Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.264
Άλλος φυτιλιας ήρθε να συμπληρωθεί το καρέ...
Δεν θα είσαι ο μόνος!!!όπου γυρίζει ο κωλοbarockos θα με βρει μπροστά του αν συνεχίσει τις μλκιες του ?
Στην άλλη εργασία μου διπλοθεσιτησσα είμαι τράβα να το πεις στην εφορίαΔηλαδή τους άφησες να πιτσιλισουν την λεκάνη της τουαλέτας σου ???
αν εννοείς μάχη λόγου και ερωταπαντήσεων να συμφωνήσουμε, άλλα απαντήσεις δεν βλέπω ????Σας ευχαριστώ πολύ ?που 2 φορές παρακάλεσα να μη γίνει ακόμη μια φορά πεδίο μάχης..αλλα τπτ..Δε θα τελειώσει ποτέ..?Αφήστε ρε παιδιά να βγάζουμε τις κάβλες μας εδώ,κάντε έρωτα Όχι πόλεμο ?
αν εννοείς μάχη λόγου και ερωταπαντήσεων να συμφωνήσουμε, άλλα απαντήσεις δεν βλέπω ????
Έβαλα τρίο, θα δούμε προκοπή τώρα?Ο μονος τροπος ειναι να βαζεις βιντεακια 2-3 συνεχομενα, ωστε να τον παιζουν πελατες κ ματακιδες και να μην εχουν ορεξη να μαλωσουν εδω
τα καλα και συμφέροντα εσυ στο νου σου ?Εσένα σε θέλω ΠΆΛΙ στο κρεβάτι μου.. ???
Και για τρεις μέρες που με βρίζετε εσύ,η φίλη σου,ο βλακομπαροκ και άλλοι δυο προμοτορες,τότε πως αισθανόσουνα;;;Να πω κάτι. Πέραν από κάποιους που έχω δει,τους υπόλοιπους προσωπικά δε σας γνωρίζω..ότι φάση κ να παίζει με μπαρόκ ξεμπαροκ η τη κουτσή Μαρία, μου είναι στεναχωρο τόσοι να τη πέφτουν σ έναν..Μου θυμίζει εμένα.. το μπαρόκ εδώ το γνώρισα και όταν έβλεπε πέσιμο με υποστηρίξε το γιατί δε το ξέρω, δε μ απασχολεί εξάλλου,μπορεί να την έχει δει Ρόμπεν των δασών, Το τι έχετε μεταξύ σας δικό σας θέμα,εγώ απλά είπα τι αισθάνομαι..το ίδιο φυσικά θα αισθανόμουν για κάθε άτομο που εινσι εναντίον 10..κάπως μου κάθεται στεναχώρα ρε παιδί μου
????????οχι γιατι λογω χρονικης διαρκειας και ποσοτητας δεν προλαβαινουν να σηκωθει να τον παιξουν και να χυσουν. πρεπει να βρεις την χρηση τομη καβλας αλλα οχι τελειωματος, γιατι μετα θα μεινεις και απο πελατες χαχα
τα καλα και συμφέροντα εσυ στο νου σου ?
Και ποία είναι η άλλη σου θέση να το σφυρίζω!!!Στην άλλη εργασία μου διπλοθεσιτησσα είμαι τράβα να το πεις στην εφορία
Κσβλια θέλει ο κωλος μου..Για να βγάζουμε καυλες θα πρέπει να σταματήσει το βρισίδι πρώτα και εσύ από όταν ξαναμπηκες,χωρίς να σου έχω πει κάτι(αυτή τη φορά γιατί σε είδα αλλαγμένη)ξεκίνησες να με βρίζεις στο νήμα της φίλης σου!!!
Συγνώμη κιόλας αλλά τα θέλει ο κ@@@ς!!!
Δεν είμαστε κόλλητες εδώ τη γνώρισα κάναμε τη πλακιτσα μας και πάπαλα.. Με σεβασμό η μια στη άλλη.εξαλλου εγώ είμαι πτυχιούχος τρελή ειμαι κατηγορία μόνη μου χαχχαχαχχαχαχαχΚσβλια θέλει ο κωλος μου..
Ρε συ,στα 20δευτερολεπτα που βάζω βίντεο, μόνο ο Φλας Γκόρντον θα προλάβαινε να χύσει ?οχι γιατι λογω χρονικης διαρκειας και ποσοτητας δεν προλαβαινουν να σηκωθει να τον παιξουν και να χυσουν. πρεπει να βρεις την χρηση τομη καβλας αλλα οχι τελειωματος, γιατι μετα θα μεινεις και απο πελατες χαχα
την πρόωρη εκσπερμάτιση δεν την εχεις ξανά ακούσει ? ???Ρε συ,στα 20δευτερολεπτα που βάζω βίντεο, μόνο ο Φλας Γκόρντον θα προλάβαινε να χύσει ?
Θα το παίζει από το πρωί για να χύσει τ απόγευμα με βίντεο 20δευτερα ???την πρόωρη εκσπερμάτιση δεν την εχεις ξανά ακούσει ? ???
....εν καιρώ, όλα στο πρόγραμμα ;) καλέ μουΒαλε με καλη δραση, γυρω στα 50 δευτερολεπτα. Ακου το κοινο σου και δεν θα χασεις! χαχα
Ότι είσαι τρελή το έχουμε καταλάβει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε συγχωρούμε!!!Δεν είμαστε κόλλητες εδώ τη γνώρισα κάναμε τη πλακιτσα μας και πάπαλα.. Με σεβασμό η μια στη άλλη.εξαλλου εγώ είμαι πτυχιούχος τρελή ειμαι κατηγορία μόνη μου χαχχαχαχχαχαχαχ
Το κσβλια δεν ξέρω τι είναι, όπως και κανένας άλλος εδώ μέσα!!!Κσβλια θέλει ο κωλος μου..
Check pmΜόλις βγήκα από ντουζάκι...
Δεν είσαι εντάξει, τον προετοιμάζουν τον άλλον, τα εγκεφαλικά σαρώνουν..........Μόλις βγήκα από ντουζάκι...
Λαχταριστό δείχνει Ε???Δεν είσαι εντάξει, τον προετοιμάζουν τον άλλον, τα εγκεφαλικά σαρώνουν..........