eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.355
- Πόντοι
- 1.056
Προς το παρόν μας έχεις αλλάξει τα φώτα με τα ποστ σου αλλά χαλάλι σΠάω ν αλλάξω και μετά βουρ για προπόνηση..θα σας δω απόγευμα αργότερα!
Μάκια boys μου..
Προς το παρόν μας έχεις αλλάξει τα φώτα με τα ποστ σου αλλά χαλάλι σΠάω ν αλλάξω και μετά βουρ για προπόνηση..θα σας δω απόγευμα αργότερα!
Μάκια boys μου..
Χαχαχα μεγάλη φαντασία έχεις....Δεν τους είχα έτσι είναι η αλήθεια στο μυαλό μου.. κατι σε στυλ Σταμάτη Γαρδελη με Πανο Μιχαλοπούλο φανταζόμουν..
Από μέσα τι θα φοράςΔέχομαι και ειμαι έτοιμη!
Μωρο μου τι ωραια εικονα ειναι αυτη. Τι γυναικαρα θα παρω εγω. Την καλητερη που υπαρχει.
Στο χαλαρο σήμερα,λόγω φόρτου εργασίας...αλλά ότι μπορώ κάνωΠρος το παρόν μας έχεις αλλάξει τα φώτα με τα ποστ σου αλλά χαλάλι σ
....ξεβρακωτη φυσικά.. περίμενες να φοραω;!Από μέσα τι θα φοράς
Α πα πα πα πα....ξεβρακωτη φυσικά.. περίμενες να φοραω;!
Και σεμνή είμαι σήμερα...το βλέπεις...Α πα πα πα πα
Ναι ναι το βλεπω ..…. Αφου τρομαξα να καταλαβω αν μπηκα στο νημα σουΚαι σεμνή είμαι σήμερα...το βλέπεις...
Μετά δέν αξίζει ένα ξετσίποτη νεαρά?..... Φτού σου καί ξαναφτου σου....Εγώ έριξα δύο....αμαρτωλή στήν εκκλησία ξεβράκωτη? .....Πάρε ακόμα μία....Φτού σου.........ξεβρακωτη φυσικά.. περίμενες να φοραω;!
Αυτό φτάνει γιά μπάνιο όχι γιά ντουζ!!!!Μετά δέν αξίζει ένα ξετσίποτη νεαρά?..... Φτού σου καί ξαναφτου σου....Εγώ έριξα δύο....αμαρτωλή στήν εκκλησία ξεβράκωτη? .....Πάρε ακόμα μία....Φτού σου.....
Σταμάτα ρε να με φτύνεις,μουλιασα θα κρυωσωΑυτό φτάνει γιά μπάνιο όχι γιά ντουζ!!!!
Βγήκε καί τρίτος σύζυγος καυλιάρα νεαρά....ακόμα τέσσερις μένουν γιά νά κλείσει ή εβδομάδα....Αποκλειστικά πρώτος ο πρώτος γιά νά κάνει τον τροχονόμο.... Κάθε μέρα θά βγάζω υπηρεσία... ποιός είναι σύζυγος καθε μέρα.... Δέν σού λέω φτού σου..... αρκετό μπάνιο έκανες.... Μήν μάς μπείς καί στό πλύσιμο καί μαζέψεις!!! ... Σέ θέλουμε όπως είσαι....Ας το πώ τώρα....Δεν το λέω....φτού σου....Σταμάτα ρε να με φτύνεις,μουλιασα θα κρυωσω
Βγήκε καί τρίτος σύζυγος καυλιάρα νεαρά....ακόμα τέσσερις μένουν γιά νά κλείσει ή εβδομάδα....Αποκλειστικά πρώτος ο πρώτος γιά νά κάνει τον τροχονόμο.... Κάθε μέρα θά βγάζω υπηρεσία... ποιός είναι σύζυγος καθε μέρα.... Δέν σού λέω φτού σου..... αρκετό μπάνιο έκανες.... Μήν μάς μπείς καί στό πλύσιμο καί μαζέψεις!!! ... Σέ θέλουμε όπως είσαι....Ας το πώ τώρα....Δεν το λέω....φτού σου....
Καλη ορεξη γυναικαρα μου.Έχω καταντήσει η Πηνελόπη και οι μνηστήρες της!Και ποιον να διαλέξω που σας αγαπώ όλους Πανάθεμα σας!!
Πάω για φαΐ τα λέμε μετά
Μωρή Ελένη κατάντησες ξετσίποτη νεαρά πού ήθελαν νά τήν γ@μήσουν όλοι αλλά τέλος πάντων.... καυλιάρα νεαρά έχεις τρελάνει το σαϊτ....Μέ λυπάμαι τόν κατακερατωμένο πρώτο σύζυγό σου....Έχω καταντήσει η Πηνελόπη και οι μνηστήρες της!Και ποιον να διαλέξω που σας αγαπώ όλους Πανάθεμα σας!!
Πάω για φαΐ τα λέμε μετά
Ευχαριστώ νυν σύζυγε μου.Καλη ορεξη γυναικαρα μου.
Αυτόν τόν μισεί ό Κόντε καί πές του τό νά τό ξέρει....Θά γίνει μεγάλη μονομαχία.... Πές του νά τροχίσει τό εργαλείο του..... Εγώ σάν Κόντε δέν μιλάω μέ αστούς.... Υψηλή κοινωνία γαρ.... Απλά μού χάλασε τήν μονογαμία καί το έκανε χαρέμι......χαχαχαΕυχαριστώ νυν σύζυγε μου.
Ε ναι γιατί είμαι φουλ μονογαμικη εγω!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!πάλι καλά που δεν έφτυσες ,γλύτωσα!!!πάω,μακια !!Μωρή Ελένη κατάντησες ξετσίποτη νεαρά πού ήθελαν νά τήν γ@μήσουν όλοι αλλά τέλος πάντων.... καυλιάρα νεαρά έχεις τρελάνει το σαϊτ....Μέ λυπάμαι τόν κατακερατωμένο πρώτο σύζυγό σου....