Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174.531
Λύστε μου όμως απορία, το λόγο της έχθρας....Συγνώμη, προσπαθείς να συνομιλήσεις με τσιμεντόλιθο;
Λύστε μου όμως απορία, το λόγο της έχθρας....Συγνώμη, προσπαθείς να συνομιλήσεις με τσιμεντόλιθο;
Δεν υπάρχει καμία έχθρα.Λύστε μου όμως απορία, το λόγο της έχθρας....
Λύστε μου όμως απορία, το λόγο της έχθρας...
Τότε γιατί τρωγεστε σα σκυλιάΔεν υπάρχει καμία έχθρα.
αυτό ισχύει για ολους που σε κράζουν εδώ μεσα Καστράτο? ?????Δεν υπάρχει καμία έχθρα.
Ποιοί είναι οι όλοι;αυτό ισχύει για ολους που σε κράζουν εδώ μεσα Καστράτο? ?????
Οκ ναι τα είδα μόλις...Κατεχάκη μετρό είμαι Διάβασε στο προφίλ μου εδώ πληροφορίες
σοβαρεψουουουΓδυθειτε κ ελάτε στη θεία Τζο να σας πάρει μια πίπα να ισιωσετε ?
αααα δεν εχεις πάρει χαμπάρι ???? μλκ είσαι για τα μπάζαΠοιοί είναι οι όλοι;
τα κουδούνια μόνη σου τα κρεμάςΚουδούνια μου κρέμασαν στο νήμα έχει μαζευτεί κόσμος απ έξω και γελάει..?
Δε μας είπες όμως ποιοί είναι οι "όλοι".αααα δεν εχεις πάρει χαμπάρι ???? μλκ είσαι για τα μπάζα
αααα δεν εχεις πάρει χαμπάρι ???? μλκ είσαι για τα μπάζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα κουδούνια μόνη σου τα κρεμάς
δεν θα ρο το πω εγω,αλλα οι ίδιοι ?Δε μας είπες όμως ποιοί είναι οι "όλοι".
Εκτός από σένα το μαλάκα, το μαλάκα τον αλπούλα, το μαλάκα το lion και το μαλάκα τον κωσταχατ.
Αυτοί είστε οι "όλοι" βρε καημένε;
Αποκαλύψεις ,πάω να πάρω ποπ κορν να χαζέψωΔε μας είπες όμως ποιοί είναι οι "όλοι".
Εκτός από σένα το μαλάκα, το μαλάκα τον αλπούλα, το μαλάκα το lion και το μαλάκα τον κωσταχατ.
τον φιλο μας kav69 ρώτα ????Να σου πω..γιατί δε πας στη συμμορία σου τώρα..? Θα σε ψάχνουν...αρκετά έκατσες εδώ ντα ντα θα σε κάνουν
τυπε σου εχω κανει μια ερωτησηΔε μας είπες όμως ποιοί είναι οι "όλοι".
Καλά, άντε στο μαντρί τώρα.δεν θα ρο το πω εγω,αλλα οι ίδιοι ?
Όχι. Γιατί;τυπε σου εχω κανει μια ερωτηση
εαν εχεις την ευγενη καλοσυνη μου απαντας
εισαι συναδελφος νομικος?
μλκ τι παράνοια ζεις ????Καλά, άντε στο μαντρί τώρα.
Και ξέρω τι θα απαντήσεις ήδη, "δε θα μου πεις εσύ πότε να φύγω και που θα γράψω".
Σας έχω μάθει βρε κακομοίρηδες, διψάτε για λίγη προσοχή. Φτάνει τόσο. Αύριο πάλι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι. Γιατί;
Αυτό είναι η επόμενη ατάκα-"διαπίστωση".μλκ τι παράνοια ζεις ????
καλα πριν ηθελες να μου τον πάρεις πιπα και τωρα με διώχνεις? άβυσσος η ψυχή της γυναίκας ????Να σου πω..γιατί δε πας στη συμμορία σου τώρα..? Θα σε ψάχνουν...αρκετά έκατσες εδώ ντα ντα θα σε κάνουν
Γιατίτον φιλο μας kav69 ρώτα ????
έχω ραντεβού θα μπω μετάκαλα πριν ηθελες να μου τον πάρεις πιπα και τωρα με διώχνεις? άβυσσος η ψυχή της γυναίκας ????