makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 206
σε άλλες ερωτήσεις που σου κάνουν θα απαντήσεις ή κότα γενικά?Αυτό είναι η επόμενη ατάκα-"διαπίστωση".
Αδιάβαστος.
σε άλλες ερωτήσεις που σου κάνουν θα απαντήσεις ή κότα γενικά?Αυτό είναι η επόμενη ατάκα-"διαπίστωση".
Αδιάβαστος.
Τι σχέση έχει αυτότον φιλο μας kav69 ρώτα ????
Απάντησα. Όχι. Γιατί;τυπε σου εχω κανει μια ερωτηση
εαν εχεις την ευγενη καλοσυνη μου απαντας
εισαι συναδελφος νομικος?
ο ρε μλκ , τελείως ξανθιά ?Τι σχέση έχει αυτό
Ρε βλαμμένε, το γραφείο τύπου κάνεις;σε άλλες ερωτήσεις που σου κάνουν θα απαντήσεις ή κότα γενικά?
αυτό ακριβός, πούστη είσαι ?? οτι κάνεις κάνω, εσύ πουστικα και εγώ αντρικά ?Ρε βλαμμένε, το γραφείο τύπου κάνεις;
Aισθάνεσαι σπουδαίος να συνομιλείς μαζί μου;
Τι είστε εσείς τα τέσσερα βλαμμένα ρε πούστη μου.
αυτό ακριβός, πούστη είμαι ??
οι λουγκρες μουντζωνουν συνέχεια ?
Εεεειιιιι οοοοοοπππππΚάνεις δεν ασχολείται μαζι σου στόκε.
Εσυ θυμήθηκες να μπαίνεις τώρα πρώτη φορά σε θρεντ εργαζομένων από το 2016 που έχεις κάνει εγγραφή
Οι λόγοι είναι προφανείς.
εγώ μπορεί να είμαι βλήμα,λουγκρα σαν εσένα δεν θα γίνω ποτέ ?Εεεειιιιι οοοοοοπππππ
Καλό πράγμα η παραδοχή, είναι το πρώτο β(λ)ήμα.εγώ μπορεί να είμαι βλήμα
κοίτα θα λείψω για 2-3 ωριτσες , να γαμήσουμε και λίγο ζωντανά, γιατί βαρέθηκα να σε γαμάμε ολοι εδώ μεσα στα λόγια,μην φοβάσαι θα επανέλθω ?????Καλό πράγμα η παραδοχή, είναι το πρώτο β(λ)ήμα.
Από χιούμορ πάσχειςο ρε μλκ , τελείως ξανθιά ?
Τουλάχιστον έχει τρόπους, απευθύνεται σε μια (οποιαδήποτε) Κυρία και την αποκαλεί ..........μλκ.Παιδιά πεδίο μάχης το κάναμε, ας χαλαρώσουμε ,και ας μιλάμε για κάβλες γαμησια πίπες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από χιούμορ πάσχεις
Στο είπα ότι θα μπουν θυμάσαι?υπάρχει τακτική.. μόνο χαζή ξανθιά δεν είμαιΚαλό πράγμα η παραδοχή, είναι το πρώτο β(λ)ήμα.
Άστο μωρό...Ξέρω.Τουλάχιστον έχει τρόπους, απευθύνεται σε μια (οποιαδήποτε) Κυρία και την αποκαλεί ..........μλκ.
Άστο μωρό...Ξέρω.Τουλάχιστον έχει τρόπους, απευθύνεται σε μια (οποιαδήποτε) Κυρία και την αποκαλεί ..........μλκ.
Ασ τους να τα βγάλουν από μέσα τους, μην κάνουν καμιά τρέλα εκεί έξω....
Στο είπα ότι θα μπουν θυμάσαι?υπάρχει τακτική.. μόνο χαζή ξανθιά δεν είμαι
Ξέρεις ποιος είναι ο Σερίφης του σαιτ, αυτός τα υποκινεί αλλα η πλακα είναι ότι δε βρίζει ποτέ να εκτεθεί αλλά προκαλεί τους άλλους να βγουν εκτός εαυτού .έτσι έκανε κ μ εμένα τότε για να φύγω ..Ασ τους να τα βγάλουν από μέσα τους, μην κάνουν καμιά τρέλα εκεί έξω.