Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.264
Έβαλα όσο το δυνατόν να φαίνεται λιγότερα η φάτσα μου απόσπασμα..?Ρε τον τυχερο…
Ανεβασα μεγαλυτερο βιντεο για να το βαλουμε πουθενα αλλου ??
Έβαλα όσο το δυνατόν να φαίνεται λιγότερα η φάτσα μου απόσπασμα..?Ρε τον τυχερο…
Ανεβασα μεγαλυτερο βιντεο για να το βαλουμε πουθενα αλλου ??
Όχι βρε, μη το βλέπεις έτσι, πως βάζεις κάτι στο κωλο σου, δες το σαν κόσμημα σε τέτοιο κωλαρακι.........Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βάζω αλλά στο κωλαράκι μου ...
Όχι βρε, μη το βλέπεις έτσι, πως βάζεις κάτι στο κωλο σου, δες το σαν κόσμημα σε τέτοιο κωλαρακι.........
Μια ομορφιά θα είναι........
αρχισανε τα "οργανα" ...παραθέτω βιντεάκι με πίπα μου,,σημείωση, μη με δω σε τσοντα, τουλάχιστον να πάρω τα δικαιωματα μου.. ?
Οκ περιμένουμε βιντεάκι.
Τα κλαρίνα..?αρχισανε τα "οργανα" ...
Αρχίσαμεεεεεεεεεε, να δεις που θα μείνω με το καημόΑχ..γαργαλιεμαι χαμηλά,σπάνια αφήνω ..? αλλά στις πίπες ειμσι άπιαστη αρα πατσιζουμε εκεί
Ότι ταζω δε ξετάζω.. το έχω αποδείξει..θέλω γλύψιμο από σένα μέχρι..τέλους.. Όπως σ έχω περιποιηθεί ,να με περιποιηθείς..?Αρχίσαμεεεεεεεεεε, να δεις που θα μείνω με το καημό
Τώρα με έκανες λιώμα, σου υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου, μέχρι αφυδάτωση θα φτάσω........Ότι ταζω δε ξετάζω.. το έχω αποδείξει..θέλω γλύψιμο από σένα μέχρι..τέλους.. Όπως σ έχω περιποιηθεί ,να με περιποιηθείς..?
Ανυπομονώ...?Τώρα με έκανες λιώμα, σου υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου, μέχρι αφυδάτωση θα φτάσω........
Για ένα κούτελο ζούμε σ'αυτη τη κοινωνία..........
Ανυπομονώ...?
Ελα καμια βολτα και Σαλονικα ρε καυλα
Το έχω στο πρόγραμμα μου το ζητάνε πολλοί, ίσως και τέλος του μήνα.θα ενημερώσω εδώ!!Ελα καμια βολτα και Σαλονικα ρε καυλα
Για πες... Τι βλέπεις από εκεί?
Στο τζακούζι? Γαμησι και χαλάρωση μαζί..ήταν όμορφο 2ωρο..Για πες... Τι βλέπεις από εκεί?
κλέβεις στην πίπαπαραθέτω βιντεάκι με πίπα μου,,σημείωση, μη με δω σε τσοντα, τουλάχιστον να πάρω τα δικαιωματα μου.. ?
Κλέβω στο βίντεο που είναι τέλειο 1,5 λεπτό, αναγκαστικά γιστι φορα παρτίδα ήταν πρόσωπό μου και τατου του κυρίου αρα το πετσόκοψα..ένα δείγμα ήταν μη με κρίνεις αυστηρά πάλι.. ?κλέβεις στην πίπα
Το αφήνει λίγο παραπονεμένο στη βάση του, θες να πεις, ε;κλέβεις στην πίπα
Σημείωση: ΉΤΑΝ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΠΟΥΤΣΑ..ΤΡΌΜΑΞΑ ?κλέβεις στην πίπα
????Το αφήνει λίγο παραπονεμένο στη βάση του, θες να πεις, ε;
Κι εγώ μια από τα ίδια παρακαλώ, όταν με το καλό βρεθούμε.Ότι ταζω δε ξετάζω.. το έχω αποδείξει..θέλω γλύψιμο από σένα μέχρι..τέλους.. Όπως σ έχω περιποιηθεί ,να με περιποιηθείς..?