Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.249
Γιατί καλέ,?!!Προσοχή γιατί τα γεμιστά και ειδικά οι ντομάτες είναι επικίνδυνο φαγητό…
Γιατί καλέ,?!!Προσοχή γιατί τα γεμιστά και ειδικά οι ντομάτες είναι επικίνδυνο φαγητό…
Απιστευτηηηηηηηηηη
Ευχαριστώ μωρό μου..Απιστευτηηηηηηηηηη
Μωρο μου δεν υπαρχουν ποιο τελεια δαχτυλακια ποδιων απο τα δικα σου...ειναι απιστευτα συμμετρικα και πανεμορφα....εκτος του οτι εισαι Μουναρα Γυναικα γενικααα...θελω να σε γλυψω οληηηηβΕυχαριστώ μωρό μου..
Ανυπομονώ κάβλιαρη μου...?Μωρο μου δεν υπαρχουν ποιο τελεια δαχτυλακια ποδιων απο τα δικα σου...ειναι απιστευτα συμμετρικα και πανεμορφα....εκτος του οτι εισαι Μουναρα Γυναικα γενικααα...θελω να σε γλυψω οληηηηβ
Θα περιμένεις πολύ καβλιάρα, γιατί ο καβλιάρης μένει στα όμορφα λόγια!Ανυπομονώ κάβλιαρη μου...?
Δε τον γνωρίζω το κύριο,αρα άποψη δεν έχω,ευγενέστατος όταν μου γράφει, τ αλλά...εσείς τα ξέρετε μεταξύ σας,εγώ αβγαλτο νεουδι είμαι ?Θα περιμένεις πολύ καβλιάρα, γιατί ο καβλιάρης μένει στα όμορφα λόγια!
Για τη φωτογραφία και μόνο βρε... Και ξανά προς τη δόξα τραβάςΗ αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βάζω αλλά στο κωλαράκι μου ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα ...❤
Θα το σκεφτώ, όλες τις προτάσεις τις σκέφτομαι ?Για τη φωτογραφία και μόνο βρε... Και ξανά προς τη δόξα τραβάς
Γλυψιμο τρελλοοοοοκΜου το ζητήσατε χωρίς καρδούλα ,χατίρια δε χαλω ?
Αυτά είναι!!!Μου το ζητήσατε χωρίς καρδούλα ,χατίρια δε χαλω ?
Ω ΝΑ ΣΟΥΜου το ζητήσατε χωρίς καρδούλα ,χατίρια δε χαλω ?
?Ω ΝΑ ΣΟΥ
τι έπαθες αντράκο μου?Ω ΝΑ ΣΟΥ
?τι έπαθες αντράκο μου?
Διαπίστωσες ότι έξω απο την στάνη σου, υπάρχουν και κώλοι γυναικών εκτός της κατσίκας σου?
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ζητάνε χρήματα!
One more..
Ναι και;τι έπαθες αντράκο μου?
Διαπίστωσες ότι έξω απο την στάνη σου, υπάρχουν και κώλοι γυναικών εκτός της κατσίκας σου?
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ζητάνε χρήματα!