TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Γιατί δεν έχω δικά μου προβοσκιδουχαΕγώ είμαι των βορείων αγόρι...άσχετο γιατί να ζηλέψει ο Τασούλης;;;
Γιατί δεν έχω δικά μου προβοσκιδουχαΕγώ είμαι των βορείων αγόρι...άσχετο γιατί να ζηλέψει ο Τασούλης;;;
Αυτά κάνεις και έχεις μείνει μόνος σου !!Γιατί δεν έχω δικά μου προβοσκιδουχα
Είναι σαν αυτό που λένε σκίσε με να αλλάξω ΡάφτηΚαι φτύσιμο..εκεί είναι το όλο θέμα.. καλό φτύσιμο..
Και φτύσιμο..εκεί είναι το όλο θέμα.. καλό φτύσιμο..μου ζητάνε λιπαντικό κάποιοι, λέω φτύσε και μπες ,τζαμπα λεφτά το λιπαντικό!
Εχει εμένα παρέα...Αυτά κάνεις και έχεις μείνει μόνος σου !!
Μισό να φέρω ένα σκαμπό να κάτσεις αγόρι , τα φονταν τελείωσαν σε λίγο θα κεράσω πίπες!!Καλα περνατε βλεπω εδω.. εχουμε πάρτυ,χωραω??
Ε εντάξει δεν το λες και παρέα αν δεν τον βλέπεις τον άλλον επειδή είναι από πίσω σου ...Εχει εμένα παρέα...
Φοράω τίμιο ξύλο ..ξξξξξΕχει εμένα παρέα...
Ε ναι μην τυχόν και σου ξεφύγει κανείςΜισό να φέρω ένα σκαμπό, τα φονταν τελείωσαν σε λίγο θα κεράσω πίπες!!
Την κατάλληλη ώρα ηρθα λοιπόνΜισό να φέρω ένα σκαμπό, τα φονταν τελείωσαν σε λίγο θα κεράσω πίπες!!
Ξέπεσες πολύ ρέ φίλε μου.... Εσύ τών 200€ τήν ώρα πώς καί έφτασες εδώ?... Σέ άγγιξε ή κρίση?.... φιλικά σού τό λέω....Σ/Κ παίρνω την Τζο και πάμε Πριαμο σουίτα (αυτή με το τζακούζι και τα σεντόνια που δεν τα τινάζουν ποτέ), για ολονύκτιο με κρασάκι και πολύ σεξ. Κανονίστε τα ραντεβού σας ως την Παρασκευή, έρχομαι.
Σιλικόνη καλύτερα Τάσσο , δεν θα αντέξω να σε τρέχω στα νοσοκομεία , τι θα λέω στους γιατρούς ; Ότι έφερα την Λάσκαρη που σκόνταψε στην καρέκλα και ξεπαρθενιαστηκε;Φοράω τίμιο ξύλο ..ξξξξξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι μην τυχόν και σου ξεφύγει κανείς
Θα αρχίσω να κυκλοφορώ με προστασία με αυτήν εδώ..ξέρεις κάνα καλό σωματοφύλακαΕ εντάξει δεν το λες και παρέα αν δεν τον βλέπεις τον άλλον επειδή είναι από πίσω σου ...
Αχχχ ρε Τασσουλη
Τι μλκ είσαιΣιλικόνη καλύτερα Τάσσο , δεν θα αντέξω να σε τρέχω στα νοσοκομεία , τι θα λέω στους γιατρούς ; Ότι έφερα την Λάσκαρη που σκόνταψε στην καρέκλα και ξεπαρθενιαστηκε;
Θα ψάξω τυπε !!Θα αρχίσω να κυκλοφορώ με προστασία με αυτήν εδώ..ξέρεις κάνα καλό σωματοφύλακα
Τάσο μ αγαπας απλά δεν το ξερεις ακόμη,στο κεφάλι σου θα σου φορτωθω αν δεν παντρευτώ!Θα αρχίσω να κυκλοφορώ με προστασία με αυτήν εδώ..ξέρεις κάνα καλό σωματοφύλακα
Τι ασχολείσαι ρε φίλε Άστον να τον παίξει λίγοΞέπεσες πολύ ρέ φίλε μου.... Εσύ τών 200€ τήν ώρα πώς καί έφτασες εδώ?... Σέ άγγιξε ή κρίση?.... φιλικά σού τό λέω....
Τάσσο πάρε και κάνα αδιάβροχο μαζί σου !! Είναι περίεργος ο καιρός στην ΚατεχάκηΚαι φτύσιμο..εκεί είναι το όλο θέμα.. καλό φτύσιμο..μου ζητάνε λιπαντικό κάποιοι, λέω φτύσε και μπες ,τζαμπα λεφτά το λιπαντικό!
Αχ τι γέλιο ,σήμερα να είστε καλά όλοι!!!ξέχασα κούραση και έννοιες!
Εγώ είμαι των βορείων αγόρι...άσχετο γιατί να ζηλέψει ο Τασούλης;;;
Παω να αυτοκτονήσω...Τάσο μ αγαπας απλά δεν το ξερεις ακόμη,στο κεφάλι σου θα σου φορτωθω αν δεν παντρευτώ!
κανεις γκεσταριλικια μην σε γαμησω;Τι ασχολείσαι ρε φίλε Άστον να τον παίξει λίγο
Ωχ αμάν ... Δεν θα πάει καλά αυτό...Τάσο μ αγαπας απλά δεν το ξερεις ακόμη,στο κεφάλι σου θα σου φορτωθω αν δεν παντρευτώ!