TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ποσο εχει το λιτρο σημερα??Αγόρια σήμερα φούλαρα, αύριο 12 με 4 διαθέσιμη, θα ενημερώσω γι απόγευμα αύριο αν κάνω έξτρα,αλλα δύσκολο ..
ποσο εχει το λιτρο σημερα??Αγόρια σήμερα φούλαρα, αύριο 12 με 4 διαθέσιμη, θα ενημερώσω γι απόγευμα αύριο αν κάνω έξτρα,αλλα δύσκολο ..
που εισαι εσυ βρε... τα προβοσκιδουχα ποτε να τα στα στειλω?? τα εχω ακομη στο στάβλο
Τασούλη φεύγω, να κρατάς την τάξη εδω όσο λείπω για πίπεςποσο εχει το λιτρο σημερα??
σημερα ευτυχώς εχει λαικηΤασούλη φεύγω, να κρατάς την τάξη εδω όσο λείπω για πίπες
Τασούλη φεύγω, να κρατάς την τάξη εδω όσο λείπω για πίπες
παλι εσενα δειχνει να βαλω μια δικη μου πουΒρε χάσαμε την φρέσκια τσοντα με τα ποστ κάτσε να τη βάλω πάλι και φεύγω
Ολόκληρη χωρις περικοπές
Και εμείς και εμείς!!!!!!!Εδώ μόλις έχω χύσει...
Eχαθηκαμεν αλλλλα εξανασμηξαμεν! Εν ηκουσες; Ο ππεζεβενγκης ψαχνει για στραπο! Φυσικον επακολλουθον της κωλογλυφφαδας ειναι το δαχτυλον και μετττα το στραπο.....κουμπαρε χαθηκαμε ..ηντα μου καμεις?? ο τρυπιος ο πεζεβεγκης χαθηκε
Σε κούρασα ε;!Χαίρομαι!!!Εμ,ησουν πρώτο ραντεβού, έχω και κάβλες φουλ,καλή χημεία μεταξύ μας, λογικό!!Και τους υπολοίπους μέχρι τώρα που εχω δει πάντως, νομίζω ότι τους ξεζούμισα χαχαχα!!
Φιλάκια αγόρακι...
Το κατι αλλο ησουνα καυλιαρα μου..Σε κούρασα ε;!Χαίρομαι!!!Εμ,ησουν πρώτο ραντεβού, έχω και κάβλες φουλ,καλή χημεία μεταξύ μας, λογικό!!Και τους υπολοίπους μέχρι τώρα που εχω δει πάντως, νομίζω ότι τους ξεζούμισα χαχαχα!!
Φιλάκια αγόρακι...
ευτυχως συναγωνιστη εντοπισες το προβλημα μαλλιασε η γλωσσα μου βαψτο καλη μου μεχρι και κομμωτρια την συστησαΤο κατι αλλο ησουνα καυλιαρα μου..
Λοιπον, αφου καταφερα να μαζεψω τα κομματια μου, σημερα ηταν η δευτερη συναντηση μου με την Τζο και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δεν υπαρχει ταβανι οσων αφορα την ποιοτητα των υπηρεσιων της..
Φιλοξενη στον παντα αστραφτερα καθαρο χωρο της, η Τζο για οσους δεν την ξερουν, ειναι μια original ξανθια γυναικαρα, ψηλη και αθλητικη με υπεροχο στηθος, ατελειωτα και δυνατα ποδια και με ανεξαντλητη διαθεση για σεξ..
Κυριολεκτικα, καθε φορα καταφερνει με την ευθυτητα του χαρακτηρα της να με τραβηξει μακρια απο την καθημερινοτητα και να μου δειξει απλοχερα την εισοδο για την απολυτη χαλαρωση και να μου προσφερει την χαρα του δυνατου κορμιου της..
Γεναιοδωρη και απολαυστικη, εξυπνη και δυναμικη, ερωτικη και αισθησιακη αλλα και εντελως ανεπιτηδευτη, στο σεξ μπορει να ειναι απο απολυτα κυριαρχικη και εκρηκτικη, μεχρι τρυφερη και παιχνιδιαρα, η Τζο ειναι πραγματικα ανεκτιμητη..
Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου για τις στιγμες μας, εισαι ενα διαμαντι και ανυπομονω ηδη για την επομενη φορα.. Τα φιλια μου κουκλαρα μου..
εν μου λαλεις κουμπαρε ,,τιθεται θεμα ροδελας βιδα και παξιμαδι εχεις?? εχω κατι ροδελες με γκροβερEχαθηκαμεν αλλλλα εξανασμηξαμεν! Εν ηκουσες; Ο ππεζεβενγκης ψαχνει για στραπο! Φυσικον επακολλουθον της κωλογλυφφαδας ειναι το δαχτυλον και μετττα το στραπο.....
Μωράκι μου γλυκό σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να γράψεις τόσα όμορφα για μένα..με τιμάτε πάρα πολύ πραγματικά όλοι οι κύριοι..προσπαθώ να φανώ καθε φορά αντάξια των προσδοκιών σας και χαίρομαι που το πετυχαίνω!!!Να είσαι καλά και μέχρι την επόμενη φορά μας φιλιά πολλά...εκεί που σ αρέσουν πιο πολύ!!!Το κατι αλλο ησουνα καυλιαρα μου..
Λοιπον, αφου καταφερα να μαζεψω τα κομματια μου, σημερα ηταν η δευτερη συναντηση μου με την Τζο και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δεν υπαρχει ταβανι οσων αφορα την ποιοτητα των υπηρεσιων της..
Φιλοξενη στον παντα αστραφτερα καθαρο χωρο της, η Τζο για οσους δεν την ξερουν, ειναι μια original ξανθια γυναικαρα, ψηλη και αθλητικη με υπεροχο στηθος, ατελειωτα και δυνατα ποδια και με ανεξαντλητη διαθεση για σεξ..
Κυριολεκτικα, καθε φορα καταφερνει με την ευθυτητα του χαρακτηρα της να με τραβηξει μακρια απο την καθημερινοτητα και να μου δειξει απλοχερα την εισοδο για την απολυτη χαλαρωση και να μου προσφερει την χαρα του δυνατου κορμιου της..
Γεναιοδωρη και απολαυστικη, εξυπνη και δυναμικη, ερωτικη και αισθησιακη αλλα και εντελως ανεπιτηδευτη, στο σεξ μπορει να ειναι απο απολυτα κυριαρχικη και εκρηκτικη, μεχρι τρυφερη και παιχνιδιαρα, η Τζο ειναι πραγματικα ανεκτιμητη..
Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσαρα μου για τις στιγμες μας, εισαι ενα διαμαντι και ανυπομονω ηδη για την επομενη φορα.. Τα φιλια μου κουκλαρα μου..
που που για πες δεν θα το μαθει κανειςφιλιά πολλά...εκεί που σ αρέσουν πιο πολύ!!!ι
Στο όμορφο καβλι του χεχεχε!!που που για πες δεν θα το μαθει κανεις
ντροπη σου φτου σου ξετσιπωτη να χαθειςΣτο όμορφο καβλι του χεχεχε!!
βρε βρε βρε .... αντιμιλαμε και στον Τασσουλη ..Στο όμορφο καβλι του χεχεχε!!
ε ναι φιλε ετσι ειναι αυτα πηρε ο κωλος της πολλα μποφόρβρε βρε βρε .... αντιμιλαμε και στον Τασσουλη ..
απο οταν γυρισε απο την Αγγλια Τασσο μας ηρθε με αέρα ...ε ναι φιλε ετσι ειναι αυτα πηρε ο κωλος της πολλα μποφόρ