Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.010
Άλλο που δεν θες κάβλιαρη εσύ χαχαχαχα!!!!Δέν παίζεστε εσείς οί δύο... . Αμαρτωλή νεαρές....Εγώ στήν μέση άν είναι έτσι....φτού σας.....
Άλλο που δεν θες κάβλιαρη εσύ χαχαχαχα!!!!Δέν παίζεστε εσείς οί δύο... . Αμαρτωλή νεαρές....Εγώ στήν μέση άν είναι έτσι....φτού σας.....
Τραβάτε με κι άς κλαίω ένα πράγμα ...Καυλιάρες εσείς καυλιάρης κι εγώ θά πάρουν φωτιά τά κάρβουνα....Άλλο που δεν θες κάβλιαρη εσύ χαχαχαχα!!!!
Αααα αγάπη μου το τζάμπα πέθανε... Τζάμπα δεν δεν το δίνει ούτε παντρεμένη στον άντρα τηςΠου σαι ρε ομορφιά μου....?!Για σένα τζάμπα!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Καλό Πάσχα να έχουμε κορίτσι με υγεία πάνω απ όλα !!!
Εγώ θα το σκεφτώ πάντως... Κι αν μας μείνεις στα χέρια τι κάνουμε μετάΤραβάτε με κι άς κλαίω ένα πράγμα ...Καυλιάρες εσείς καυλιάρης κι εγώ θά πάρουν φωτιά τά κάρβουνα....
Όχι,αντέχει στο λέω εγώ...Εγώ θα το σκεφτώ πάντως... Κι αν μας μείνεις στα χέρια τι κάνουμε μετά![]()
Χαχαχαχα φαντάζεσαι να τον πάμε εκεί.... Και να μας πουν οι γιατροί ποια που....α τον έφερε σε αυτή την κατάσταση..... Και μετά τι κάνουμε φιλενάδα θα πούμε ότι ήμασταν δύοΌχι,αντέχει στο λέω εγώ...
Εξάλλου έχω απέναντι νοσοκομείο από το σπίτι!!!
Χαχαχαχαχα!!!
.....θα μας βγουν τζάμπα τα νοσήλια χαχαχαχαχα !!!Θα θέλει και ο γιατρός μετά τρίο !Χαχαχαχα φαντάζεσαι να τον πάμε εκεί.... Και να μας πουν οι γιατροί ποια που....α τον έφερε σε αυτή την κατάσταση..... Και μετά τι κάνουμε φιλενάδα θα πούμε ότι ήμασταν δύο![]()
Αντέχω πολύ αλλά άν είναι νά πάω έτσι χαλάλι σας αχόρταγες νεαρές.. .Υπάρχει πιό ωραία φάση από τό νά πάς μέ τίς δύο πιό όμορφες γυναίκες? Μία Αθηναία καί μία Θεσσαλονίκης? Άν δαγκώσω τήν γλώσσα δέν πειράζει....Εγώ θα το σκεφτώ πάντως... Κι αν μας μείνεις στα χέρια τι κάνουμε μετά![]()
Ετοιμάζω τήν άμαξα καυλιάρα νεαρά...Ούτε στρίνκ νά μήν πάρεις....Στά όπα όπα θά σέ έχω....Πρεπει να ερθω γμτ Σαλόνικα..κατι μου λέει ότι θα περάσω σούπερ μ εσάς τα φιλαράκια μου εκεί!!!
Λοιπόν ,καφέ τωρα,και εργασία ,θα σας δω μετά τρελοκομεία μου!!
Top!!!......
![]()
φαντασιώσεις......
![]()
Ω,ευχαριστώ πολύ!!και φαντάσου οι φωτο που βγάζω είναι χύμα στο κύμα δεν ξέρω να τις σουλουπωνωTop!!!
Οι αυθόρμητες φωτό είναι οι καλύτερες!και πάλι μπράβο!Ω,ευχαριστώ πολύ!!και φαντάσου οι φωτο που βγάζω είναι χύμα στο κύμα δεν ξέρω να τις σουλουπωνω![]()
Ρε συ πέρασα σούπερ κι εγω.. !Είσαι και γαμω τα άτομα!Ευχαριστώ και τα λέμε πάλι όποτε γουστάρεις!Jo είσαι υπέροχη καυλιαρα γουστάρω που είσαι και πολύ καθαρή.. Πέρασα γαμω σήμερα ... Τα λέμε ξανά μετά το Πάσχα.
Ωχ θεέ μου πάει η νηστείαΝα βάλω κατι ακόμη γιατί σήμερα δεν τα πολύ είπαμε λόγω πιεσης χρόνου μου..
one of these days....il be seeing you. xxxxxΡε συ πέρασα σούπερ κι εγω.. !Είσαι και γαμω τα άτομα!Ευχαριστώ και τα λέμε πάλι όποτε γουστάρεις!
Βάζω και την φωτο μας!!![]()