Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.784
ημιτριχαςΣτα μπουτάκια ....γιατί στο πουλάκι του γλομπος το μωρό!!
Το 2ο ραντεβού μου σήμερα...!!Τελικά η μέρα μου άρχισε σούπερ και συνεχίζετε έτσι.. Μες στις κάβλες μ εχετε αγόρια σήμερα!!Εγώ ευχαριστώ, καλό Πάσχα Άλεξ μου !!!Σε ευχαριστώ για όλα Jo!
Δυναμίτης το κορίτσι!!
Αφήσαμε κάτι στη μέση για την επόμενη φορά! Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση!
Αγαπημένε φίλε μου.. Επίσης, υγεία πάνω απ όλα.. και κάβλες!Καλές γιορτές κορίτσι και πάντα ορεξάτη.
Το δεύτερο είναι δεδομένο.Αγαπημένε φίλε μου.. Επίσης, υγεία πάνω απ όλα.. και κάβλες!
you are going to drive me crazy .....nice.....!
ΠοδαρεςRelax...
Σήμερα είναι το τροπάριο της Κασσιανής....η εν τι πολύ αμαρτίες περιπεσουσης γυνή ...εάν το θυμάμαι καλά
Κάνεις λάθος ...ειθελα να δω εάν το ξέρεις ....και για να το ξέρεις είσαι της εκκλησίας...ποτέ θα μας αγιασεις με το υγρό σου μύροη εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή
Έτσι λέει μωρό, περίπου το έγραψες ,αλλά το νόημα είναι το ίδιο
Γιά σένα κολασμένη νεαρά είναι....ή έν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα γυμνή....όλο τσίτσιδη γυρνάς .... Σού τό είπα ότι θά αρπάξεις τίποτα αλλά δέν ακούς!!! Φτού σου.....ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ........η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή
Έτσι λέει μωρό, περίπου το έγραψες ,αλλά το νόημα είναι το ίδιο
Πολύ καλόΓιά σένα κολασμένη νεαρά είναι....ή έν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα γυμνή....όλο τσίτσιδη γυρνάς .... Σού τό είπα ότι θά αρπάξεις τίποτα αλλά δέν ακούς!!! Φτού σου.....ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ........
Εγώ πάντως άμα μου κάνεις κάτι τέτοιο θα τελειώσω στο πεντάλεπτο και μετά θα ανάψω τσιγάρο
Είμαι αμαρτωλή το παραδέχομαι....Γιά σένα κολασμένη νεαρά είναι....ή έν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα γυμνή....όλο τσίτσιδη γυρνάς .... Σού τό είπα ότι θά αρπάξεις τίποτα αλλά δέν ακούς!!! Φτού σου.....ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ........
Εγώ πάντως άμα μου κάνεις κάτι τέτοιο θα τελειώσω στο πεντάλεπτο και μετά θα ανάψω τσιγάρο