύματα πριν βγω και έρχετε ενημέρωση Ότι εχεις γράψει...πετάω και ένα λαικ να υπάρχει !!ναι μακια και κανεις λαικ εισαι ικανη την ωρα που περνεις να του πεις του συναγωνιστη μισο να πατησω λαικ στο καρυπιδη
Ευχαριστω αλλα και να χασω θα τα πουμε σιγουρα απο κοντα αρκει να οργανωθει εκ μερος μου. Το εχω ταξει στον εαυτο μου μια ωρα με το απολυτο θυληκο του Bou. See you soon.
Τι να τα κάνεις τα εσώρουχα εσύ,ένα φύλλο συκης αρκει,σαν την Εύα μετά το αμάρτημα!Λαϊκή δεν πρόλαβα, αλλά να πάρω σέξυ εσώρουχο πρόλαβα να παραγγείλω ?
Η άλλη τρύπα χωρίς παιχνίδι? ?
Η άλλη λογικά θα είναι γεμάτη with the real thing!Η άλλη τρύπα χωρίς παιχνίδι? ?
Θα μας αποκαλύψει την ΑλήθειαΗ άλλη λογικά θα είναι γεμάτη with the real thing!
Λύθηκε το μυστήριο της άλλης τρύπας...Η άλλη τρύπα χωρίς παιχνίδι? ?
Λύθηκε το μυστήριο της άλλης τρύπας...
Ε κοσμούν όμορφα το σώμα τα σέξυ εσώρουχα..?Τι να τα κάνεις τα εσώρουχα εσύ,ένα φύλλο συκης αρκει,σαν την Εύα μετά το αμάρτημα!
πια εσωρουχα ρε ολο ξεβρακωτη εμφανιζεσαι η με το λευκο σεμεδακιΕ κοσμούν όμορφα το σώμα τα σέξυ εσώρουχα..?
Άσε με βρε ,θα βάλω τα κλάματα ,κοριο μου εχεις βάλει;;!!????πια εσωρουχα ρε ολο ξεβρακωτη εμφανιζεσαι η με το λευκο σεμεδακι
τι χρωμα ειναι κιτρινο?? αν ειναι κιτρινο να το κανεις δωρο στον αμτζικ να μας βγαζει κανα ψαριΆσε με βρε ,θα βάλω τα κλάματα ,κοριο μου εχεις βάλει;;!!????
Ασχετο,Πήρα ένα διχτυωτο ολοσωμο, μούρλια αύριο θα έρθει!