makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 206
δεν γράφουμε με κεφαλαία ???? μην φωνάζειςΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΥ ,ΕΛΕΟΣ 2 ΦΟΡΈΣ ΤΟ ΕΊΠΑ
δεν γράφουμε με κεφαλαία ???? μην φωνάζειςΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΥ ,ΕΛΕΟΣ 2 ΦΟΡΈΣ ΤΟ ΕΊΠΑ
Μονο για δάκτυλα μιλησε
Ναι live ...
Και? Αυτό θαυμάζει..Μονο για δάκτυλα μιλησε
ρε κατσικοκλεφτη τις κουμπάρες παίζεις? αι σαλαγατα να πάρουν και λιγο αέρα τα ζωντανάΑκριβως ηλιθιε γατουλη, τα λες ολοσωστα, δεν ξερεις αν εγω ξεκαθαρισα τη θεση μου εκει που επρεπε. Τωρα, αλλο πραγμα τι γραφουμε δημοσια και αλλο αυτο…
Ξερω οτι δεν προκειται να καταλαβεις οτι ο κομπλεξικος πηρε απο το χερακι το ποσταρισμα μου και ετρεξε να το μεταφερει στην Αλικη μη τυχον και της διαφυγει. Εβαλε και την καταλληλη σαλτσα γιατι ειναι ψυχοπονιαρης και νοιαζεται για το καλο της Αλικης και της ειπε «κυρια κυρια, ο μπαροκ σας εβρισε».
Φυσικα σημερα μαθαμε οτι αυτο δεν ειναι ρουφιανια, ειναι …..μεταφορα αληθειας.
Οτι μπορει ο καθενας. Απλα καποιοι γελανε ταυτοχρονα.
Λειτουργιμα και επάγγελμα κάνεις πολύ σημαντικό για την ανακούφιση μας και έχεις και πολύ ωραίο χιούμορ..Αν σκεφτείς και την ηλικία Που ξεκίνησα επιβεβαιώνει το ότι το ήθελα εγώ καθαρά ως επιλογή ?
Λειτουργιμα και επάγγελμα κάνεις πολύ σημαντικό για την ανακούφιση μας και έχεις και πολύ ωραίο χιούμορ..
μην κάθεσαι παραπονεμένα με πλάτη γυρισμένηΕγινε τυπε, θα σε περιμενω να με ξεφτιλισεις και να μεταφερεις τις αληθειες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκανα λαθος τυπε, εχεις δικιο, δεν ειναι ρουφιανος, μεταφορεας αληθειας ειναι.
θελουμε και βιντεακιΜου το ζητήσατε χωρίς καρδούλα ,χατίρια δε χαλω ?
Βάζω φωτο, βιντεάκια,όμορφα ,πρόστυχα να με θαυμάζουν ,και στο τέλος χάνονται αυτά από τις κόντρες σας!!Χάνομαι εγώ από το ίδιο το νήμα!Περνάω τόσο όμορφα όταν δε έρχεστε για πόλεμο..Βλέπετε ότι ηρέμησα πολύ,κάντε το κ εσείς. Καλή η μανούρα αλλά με όρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με τη πρώτη ευκαιρία ?θελουμε και βιντεακι
Βαλε βιντεακι
Που να το καταλάβει...Θα μπορούσε, αν δεν ήταν ηλίθιος, να ζητούσε συγνώμη από την κοπέλα γιατί πράγματι μπορεί να έκανε λάθος εν τη ρυμη του λόγου.
Αντ' αυτού, προτίμησε να ξεκινήσει τις κλάψες για ρουφιανιές.
Πώς γίνεται κάτι να είναι ρουφιανιά όταν το γράφεις δημόσια σε φόρουμ και είναι προσβάσιμο από όλους;
Αφού το γράφεις δημόσια τι ζόρι τραβάς;;;Ακριβως ηλιθιε γατουλη, τα λες ολοσωστα, δεν ξερεις αν εγω ξεκαθαρισα τη θεση μου εκει που επρεπε. Τωρα, αλλο πραγμα τι γραφουμε δημοσια και αλλο αυτο…
Ξερω οτι δεν προκειται να καταλαβεις οτι ο κομπλεξικος πηρε απο το χερακι το ποσταρισμα μου και ετρεξε να το μεταφερει στην Αλικη μη τυχον και της διαφυγει. Εβαλε και την καταλληλη σαλτσα γιατι ειναι ψυχοπονιαρης και νοιαζεται για το καλο της Αλικης και της ειπε «κυρια κυρια, ο μπαροκ σας εβρισε».
Φυσικα σημερα μαθαμε οτι αυτο δεν ειναι ρουφιανια, ειναι …..μεταφορα αληθειας.
Οτι μπορει ο καθενας. Απλα καποιοι γελανε ταυτοχρονα.
Το παίζει θλιμμένη και θα φωνάξει την κυρία να μας κάνει ντα ντα ???μην κάθεσαι παραπονεμένα με πλάτη γυρισμένη
Ναι ένα βιντεάκι είναι καλή ιδεα...Με τη πρώτη ευκαιρία ?
Σύντομα? , είμαι λίγο πιεσμένη σήμερα ...Ναι ένα βιντεάκι είναι καλή ιδεα...
Οκ περιμένουμε βιντεάκι.Σύντομα? , είμαι λίγο πιεσμένη σήμερα ...
Εχεις απολυτο δικιο. Τελος οποιαδηποτε αναμιξη απο μερους μου.το παραγαμησατε το θεμα του ειπε τον ειπε της ειπε και ξυστα ...
αυτο το θεμα αφορα αλλη και μιλατε σε αλλο νημα ...
Ρε τον τυχερο…παραθέτω βιντεάκι με πίπα μου,,σημείωση, μη με δω σε τσοντα, τουλάχιστον να πάρω τα δικαιωματα μου.. ?