Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.764
Και η δική σου γνώμη ,φάτσα..Ναι λαίδη τα σέβη μου
Και η δική σου γνώμη ,φάτσα..Ναι λαίδη τα σέβη μου
Για αυτό στέλνεις τον Κόντε... Καθαρίζει την τιμή σουΠωπω τι υπέροχες κριτικές και όμορφα λόγια.. πόσο χαίρομαι να περνάτε όμορφα!!!
Σίγουρα κάποιες μέρες ,σπανίως φυσικά γιατί γουστάρω όταν δουλεύω, μπορεί να μην είμαι η σούπερ Ουάου ,είναι θέμα διάθεσης η και μη χημείας, αλλα προσπαθώ να μην το δείχνω στον πελάτη ,οσο είναι εφικτό,γιατί τιμώ τα χρήματα του και τον χρόνο του..
Να είστε καλά όλοι και να περνάτε οσο μπορείτε ξένοιαστα ,γιατί αυτό βλέπω μας λείπει όλων, λίγο παραπάνω..ξεγνοιασιά!
Που είμαι ποιος είμαιΚαι η δική σου γνώμη ,φάτσα..
Και εγώ μόλις έφαγα ένα πιτογυρο γαματοΛοιπόν, φωτο από βίντεο που θα περικοψω ν ανεβάσω ,ντοκουμέντο, ότι γουστάρω γλύψιμο σε μένα..εδώ έχω κάτσει στο πρόσωπο του κυρίου.. σήμερα απ όλους πραγματικά απόλαυσα γλυφομουνι!
Στειλε ρε συ ένα με γύρο κοτόπουλο απ όλα.. Δεν πρόλαβα να φάω...Και εγώ μόλις έφαγα ένα πιτογυρο γαματο
Ξεκωλιαστηκκες στα λουκάνικα..άλλαξε λίγο το μενούΣτειλε ρε συ ένα με γύρο κοτόπουλο απ όλα.. Δεν πρόλαβα να φάω...
Σήμερα πού είχα ένα σορό συσκέψεις γιά νά λήξει ο πόλεμος άτιμε Τασούλη βρήκες νά αλωνίζεις? Θά φονευθείς αυτό είναι σίγουρο... εξομολογήσου καί μετάλαβε όσο προλαβαίνεις....Σάν το σκυλί στό αμπέλι θά πάς....Τάδε έφη Κόντε πού μού τό έκανες Αμερικαν μπάρ εδώ μέσα....Νά ρίξω καί ένα....φτού σου... γιατί δέν έριξα σημερα....την εχω ακομη στα ρηχα ..μολις φορτωσω κατι ηλιελαια απο την κινα την εχω και αυτην μεσα στα ανοιχτα θα βουλιαξει το πλοιο
Προχορησεν η καττασταση κουμπαρε. Τερμα το κοντρα παξιμαδι. Τωρα μιλαμε για κατασταση εμβολοχιτονιου...Α κι οπως παει το πραμα παμε για ρεκτιφιε!εν μου λαλεις κουμπαρε ,,τιθεται θεμα ροδελας βιδα και παξιμαδι εχεις?? εχω κατι ροδελες με γκροβερ
Ναι εγώ φταίω.. δεν κοιτάς που το κέρατο σου έχει ξεπεράσει τον λευκό Πύργο και κοντεύει να φτάσει τον πύργο του ΆιφελΣήμερα πού είχα ένα σορό συσκέψεις γιά νά λήξει ο πόλεμος άτιμε Τασούλη βρήκες νά αλωνίζεις? Θά φονευθείς αυτό είναι σίγουρο... εξομολογήσου καί μετάλαβε όσο προλαβαίνεις....Σάν το σκυλί στό αμπέλι θά πάς....Τάδε έφη Κόντε πού μού τό έκανες Αμερικαν μπάρ εδώ μέσα....Νά ρίξω καί ένα....φτού σου... γιατί δέν έριξα σημερα....
Που σαι καμάρι μου.. μου έλειψες!!Σήμερα πού είχα ένα σορό συσκέψεις γιά νά λήξει ο πόλεμος άτιμε Τασούλη βρήκες νά αλωνίζεις? Θά φονευθείς αυτό είναι σίγουρο... εξομολογήσου καί μετάλαβε όσο προλαβαίνεις....Σάν το σκυλί στό αμπέλι θά πάς....Τάδε έφη Κόντε πού μού τό έκανες Αμερικαν μπάρ εδώ μέσα....Νά ρίξω καί ένα....φτού σου... γιατί δέν έριξα σημερα....
Καλε για ποιον λέμε...;!γνωστό αγόρι.. του σάιτ;;;και τι ρεκτιφιέ θέλει, τ αμάξι του;;Προχορησεν η καττασταση κουμπαρε. Τερμα το κοντρα παξιμαδι. Τωρα μιλαμε για κατασταση εμβολοχιτονιου...Α κι οπως παει το πραμα παμε για ρεκτιφιε!
ΞετσιπωτηηηηηηΠου σαι καμάρι μου.. μου έλειψες!!
Ποια ειναι ανωτερη η Λαιδη η η Κοντεσσα;Ναι λαίδη τα σέβη μου
Ναι σουφραμιδολ χρειάζεται για την εξάτμιση έχει τρυπήσειΚαλε για ποιον λέμε...;!γνωστό αγόρι.. του σάιτ;;;και τι ρεκτιφιέ θέλει, τ αμάξι του;;
Καλά τα λες τον σιστο μου μέσα η κοντέσσα του ΚόντεΠοια ειναι ανωτερη η Λαιδη η η Κοντεσσα;
Έχουμε καί έναν πόλεμο νά τελειώσουμε μαϊ ντίαρ εκτός από τά γκομενικά σου....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά....Αλλά τό παλιόπαιδο ο Τασούλης είναι αργόσχολος καί αλωνίζει εδώ μέσα καί βάζει διαβαλματα.... Θά φονευτεί αυτό είναι σίγουρο....Ματς μούτς....Που σαι καμάρι μου.. μου έλειψες!!
Καλε για ποιον λέμε...;!γνωστό αγόρι.. του σάιτ;;;ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!! και τι ρεκτιφιέ θέλει, τ αμάξι του;;ΟΧΙ ..Ο ΚΩΛΟς ΤΟΥ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο Τασούλης ξέρει καλά τι κανει...στο εγγυώμαι !!Έχουμε καί έναν πόλεμο νά τελειώσουμε μαϊ ντίαρ εκτός από τά γκομενικά σου....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά....Αλλά τό παλιόπαιδο ο Τασούλης είναι αργόσχολος καί αλωνίζει εδώ μέσα καί βάζει διαβαλματα.... Θά φονευτεί αυτό είναι σίγουρο....Ματς μούτς....
Κόντε ερώτηση σοβαρή .. έχεις κάμπριο??Έχουμε καί έναν πόλεμο νά τελειώσουμε μαϊ ντίαρ εκτός από τά γκομενικά σου....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά....Αλλά τό παλιόπαιδο ο Τασούλης είναι αργόσχολος καί αλωνίζει εδώ μέσα καί βάζει διαβαλματα.... Θά φονευτεί αυτό είναι σίγουρο....Ματς μούτς....
Μεταξύ ενηλίκων όρια στην καβλα δεν υπάρχουν...αρκεί να είναι αποδεκτά απ όλες τις πλευρές...αρα κάνω κι απ αυτό..Όχι συχνά ..αλλά όταν γούσταρω Κινκυ φάση, και ζητηθεί από τον κύριο, Ναι...Τζο καλησπέρα, κάνεις και στραπ; Για ένα φίλο ρωτάω.