Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.017
Αλπουλα είδες,πηγα να κσνω στροφή στο έντεχνο και μου το κάνουνε σκυλάδικο εδώ μέσα να μπαίνεις να κρατάς τη τάξη αφου ο Μάκης λακισε από τα πρώτα επεισόδια ????
μα θέλει να πιάσει ολα τα φετίχ ???μα πάει για πίπες μας το γράφει, πάει για να τον πάρει απο τον κώλο μας το γράφει, πάει για μανικιούρ μας το γράφει, πάει για ύπνο μας το γράφει, για χέσιμο και κατούρημα σίγουρα δεν πάει για να μην λερώσει την τουαλέτα, πότε θα πάει και γυναικολόγο δεν μας έχει πει!
λαμπεις μακη μου...Αλπουλα είδες,πηγα να κσνω στροφή στο έντεχνο και μου το κάνουνε σκυλάδικο εδώ μέσα να μπαίνεις να κρατάς τη τάξη αφου ο Μάκης λακισε από τα πρώτα επεισόδια ????
Κάνω ενημέρωση και τ ακούωμα θέλει να πιάσει ολα τα φετίχ ???
μονο μην κανεις ενημέρωση για χε... κατου... γιατί θα έρθουν και άλλοι ????Κάνω ενημέρωση και τ ακούω
κωλο...κατασταση ...Όλο για κώλο λέμε, αλλά κώλο δεν βλέπουμε...
μπα δεν με στεναχωρεί κανείς εδώ μέσα,έξω είναι η ζωή!Και του αλπουλα μάλλον του αρέσει ο κωλος μου αλλά τον έχω στεναχωρησει που βρίζω και δε το παραδέχεται
Άκου...δε σε θέλω για πελάτη μου,μπέσα ,δε κολλάμε όλοι με όλους..δε γουστάρω να μπαίνεις όμως να μου δημιουργείς ένταση ..είσαι πραγματικά το άτομο που δε με τράβα σε τπτ.. μα σε τπτ..την αλήθεια μου λέω. .όταν όμως μπαίνεις έδω μη μου πηδάς το νήμα Και επίθεση λεκτική συνέχεια...Αν δε σ αρέσει απλά μη ξαναμπείςμπα δεν με στεναχωρεί κανείς εδώ μέσα,έξω είναι η ζωή!
Επίσης δεν πρόκειται να με κάνεις πελάτη σου όχι γιατί βρίζεις αλλά για άλλους λόγους!
πρώτον έχω να μπω 3 ημέρες να γράψω εδώ και συνεχίζεις να γράφεις για εμένα, όταν το νήμα έχει γίνει τσίρκολιλικι απο όλους τους άλλους!Άκου...δε σε θέλω για πελάτη μου,μπέσα ,δε κολλάμε όλοι με όλους..δε γουστάρω να μπαίνεις να μου δημιουργείς ένταση ..είσαι πραγματικά το άτομο που δε με τράβα σε τπτ.. μα σε τπτ..την αλήθεια μου λέω. .όταν όμως μπαίνεις έδω μη μου πηδάς το νήμα Και επίθεση λεκτική συνέχεια...Αν δε σ αρέσει απλά μη ξαναμπείς
Θέλω να τελειώσει αυτό με σένα..μου δημιουργείς απίστευτη ένταση, είπα να ελαφρύνω το κλίμα αλλσ είσαι μαλλον κακος ανθρώπος..?δε ξέρω, υποθέτω γιατί το έχω δει κ αλλού αυτό εδώ μέσα.. Αν μπαίνεις, μη δημιουργείς άσκοπη ένταση αυτό σου ζητώ .
πρώτον έχω να μπω 3 ημέρες να γράψω εδώ και συνεχίζεις να γράφεις για εμένα, όταν το νήμα έχει γίνει τσίρκολιλικι απο όλους τους άλλους!
Δεύτερον δεν έχεις επιλογή εσύ αν θα πας μαζί μου διότι αν κλείσουμε ραντεβού δεν θα ξέρεις ποιος είμαι, ενώ εγώ έχω επιλογή να μην δώσω τα χρήματα σου σε εσένα.Αυτή είναι η διαφορά!
Έρχεται...Ωραία όλα αυτά... Δε λέω...
Με τον κώλο που περιμένουμε όμως, τι θα γίνει;![]()
Εικοτολογώ πως η κυρία ντρέπεται.Ωραία όλα αυτά... Δε λέω...
Έρχεται...
Ωραία όλα αυτά... Δε λέω...
Επιφώνημα χαράς διακρίνω. ΧΑΧΑΧΑΩ να σου.....
Μπα, ιδέα σουΕπιφώνημα χαράς διακρίνω. ΧΑΧΑΧΑ