TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
εγω λεω καλυτερα να τον δειξει ο λιονταρακοςδειξε τον κωλο σου και θα δεις αποτελεσμα ...
![Assshake :assshake: :assshake:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn111.gif)
εγω λεω καλυτερα να τον δειξει ο λιονταρακοςδειξε τον κωλο σου και θα δεις αποτελεσμα ...
παπαριασε απο προχθες ...Τον εχω δείξει απο προχτές 15 φορές πόσο πια?,
θελουμε κωλο αχλαδι ...εγω λεω καλυτερα να τον δειξει ο λιονταρακοςειναι πιο ζουμερος
![]()
...Δεν είναι ωραίος ο κωλος μου εμένα??τι παραπάνω έχει αυτουνού?!!?εγω λεω καλυτερα να τον δειξει ο λιονταρακοςειναι πιο ζουμερος
![]()
μπορει να ειναι παρθενος...Δεν είναι ωραίος ο κωλος μου εμένα??τι παραπάνω έχει αυτουνού?!!?
Καρυπιδη σε τρώει κ σένα όμως με προκαλείς, ψοφας ?...Δεν είναι ωραίος ο κωλος μου εμένα??τι παραπάνω έχει αυτουνού?!!?
βαλτε τους κωλους σας να ψηφισουμε τον καλυτερο ......Δεν είναι ωραίος ο κωλος μου εμένα??τι παραπάνω έχει αυτουνού?!!?
ρε συ επιασες κωλοφαγουρα ...?μπορει να ειναι παρθενος![]()
κοιτα να δεις η προκληση ειναι καθημερινη σε αυτο τον κοσμο που ζουμε οι εξυπνοι πανε παρακατω τους αλλους τους τρωει η μαρκαγκαΚαρυπιδη σε τρώει κ σένα όμως με προκαλείς, ψοφας ?
Κωλο Τζο θα δουμε;;;;;;δειξε τον κωλο σου και θα δεις αποτελεσμα ...
Επιθετικό μάρκετινγκ κάνω, όσο για τ αρχιδια σου να τα χσιρεσαι,εγώ να δεις μουναρα που έχω?Στα αρχίδια μας, δε χρειάζεται να γράφεις κάθε φορά ότι συναντάς πελάτες, σε πιστεύουμε! Μάρκετινγκ του κωλου
μας κανει ναζακια...Κωλο Τζο θα δουμε;;;;;;
Θα σιαξει, θα σιαξει, ειναι πολλα υποσχομενη.μας κανει ναζακια...
θελει αλλο τροπο ...
για τρελα γαμησια σας κοβω εσας τους 2 ...Επιθετικό μάρκετινγκ κάνω, όσο για τ αρχιδια σου να τα χσιρεσαι,εγώ να δεις μουναρα που έχω?
μπορει να ειναι παρθενος![]()
Τον ξέρετε απ έξω και ανακατωτά ,στο τέλος όσοι έρχονται από εδώ αντί εμένα θα χαιρετανε το κωλο μουμας κανει ναζακια...
θελει αλλο τροπο ...
Επιθετικό μάρκετινγκ κάνω, όσο για τ αρχιδια σου να τα χσιρεσαι,εγώ να δεις μουναρα που έχω?
εχεις πήξει με της κατσίκας και θες κανένα καλύτερο για κολλύριο? ???Κωλο Τζο θα δουμε;;;;;;
για να δουμε ...Θα σιαξει, θα σιαξει, ειναι πολλα υποσχομενη.
νομιζω οτι ειναι στειρωμενος
I will try..?για να δουμε ...
Αυτό το τελευταίο ήταν καλό, πρέπει να το ομολογήσω!!!Τον ξέρετε απ έξω και ανακατωτά ,στο τέλος όσοι έρχονται από εδώ αντί εμένα θα χαιρετανε το κωλο μου