Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Ότι πεις εραστή των τραγων!!!Εγινε τυπε (ρουφιανακο).
Ότι πεις εραστή των τραγων!!!Εγινε τυπε (ρουφιανακο).
Εγινε τυπε μεταφορεα αληθειας.Μεταφορά αλήθειας. Ρουφιάνος είναι αυτός που βγάζει ιστορίες δικές του η χτυπάει κάτω από την ζώνη
έγραψε ο κατσικογάμηςΡε τυπε, πραγματικα τωρα, δε βαρεθηκες; Μεχρι και ο αλπουλας κοντευει να γινει ανθρωπος
Εγινε τυπε μεταφορεα αληθειας.Ότι πεις εραστή των τραγων!!!
Εγινε τυπε φιλε του μεταφορεα αληθειας, κλωνοκυνηγε και βιαστη αλλων προφιλ.έγραψε ο κατσικογάμης
ρε παπάρα εσύ τις γράφεις τις μαλακίες και πάλι βλέπεις ρουφιανιλίκια?Και εσυ ετρεξες να ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙΣ σαν καλος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ;
Αρα καλά λέω δεν είναι κατσικογαμης, αλλά εραστής των τραγων!!!ρε παπάρα εσύ τις γράφεις τις μαλακίες και πάλι βλέπεις ρουφιανιλίκια?
Ο καθένας είναι υπόλογος των λόγων του και των πράξεων του, εσύ πάλι τα φορτώνεις απο εδώ και απο εκεί σαν αδελφούλα που είσαι!
Εγινε τυπε, θα σε περιμενω να με ξεφτιλισεις και να μεταφερεις τις αληθειες.Σας αφήνω προς το παρόν. Πάω να δω το δεύτερο ημίχρονο της United.
Μπαρόκ θα ξανάρθω!!!!
Εκανα λαθος τυπε, εχεις δικιο, δεν ειναι ρουφιανος, μεταφορεας αληθειας ειναι.ρε παπάρα εσύ τις γράφεις τις μαλακίες και πάλι βλέπεις ρουφιανιλίκια?
Ο καθένας είναι υπόλογος των λόγων του και των πράξεων του, εσύ πάλι τα φορτώνεις απο εδώ και απο εκεί σαν αδελφούλα που είσαι!
Είδες που άμα θες γίνεσαι καλό κορίτσι!!!Εγινε τυπε, θα σε περιμενω να με ξεφτιλισεις και να μεταφερεις τις αληθειες.
Μην αργησεις μονοΕίδες που άμα θες γίνεσαι καλό κορίτσι!!!
Θα μπορούσε, αν δεν ήταν ηλίθιος, να ζητούσε συγνώμη από την κοπέλα γιατί πράγματι μπορεί να έκανε λάθος εν τη ρυμη του λόγου.ρε παπάρα εσύ τις γράφεις τις μαλακίες και πάλι βλέπεις ρουφιανιλίκια?
λάιβ?Επί το έργο...να ηρεμήσουν τα πνεύματα..
την τραβας την πούτσα εσύ ,δεν σταματάς με τόση που έφαγες ?Εγινε τυπε μεταφορεα αληθειας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγινε τυπε φιλε του μεταφορεα αληθειας, κλωνοκυνηγε και βιαστη αλλων προφιλ.
Ακριβως ηλιθιε γατουλη, τα λες ολοσωστα, δεν ξερεις αν εγω ξεκαθαρισα τη θεση μου εκει που επρεπε. Τωρα, αλλο πραγμα τι γραφουμε δημοσια και αλλο αυτο…Θα μπορούσε, αν δεν ήταν ηλίθιος, να ζητούσε συγνώμη από την κοπέλα γιατί πράγματι μπορεί να έκανε λάθος εν τη ρυμη του λόγου.
Αντ' αυτού, προτίμησε να ξεκινήσει τις κλάψες για ρουφιανιές.
Πώς γίνεται κάτι να είναι ρουφιανιά όταν το γράφεις δημόσια σε φόρουμ και είναι προσβάσιμο από όλους;
Ξερω οτι δεν προκειται να καταλαβεις οτι ο κομπλεξικος πηρε απο το χερακι το ποσταρισμα μου και ετρεξε να το μεταφερει στην Αλικη μη τυχον και της διαφυγει. Εβαλε και την καταλληλη σαλτσα γιατι ειναι ψυχοπονιαρης και νοιαζεται για το καλο της Αλικης και της ειπε «κυρια κυρια, ο μπαροκ σας εβρισε».barock
Σπουδαίος
Μα καπως ετσι ξεκινησαν ολα, επειδη ακριβως στα νηματα δυο εκδιδομενων δε μου αρεσε και μενα ο κανιβαλισμος. Δε διαφωνουμε καπου
Αυτό θα πρέπει να το δει η Αλίκη, γιατί ο καλός της φίλος την είπε εκδιδόμενη...
Αμάν μόλις τον δει από κοντά (γκουχου γκουχου,λέμε τώρα)τι έχει να γίνει!!!
ειναι σε παρακρουση,δεν ακούει ??ΌΧΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΕΙΠΑ!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΥ ,ΕΛΕΟΣ 2 ΦΟΡΈΣ ΤΟ ΕΊΠΑειναι σε παρακρουση,δεν ακούει ??
Μονο για δάκτυλα μιλησεΕυχαριστώ μωρό μου..