εαν εχει τσιπα αξιοπρεπειας να μιλησει μονος του συγνωμη μονη της ηθελα να πωΘα μου πεις εάν.κ εφόσον το θες εσύ μωρό...Είμαι ανυπόμονη αλλά θα περιμένω..?
φιλη που εισαι παλι ετζασες?
εαν εχει τσιπα αξιοπρεπειας να μιλησει μονος του συγνωμη μονη της ηθελα να πωΘα μου πεις εάν.κ εφόσον το θες εσύ μωρό...Είμαι ανυπόμονη αλλά θα περιμένω..?
Έτοιμη να πηγαίνω στα πανηγύρια να παίζω κλαρίνο αβέρτα Χαχαχχαχχα. Ευχαριστώ σέξυ αγόρι...μπραβο τζο!! Φαινεται οτι εχεις ταλεντο στην πιπα!!
εαν εχει τσιπα αξιοπρεπειας να μιλησει μονος του συγνωμη μονη της ηθελα να πω
φιλη που εισαι παλι ετζασες?
Επειδή είσαι σοβαρός και σε ξέρω γι αυτό κατάλαβα ότι κάτι έχει παιχτεί άσχημο.. Όχι απλή κοντραη φιλη λοιπον ειναι σε αλλο νημα και καλιαρντευει τωρα θα γινει του μουνιου
οχι απλα ειναι μεγαλη καργιολαΕπειδή είσαι σοβαρός και σε ξέρω γι αυτό κατάλαβα ότι κάτι έχει παιχτεί άσχημο.. Όχι απλή κοντρα
...μου έχεις πάει τη περιέργεια στο κόκκινοοχι απλα ειναι μεγαλη καργιολα
Είμαι.σχετικα νεουδιλιγο εαν προσεξεις θα καταλαβεις
Ήρθα στο νήμα σου!Είμαι.σχετικα νεουδι
λοιπον μιας και η φιλεναδα δεν μιλαει μαλλον ειναι σε καμια γωνια του μεταξιου και αβελει πομπα σε κανενα πακι
κολο βραδυ φιλεναδα καλες πομπες
Ήρθα στο νήμα σου!
Κατεχάκη μετρό είμαι Διάβασε στο προφίλ μου εδώ πληροφορίεςΜωρό έλα για 2ο γύρο σε τσιτωσαν πάλι να σε χαλαρώσω...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα μου
εσύ καλα κανεις και λείπεις,να περνάνε και κάποιοι καλά,,ο αλλος ζει εδω μεσα και γίνεται ξεφτίλα μονος του, τέτοιο κράξιμο δεν εχω ματα ξανα δει ??????Τα βίντεο μου έχουν πρόσωπό, θα βγάλω ένα με μάσκα αποκριάτικη να φοράω και θα το ανεβάσω ,τώρα αν θα κάβλωσεις μ αυτό το concept, γράψε μου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βρε έλειψα λίγο και πάλι τσακώνεστε???
Να ρωτήσω χωρίς ειρωνια, μπέσα τι έχετε μεταξύ σας και τρωγεστε??εσύ καλα κανεις και λείπεις,να περνάνε και κάποιοι καλά,,ο αλλος ζει εδω μεσα και γίνεται ξεφτίλα μονος του, τέτοιο κράξιμο δεν εχω ματα ξανα δει ??????
Να ρωτήσω χωρίς ειρωνια, μπέσα τι έχετε μεταξύ σας και τρωγεστε??
θες να παρεις απαντήσεις απο πολλούς μου φαίνεται ????Να ρωτήσω χωρίς ειρωνια, μπέσα τι έχετε μεταξύ σας και τρωγεστε??
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει είμαι ??? παρτουζα σκέφτηκα αμεσωςθες να παρεις απαντήσεις απο πολλούς μου φαίνεται ????
αυτά ούτε στα χειρότερα όνειρα σου να τα δεις ?Νσ σας πάρω μια παρτουζα μαζί κ τους 2 να τα βρείτε??!
Συγνώμη, προσπαθείς να συνομιλήσεις με τσιμεντόλιθο;Να ρωτήσω χωρίς ειρωνια, μπέσα τι έχετε μεταξύ σας και τρωγεστε??
καλα κάνεις,το καλύτερο ????Θέλει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει είμαι ??? παρτουζα σκέφτηκα αμεσως