TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Κατάλαβα κωλος σωλήνα αποχέτευσης
Καλώς τον Σάκη με το πουρίΜεταξύ ενηλίκων όρια στην καβλα δεν υπάρχουν...αρκεί να είναι αποδεκτά απ όλες τις πλευρές...αρα κάνω κι απ αυτό..Όχι συχνά ..αλλά όταν γούσταρω Κινκυ φάση, και ζητηθεί από τον κύριο, Ναι...
Κατάλαβα κωλος σωλήνα αποχέτευσης
Δεν απάντησα σε εσένα έκανα στον κουμανιδα παράθεση αλλά δεν τραβάει το ποστ τουΡε Τάσο το πρωκτικό στον άντρα έχει μια ιδιαίτερη καυλα όταν γίνει σωστά και με σωστή διάθεση. Μη το σνομπάρεις.
Άσχετο, κάπου σας διάβασα ,σας έκανα πολύ κέφι όπως τα γράψατε !!Ρε Τάσο το πρωκτικό στον άντρα έχει μια ιδιαίτερη καυλα όταν γίνει σωστά και με σωστή διάθεση. Μη το σνομπάρεις.
Δέν πιστεύω απαίσιες τύπε ότι υπονοείς κάτι πού έχει σχέση μέ κέρατα στό κεφάλι μου γιατί θά τό ψάξω ενδελεχώς...Αλίμονο σου άν τήν παράσειρες σέ ακολασίες....Από τό πουλί σου θά σέ κρεμάσω.... Τάδε έφη Κόντε....Κόντε ερώτηση σοβαρή .. έχεις κάμπριο??
Άποψη σου;Ω ρε πουστη , χοντρυνε πολύ το πράγμα εδώ μέσα
Αναλαμβάνω μετατροπή του αυτοκινήτου δωρεάν ... Λόγω καλοκαιριού αμέσως να με παραξηγησειςΔέν πιστεύω απαίσιες τύπε ότι υπονοείς κάτι πού έχει σχέση μέ κέρατα στό κεφάλι μου γιατί θά τό ψάξω ενδελεχώς...Αλίμονο σου άν τήν παράσειρες σέ ακολασίες....Από τό πουλί σου θά σέ κρεμάσω.... Τάδε έφη Κόντε....
Ξεβρακωσου να μπουν τα πράγματα σε τάξηΈχουμε κόσμο, όποιος παίζει το πουλάκι του να σταματήσει μη ρεζιλευτω..ευπρέπεια θέλω!!
Εδώ έχει ζουμί τι κάθεσαι από εκεί με τους πτωχούςΩ ρε πουστη , χοντρυνε πολύ το πράγμα εδώ μέσα
Πρόσεχε εδώ μέσα τυπε γυρίζει το νήμα , πας για μαλλί και βγαίνεις με ζαντολαστιχα χαμηλού προφίλΆποψη σου;
Τρώω τώρα και χαζεύω...Αχ ωραία,λες και είμαστε στην 5 ήμερη !Ξεβρακωσου να μπουν τα πράγματα σε τάξη
Εσύ δεν χρειάζεσαι 5 ήμερη .. πέντε άντρες χρειάζεσαιΤρώω τώρα και χαζεύω...Αχ ωραία,λες και είμαστε στην 5 ήμερη !
Ζουμί έχει τυπε ,αλλά θα βγει από λάθος τρύπα !!!!Εδώ έχει ζουμί τι κάθεσαι από εκεί με τους πτωχούς
Τι λες ρε χαχαχαχαχαχα !!!!!Ζουμί έχει τυπε ,αλλά θα βγει από λάθος τρύπα !!!!
Μια χαρά ξέρω τι λέω !!!Τι λες ρε χαχαχαχαχαχα !!!!!
Τό νού σου γυναικάρα μου.... Αυτός θέλει νά πάει γρήγορα ή σελίδα σου στό 1000....Είναι παλιόπαιδο σού λέωωωωωω.... Καλά ήταν στόν πάγο τόσον καιρό....γιά καλό νομίζεις ότι βγήκε?.... Καταραμένε Τασούλη θά μού κλείσεις τό σπίτι..... φτού σου....Ξεβρακωσου να μπουν τα πράγματα σε τάξη