alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
εύγε λοιπόν!Συνειδητή επιλογή..
εύγε λοιπόν!Συνειδητή επιλογή..
Αν σκεφτείς και την ηλικία Που ξεκίνησα επιβεβαιώνει το ότι το ήθελα εγώ καθαρά ως επιλογή ?Συνειδητή επιλογή..
Αχ..γαργαλιεμαι χαμηλά,σπάνια αφήνω ..? αλλά στις πίπες ειμσι άπιαστη αρα πατσιζουμε εκείΠάντως με την άνεση που βάζει τις φωτογραφίες της η Τζοανα ερωτάται εάν με την ίδια άνεση δέχεται " γλωσσική " περιποίηση στις τρυπούλες της και στο στήθος της ?
Γαργαλιέσαι …?ναι αλλά έτσι μόνο εσυ το ευχαριστιέσαι ??Αχ..γαργαλιεμαι χαμηλά,σπάνια αφήνω ..? αλλά στις πίπες ειμσι άπιαστη αρα πατσιζουμε εκεί
???? τεσπα, είναι και θέμα χημείας όλα στο σεξ,άποψη μου,και γενικά δεν ακολουθώ προγράμματα κλπ αυστηρά ,πιο πολύ αυθόρμητα λειτουργώ και στο επαγγελματικό εν μέρη..Γαργαλιέσαι …?ναι αλλά έτσι μόνο εσυ το ευχαριστιέσαι ??
Τρεις μέρες!!!! Ντροπή σου. Η κυρία για αυτό τον λόγω ζει, να μας λέει πότε θα πάει να τον φάει και καλά και πως θα μας βρίσει και πως θα μας ειρωνευτει και εσύ δεν μπαίνεις εδώ μέσα.ναι 3 ημερές έχω να ασχοληθώ με το τσίρκο εδώ, έχεις δίκιο!
Τι σαν τον άλλον τον μπαρόκ είναι;;;Θα περιμένεις πολύ καβλιάρα, γιατί ο καβλιάρης μένει στα όμορφα λόγια!
Ο αρχηγός τους είναι!!!μέχρι στιγμής αυτή σε πέταξε εξω και τα φιλαράκια σου αγανακτίσανε μαζί σου!
Ποιος εκτέθηκε είπαμε?
Εχω βρει κλώνους και τους έχω ξεβρακώσει αλλά τέτοιο ξεβράκωμα με την πάρτι σου δεν έχει ξαναγίνει!
Το μισό forum στην έπεσε,σκέψου πόσο μαλάκας είσαι!
Ρε τυπε, πραγματικα τωρα, δε βαρεθηκες; Μεχρι και ο αλπουλας κοντευει να γινει ανθρωποςΟ αρχηγός τους είναι!!!
Ναι έχεις δίκιο το εκδιδομενες με το εργαζόμενες μοιάζουν, έχουν όλο και όλο έναν αναγραμματισμο!!!Θα εκτεθεις.
Λες για τη μασατζου που ετρεξες εσυ και καποιοι φιλοι σου να ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΤΕ πως εν τη ρυμη του λογου εγραψα «εκδιδομενες» αντι για «εργαζομενες»;;;; Αυτη λες;
Προσεξε μην εκτεθεις και με αυτη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μονο καμ;;;
Και εσυ ετρεξες να ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙΣ σαν καλος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ;Ναι έχεις δίκιο το εκδιδομενες με το εργαζόμενες μοιάζουν, έχουν όλο και όλο έναν αναγραμματισμο!!!
Εδώ σε ξεφτιλιζει,δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;;;Ρε τυπε, πραγματικα τωρα, δε βαρεθηκες; Μεχρι και ο αλπουλας κοντευει να γινει ανθρωπος
Δεν ρουφιανεψα τίποτα. Έγραψα αυτό που έγραψες, να δει και η Αλίκη την πραγματική σου εικόνα!!!Και εσυ ετρεξες να ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙΣ σαν καλος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ;
Ναι, ναι, το ξερωΕδώ σε ξεφτιλιζει,δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;;;
Και πως λεγεται αυτο στην κανονικη ζωη;Δεν ρουφιανεψα τίποτα. Έγραψα αυτό που έγραψες, να δει και η Αλίκη την πραγματική σου εικόνα!!!
Όντως είσαι μαζοχιστής. Σου αρέσει να σε ξεφτιλίσουν και συνεχίζεις.Ναι, ναι, το ξερω
Δεν κάνω διαλογισμό, μόνο τον Σταυρό μου κάνω και μετα δεν φοβάμαι τίποτα.Peace κάβλιαρηδες ..πάμε για διαλογισμό ολοι μαζί..? να χαλαρώσουμε..
Αυτό είναι σπόντα για την άλλη κυρία?τουλάχιστον εσύ είσαι ντόμπρα σε αυτό τον τομέα και δεν τα βάζεις με την τυχη σου!
Λεφτά είναι ο στόχος σου και επίλεξες τι θα κάνεις στη ζωή σου!
Εγινε τυπε (ρουφιανακο).Όντως είσαι μαζοχιστής. Σου αρέσει να σε ξεφτιλίσουν και συνεχίζεις.
Έλα έλα λεγε την αλήθεια, όταν σου τα χώνουν πηγαίνεις στην τουαλέτα και τον παίζεις!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν κάνω διαλογισμό, μόνο τον Σταύρο μου κάνω και μετα δεν φοβάμαι τίποτα.
Μεταφορά αλήθειας. Ρουφιάνος είναι αυτός που βγάζει ιστορίες δικές του η χτυπάει κάτω από την ζώνη, όπως έκανες εσύ στην δήθεν φίλη σου την Αλίκη. Να μας πεις όμως θα κάνεις και το ίδιο και στην Joanna;;;Και πως λεγεται αυτο στην κανονικη ζωη;
Εκτος αν σ επιασε ο πονος και η λυπη για την πολυαγαπημενη σου εργατρια του μασαζ και ηθελες να την προστατεψεις. Αυτο λεγεται αλλιως στην κανονικη ζωη.