aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Μας δουλεύεις...και τα πούρα !!!!!Έπεσες σε αντικαπνιστρια ρε αγόρι.. αλλά άμα το γουστάρεις εσύ,καντο μετά...!
Μας δουλεύεις...και τα πούρα !!!!!Έπεσες σε αντικαπνιστρια ρε αγόρι.. αλλά άμα το γουστάρεις εσύ,καντο μετά...!
Έλα νά σέ εξομολογησω μωρή αμαρτωλή νεαρά!!!!! Σκύψε ευλογημένη καί ότι αρπάξεις..... Αμαρτωλήηηηηηηη.Είμαι αμαρτωλή το παραδέχομαι....
Να η απαντηση στην ερωτηση σου. Αυτο......!
Έλα αγόρι τώρα έκατσα.. Επιτέλους..Να η απαντηση στην ερωτηση σου. Αυτο.
Ναι για την επομενη φορα μας.Έλα αγόρι τώρα έκατσα.. Επιτέλους..
Σε ποια ερώτηση μου καλέ...; Περί ένδυσης που λέγαμε..;
ωραία φωτογραφία!.....!
ωραία φωτογραφία!
Δεν βλεπω να φορας το μονοπετρο που σου πηρα γυναικα. Που ειναι;Να βάλω κατι ακόμη γιατί σήμερα δεν τα πολύ είπαμε λόγω πιεσης χρόνου μου..
Στην εργασία καλέ δεν το φορώ, μη πιαστεί κάπου που δεν πρέπει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Δεν βλεπω να φορας το μονοπετρο που σου πηρα γυναικα. Που ειναι;
Μπραβο αγαπη μου που προσεχεις.Στην εργασία καλέ δεν το φορώ, μη πιαστεί κάπου που δεν πρέπει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
why not...you are going to drive me crazy .....nice
Μιλάμε για κότσι;δε σας αρεσει να το τρωτε στην ταβερνα?
Μεραααααααα....Καλημέρες !
Μεραααααααα....
Που σαι ρε ομορφιά μου....?!Για σένα τζάμπα!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Καλό Πάσχα να έχουμε κορίτσι με υγεία πάνω απ όλα !!!Καλημέρα κοριτσάρα μου πόσα θέλεις για να βρεθούμε
Δέν παίζεστε εσείς οί δύο... . Αμαρτωλή νεαρές....Εγώ στήν μέση άν είναι έτσι....φτού σας.....Καλημέρα κοριτσάρα μου πόσα θέλεις για να βρεθούμε