alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
δείξε μου τον κώλο σου να σου πω ποιος είσαιθελουμε κωλο αχλαδι ...
δείξε μου τον κώλο σου να σου πω ποιος είσαιθελουμε κωλο αχλαδι ...
κακιες ...δείξε μου τον κώλο σου να σου πω ποιος είσαι
Ε να μη τις παίρνω να τις γράφω κιολας?Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία αυτό!
" πάω για να πάρω πίπα"
" πάω να με γαμησει ένας απο τον κώλο"
"Μολις ήρθε πελάτης που θα με πηδήξει"
Μαλάκα μου δεν έχω δει καμία να γράφει τέτοιες πίπες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το φεύ εγώ το έγραφα
Καλώς τον.. άργησες.. ?δείξε μου τον κώλο σου να σου πω ποιος είσαι
εχεις ζωντανη αναμεταδοση και παραπονιεσε ....Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία αυτό!
" πάω για να πάρω πίπα"
" πάω να με γαμησει ένας απο τον κώλο"
"Μολις ήρθε πελάτης που θα με πηδήξει"
Μαλάκα μου δεν έχω δει καμία να γράφει τέτοιες πίπες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το φεύ εγώ το έγραφα
ναι 3 ημερές έχω να ασχοληθώ με το τσίρκο εδώ, έχεις δίκιο!Καλώς τον.. άργησες.. ?
Άραξε ? έχω βάλει υλικό ..ναι 3 ημερές έχω να ασχοληθώ με το τσίρκο εδώ, έχεις δίκιο!
μα πάει για πίπες μας το γράφει, πάει για να τον πάρει απο τον κώλο μας το γράφει, πάει για μανικιούρ μας το γράφει, πάει για ύπνο μας το γράφει, για χέσιμο και κατούρημα σίγουρα δεν πάει για να μην λερώσει την τουαλέτα, πότε θα πάει και γυναικολόγο δεν μας έχει πει!εχεις ζωντανη αναμεταδοση και παραπονιεσε ....
ρε γερασες και δεν το πηρες χαμπαρι ....
θα κερασεις καφε...?Άραξε ?
Δευτέρα ?μα πάει για πίπες μας το γράφει, πάει για να τον πάρει απο τον κώλο μας το γράφει, πάει για μανικιούρ μας το γράφει, πάει για ύπνο μας το γράφει, για χέσιμο και κατούρημα σίγουρα δεν πάει για να μην λερώσει την τουαλέτα, πότε θα πάει και γυναικολόγο δεν μας έχει πει!
Αμε!!θα κερασεις καφε...?
να δωσω παραγγελια ...?
ειδες εξελιξη παιχτη ...μα πάει για πίπες μας το γράφει, πάει για να τον πάρει απο τον κώλο μας το γράφει, πάει για μανικιούρ μας το γράφει, πάει για ύπνο μας το γράφει, για χέσιμο και κατούρημα σίγουρα δεν πάει για να μην λερώσει την τουαλέτα, πότε θα πάει και γυναικολόγο δεν μας έχει πει!
Δευτέρα live από γυναικολόγοειδες εξελιξη παιχτη ...
ουτε το cnn δεν τα λεει ετσι ...
με τα ποδια σηκωμενα να φανει ο κωλος ...Δευτέρα live από γυναικολόγο
ναι 3 ημερές έχω να ασχοληθώ με το τσίρκο εδώ, έχεις δίκιο!
με τα ποδια σηκωμενα να φανει ο κωλος ...
??????με τα ποδια σηκωμενα να φανει ο κωλος ...
???????μα πάει για πίπες μας το γράφει, πάει για να τον πάρει απο τον κώλο μας το γράφει, πάει για μανικιούρ μας το γράφει, πάει για ύπνο μας το γράφει, για χέσιμο και κατούρημα σίγουρα δεν πάει για να μην λερώσει την τουαλέτα, πότε θα πάει και γυναικολόγο δεν μας έχει πει!
Αααα να σας τον βάλω σε όλες τις φωτο μαζεμένες που έχω,,??Όλο για κώλο λέμε, αλλά κώλο δεν βλέπουμε...
Αααα να σας τον βάλω σε όλες τις φωτο μαζεμένες που έχω,,??
Ο πληθυντικός με λιώνει...?Βάλτε τον όπως σας αρέσει.