barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.170
- Πόντοι
- 5.506
Καλώς κακώς, παραμένει.Ταμπού Ε?κακώς...
Καλώς κακώς, παραμένει.Ταμπού Ε?κακώς...
Ταμπού Ε?κακώς...
Όχι εμένα μου αρέσει το αντίθετο.Να παίζω εγώ με τα κωλαρακια..Των γυναικών..!Εσάς σαν άντρες σας αρέσει να παίζουν με κωλαράκια σας γυναίκες? Είτε ακραία είτε λάιτ..?
Χαζό ταμπού...Εγώ έχω πελάτες ,γαμιαδες αρρενωπους που όταν τους παίζω έτσι αρρωσταίνουν ..Καλώς κακώς, παραμένει.
Αυτό είναι το σύνηθες και αποδεκτόΌχι εμένα μου αρέσει το αντίθετο.Να παίζω εγώ με τα κωλαρακια..Των γυναικών..!σο
Εννοείς δάκτυλα και στραπ ή απλά γλύψιμο?Εσάς σαν άντρες σας αρέσει να παίζουν με κωλαράκια σας γυναίκες? Είτε ακραία είτε λάιτ..?
Στραπον δε μ εξιτάρει, αλλά γενικά, τι σας αρέσει πάνω σ αυτόΕννοείς δάκτυλα και στραπ ή απλά γλύψιμο?
Απαγορευονται οι χοροι λογο κοβιντΈχω μια επιθυμία να πάω μπουζούκια..αν και δούλεψα χρόνια νύχτα σε μαγαζιά δημόσιες σχέσεις, σα τα μπουζούκια δεν έχει.. αλλά δε ξέρω χορεύουν η Όχι λογω μέτρων??
Τι φάση Αφού οι εμβολιασμενοι μπαίνουμε μόνο?Απαγορευονται οι χοροι λογο κοβιντ
Ω ναιΤι φάση Αφού οι εμβολιασμενοι μπαίνουμε μόνο?
Δεν έχει λογική έτσι? Σα στρείδια στο μαγαζί, δε κολλά στη πίστα κολλά!Ποιος το σκέφτηκε, ποιο μυαλό ?!
Υποτιθεται οτι τα τραπεζια εχουν 1,5 μετρο μεταξύ τους οπως αλλωσε στην εστιαση.. Σρη πιστα δεν μπορεις να κρατησεις αποστασεις, εισαι και σε ευφορία και λικο το αλκοολ.. Με αυτους που καθεσαι στο τραπέζι υποτίθεται ειναι οι καθημερινές συναναστροφές σου.. Στην πιστα θα ερθεις σε επαφη σίγουρα με ατομα του μη περιβάλλοντός σου και ταυτοχρονα δημιουργείται ο συνωστισμός..?Δεν έχει λογική έτσι? Σα στρείδια στο μαγαζί, δε κολλά στη πίστα κολλά!Ποιος το σκέφτηκε, ποιο μυαλό ?!
Φωσκολικο σενάριο...αν θα πιείς να γίνεις ντιρλα θα ανέβεις πιστά θ αρχίσεις γυροβολιες και.οποιον πάρει ο χάρος χαχαχχαχαχαχχαΥποτιθεται οτι τα τραπεζια εχουν 1,5 μετρο μεταξύ τους οπως αλλωσε στην εστιαση.. Σρη πιστα δεν μπορεις να κρατησεις αποστασεις, εισαι και σε ευφορία και λικο το αλκοολ.. Με αυτους που καθεσαι στο τραπέζι υποτίθεται ειναι οι καθημερινές συναναστροφές σου.. Στην πιστα θα ερθεις σε επαφη σίγουρα με ατομα του μη περιβάλλοντός σου και ταυτοχρονα δημιουργείται ο συνωστισμός..?
Αυτο ειναι το σκεπτικο τους
Μας γάμησες τώρα........
Για πάρτη μου βρε το έβαλα ποια καψούρα,??, Ποιο άσχετο πλάσμα από μένα όσον αφορά γούτσου γούτσου και καρδούλες δε παίζει!!βγάζω σπυριά μ αυτάΜας γάμησες τώρα........
Είπαμε εδώ μόνο τσιμπούκια και γαμησια, τέρμα η καψούρα.........
Έχασες ,έπεσε ξύλο εδώ νωρίτερα χαχαχαχχαχαχαχΓια πάρτη μου βρε το έβαλα ποια καψούρα,??, Ποιο άσχετο πλάσμα από μένα όσον αφορά γούτσου γούτσου και καρδούλες δε παίζει!!βγάζω σπυριά μ αυτά
Δεν σε πιστευω.........Για πάρτη μου βρε το έβαλα ποια καψούρα,??, Ποιο άσχετο πλάσμα από μένα όσον αφορά γούτσου γούτσου και καρδούλες δε παίζει!!βγάζω σπυριά μ αυτά