barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.166
- Πόντοι
- 5.506
(Λεσβιακο)για τρελα γαμησια σας κοβω εσας τους 2 ...
(Λεσβιακο)για τρελα γαμησια σας κοβω εσας τους 2 ...
πες μου οτι προσπαθεις να βγαλεις κωλοσελφι ...I will try..?
τα νευρα μου μην γινατε ολη της οξπορδηςI will try..?
Εγώ είμαι με γαλλικά και πιάνο..στη πορεία και κλαρίνο..?τα νευρα μου μην γινατε ολη της οξπορδης
?? δε μου κάθεται να τον βγάλω ??πες μου οτι προσπαθεις να βγαλεις κωλοσελφι ...
θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει ???(Λεσβιακο)
ρε δεν τα ειπαμε χθες παμε χαλαρα τωρα να βαλουμε και την νηματοθετρια στο κλιμα ενημερωση -χαβαλεθέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει ???
ποια ειναι η πουτανα ...?θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει ???
Έχει τι να μην πεταχτεί σαν σπέρμα από τον πουτσο!!!θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει ???
ποια ειναι η πουτανα .
ασε ενα κωλο ζητησα και εγινε κυπριακο ζητημα ...
Εγώ φεύγω σα το σπίτι σας θα επανέλθω ?
Ζητά μουνάκι πλέον ?ασε ενα κωλο ζητησα και εγινε κυπριακο ζητημα ...
εμ ξέρεις πως ειναι ο ταύρος στο κόκκινο πανί ?ρε δεν τα ειπαμε χθες παμε χαλαρα τωρα να βαλουμε και την νηματοθετρια στο κλιμα ενημερωση -χαβαλε
σε έμπλεξα τωρα,,,αστα να πάνε δικα μου , προσπαθώ να χαλαρώσω ?ποια ειναι η πουτανα ...?
δεν χρειαζεται ομως παντα να διασταυρωνουμε τα ξιφη μας.... υπαρχουν και οι στιγμες χαλαρωσειςεμ ξέρεις πως ειναι ο ταύρος στο κόκκινο πανί ?
Πες τα τζοάνα,Θα το πω για τελευταία φορά.. οσο μου πατε κόντρα δημόσια τόσο διαφήμιση μου κάνετε αρα δε θα πετύχετε ούτε νε φύγω ούτε να μη δουλέψω..έρχονται άτομα από εδώ και από ΠΕΡΙΈΡΓΕΙΑ..Περαστικα σας.παω ,έχω γαμησι ?
Περιορισε τις τσόντες και ξαναλαΚαι για να γνψρίζουμε διπλό πρωκτικό κάνεις? η fistiing δέχεσαι?
????????Πες τα τζοάνα,
Δεν πολυ κατάλαβα αλλα εχεις το δικιο με το μέρος σου
Περιορισε τις τσόντες και ξαναλα
??????
Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία αυτό!Στα αρχίδια μας, δε χρειάζεται να γράφεις κάθε φορά ότι συναντάς πελάτες, σε πιστεύουμε! Μάρκετινγκ του κωλου
το φεύ εγώ το έγραφαΜπορεί και να φοβάται για μετάδοση ΣΜΝ, όπως καλή ώρα η "Μασατζού" που δεν είναι μασατζού.
Τώρα, το ότι φοβάται για την ζωή του ένα φάντασμα, προκαλεί απορία, αλλά φεύ (πού έγραφε και κάποια ψυχή)...