Το κατι αλλο ησουνα καυλιαρα μου..
Λοιπον, αφου καταφερα να μαζεψω τα κομματια μου, σημερα ηταν η δευτερη συναντηση μου με την Τζο και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δεν υπαρχει ταβανι οσων αφορα την ποιοτητα των υπηρεσιων της..
Φιλοξενη στον παντα αστραφτερα καθαρο χωρο της, η Τζο για οσους δεν την ξερουν, ειναι μια original ξανθια γυναικαρα, ψηλη και αθλητικη με υπεροχο στηθος, ατελειωτα και δυνατα ποδια και με ανεξαντλητη διαθεση για σεξ..
Κυριολεκτικα, καθε φορα καταφερνει με την ευθυτητα του χαρακτηρα της να με τραβηξει μακρια απο την καθημερινοτητα και να μου δειξει απλοχερα την εισοδο για την απολυτη χαλαρωση και να μου προσφερει την χαρα του δυνατου κορμιου της..
Γεναιοδωρη και απολαυστικη, εξυπνη και δυναμικη, ερωτικη και αισθησιακη αλλα και εντελως ανεπιτηδευτη, στο σεξ μπορει να ειναι απο απολυτα κυριαρχικη και εκρηκτικη, μεχρι τρυφερη και παιχνιδιαρα, η Τζο ειναι πραγματικα ανεκτιμητη..
Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου για τις στιγμες μας, εισαι ενα διαμαντι και ανυπομονω ηδη για την επομενη φορα.. Τα φιλια μου κουκλαρα μου..