efialtis1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 378
- Πόντοι
- 21
Για εμας που ειμαστε μακρια;Με απαίτηση δε βαζω τπτ,όταν κρίνω ότι πρέπει, thanks
Εισαι η πρωτη μου επιλογη.
Σε 15 θα ειμαι αθηνα.
Βαλε ενα βιντεο.
Για εμας που ειμαστε μακρια;Με απαίτηση δε βαζω τπτ,όταν κρίνω ότι πρέπει, thanks
Όταν κρίνω ότι πρέπει θα βάλω ?Βιντεακι με τη πιπαρα σου θα μας βαλεις;
Τα βίντεο μου έχουν πρόσωπό, θα βγάλω ένα με μάσκα αποκριάτικη να φοράω και θα το ανεβάσω ,τώρα αν θα κάβλωσεις μ αυτό το concept, γράψε μου ?Για εμας που ειμαστε μακρια;
Εισαι η πρωτη μου επιλογη.
Σε 15 θα ειμαι αθηνα.
Βαλε ενα βιντεο.
Βρε έλειψα λίγο και πάλι τσακώνεστε???τι εγινε καστρατο, ψάχνεις και εσυ τα μνμ των άλλων? ?????????????
τι αλλο θα διαβασω ο καημενος σ αυτο το νημα χα χα χαΑυχενικο θα πάθω από τις πίπες, από χθες μέχρι σήμερα...Και βρήκαν όλοι να τη ζητάνε με κουλό μάτι που είμαι ?
Οι αποκριάτικες δεν είναι μάσκες, είναι μουτσούνες, που να καυλώσει ο άνθρωπος, βάλε καμιά σαν αυτές από την ταινία "μάτια ερμητικά κλειστά" από αυτές που φόραγαν οι κοπέλες που έκαναν τις ιέρειες, γαμω τις ταινίες, εντάξει ξέρω, ο,τι θυμάμαι χαίρομαι.........Τα βίντεο μου έχουν πρόσωπό, θα βγάλω ένα με μάσκα αποκριάτικη να φοράω και θα το ανεβάσω ,τώρα αν θα κάβλωσεις μ αυτό το concept, γράψε μου ?
Μουτσουνα έχω πρόχειρη ?Οι αποκριάτικες δεν είναι μάσκες, είναι μουτσούνες, που να καυλώσει ο άνθρωπος, βάλε καμιά σαν αυτές από την ταινία "μάτια ερμητικά κλειστά" από αυτές που φόραγαν οι κοπέλες που έκαναν τις ιέρειες, γαμω τις ταινίες, εντάξει ξέρω, ο,τι θυμάμαι χαίρομαι.........
Δες τι ωραία πίπα χωρίς χεράκια που έχω φωτο..Μουτσουνα έχω πρόχειρη ?
Σε απόλαυσα, σε απόλαυσα.......Δες τι ωραία πίπα χωρίς χεράκια που έχω φωτο..
Με μαλώσες πριν και έκανα τη πουτανια μου για να με αγάπησεις πάλι..?Σε απόλαυσα, σε απόλαυσα.......
Είσαι μαέστρος, τη σήμερον ημέρα, χωρίς εξειδίκευση δεν πας μπροστά.........
Είμαι δυνατή κλαρινιτζου ?Με μαλώσες πριν και έκανα τη πουτανια μου για να με αγάπησεις πάλι..?
...κατάφερες να με κάνεις να σε σκέφτομαι μετά...η φωτο που έβαλα πριν είναι η δική μας,το κατάλαβες...εις το επανιδείν ..?επειδη εχω μαθει στην ζωη μου να ειμαι μπεσαλης σημερα βρεθηκα με την jo για δευτερη φορα
την πρωτη οσοι εχετε δια βασει εχω επι την αποψη μου
σημερα λοιπον συναντησα εναν αλλο ανθρωπο μια αλλη γυναικα
ομολογω οτι περασα περιφημα μεσα στην καυλα
αυτα
????εμφανιστηκε και η φιλεναδα
Σήμερα κεντας, χωσε χαχχαχαχχαχαχχαμωρη φιλη μπας και θελεις να μας αβελεις σε ντουζα με την αχατη?
ναι αλλα ελα που δεν ξερεις για ποιον λεω και οταν το μαθεις η το καταλαβεις δεν θα το πιστευειςΣήμερα κεντας, χωσε χαχχαχαχχαχαχχα
Θα μου πεις εάν.κ εφόσον το θες εσύ μωρό...Είμαι ανυπόμονη αλλά θα περιμένω..?ναι αλλα ελα που δεν ξερεις για ποιον λεω και οταν το μαθεις η το καταλαβεις δεν θα το πιστευεις
μπραβο τζο!! Φαινεται οτι εχεις ταλεντο στην πιπα!!Από ραντεβού πριν 15 λεπτά με ένα αγόρι ακόμα από το σάιτ..μες στη καβλα ήταν.. αγόρι γνώριμο Μου Όχι τυχαίο..δυσαρεστημένο τη πρώτη φορά μας, χαρούμενο τη δεύτερη ..?