aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.348
- Πόντοι
- 11.956
Εδώ γράψαμε σελίδες για τις τουαλέτες της λαϊκής... ΧάχαχαΣήριαλ η λαϊκή της πέμπτης έχει γίνει χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Εδώ γράψαμε σελίδες για τις τουαλέτες της λαϊκής... ΧάχαχαΣήριαλ η λαϊκή της πέμπτης έχει γίνει χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Κουκακι βεβαια!!Στο Κουκάκι εννοείς ;
Θυμάσαι;;;;ωραίες εποχές !!Ρε συ τα σκέφτομαι και γελάω και πελάτες που έρχονται επίσης,κλαίνε από τα γέλια!!!Εδώ γράψαμε σελίδες για τις τουαλέτες της λαϊκής... Χάχαχα
Γέννημα θρέμμα,στον πεζόδρομο της δράκου....πουλήθηκε το πατρικό όμως και ήρθα εδώ, που δικό μου είναι παλι,αλλά μου λείπει πάρα πολύ η παλιά μου γειτονιά.. να περπατάω στην Πλάκα στο Μοναστηράκι..αλήθεια έχει κόσμο όπως είχε στον πεζόδρομο, όλα τα σουβλατζίδικα και τα καφέ όπως τα θυμάμαι φισκα από κόσμο και τουρίστες;;;Κουκακι βεβαια!!
Το μυαλο στο φαι και στο σεξ ειναι. Για αυτο σε γουσταρω τρελα.Γέννημα θρέμμα,στον πεζόδρομο της δράκου....πουλήθηκε το πατρικό όμως και ήρθα εδώ, που δικό μου είναι παλι,αλλά μου λείπει πάρα πολύ η παλιά μου γειτονιά.. να περπατάω στην Πλάκα στο Μοναστηράκι..αλήθεια έχει κόσμο όπως είχε στον πεζόδρομο, όλα τα σουβλατζίδικα και τα καφέ όπως τα θυμάμαι φισκα;!!
Και δεν παίρνω και κιλο πανάθεμα με Χαχαχχα!!τρώω όσο 3 άνθρωποι μαζί!!!Καύσεις...σεξ & προπόνηση!!!Το μυαλο στο φαι και στο σεξ ειναι. Για αυτο σε γουσταρω τρελα.
Προσεξε θα σε ζυγιζω σε καθε ραντεβου μας.Και δεν παίρνω και κιλο πανάθεμα με Χαχαχχα!!τρώω όσο 3 άνθρωποι μαζί!!!Καύσεις...σεξ & προπόνηση!!!
Και γαμας σαν τρεις γκόμενες μαζί ....και σου αρέσουν και τα τρίο....όλα σε τρίο μάλλον σου αρέσουνΚαι δεν παίρνω και κιλο πανάθεμα με Χαχαχχα!!τρώω όσο 3 άνθρωποι μαζί!!!Καύσεις...σεξ & προπόνηση!!!
Και γαμας σαν τρεις γκόμενες μαζί ....και σου αρέσουν και τα τρίο....όλα σε τρίο μάλλον σου αρέσουν
Παραμένω 1.70/1,71 ύψος και 60/61 κιλά,είδες έβαλα το +- 1 σε εκατοστό και κιλο,μπας και βαρυνω η ψηλωσω στην πορεία χαχαχαχαχαχα!!!Προσεξε θα σε ζυγιζω σε καθε ραντεβου μας.
Μια γυναίκα που γουστάρει το σεξ και δεν έχει και ιδιαίτερα κολλήματα, και το βασικό ,κάνει συνειδητά και επιλεκτικά ότι κάνει, μόνο καλά μπορεί να περνά και να το βγάζει προς τα έξω ...Και γαμας σαν τρεις γκόμενες μαζί ....και σου αρέσουν και τα τρίο....όλα σε τρίο μάλλον σου αρέσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστή σωστή σωστή η Τζο!Μια γυναίκα που γουστάρει το σεξ και δεν έχει και ιδιαίτερα κολλήματα, και το βασικό ,κάνει συνειδητά και επιλεκτικά ότι κάνει, μόνο καλά μπορεί να περνά και να το βγάζει προς τα έξω ...
Αγαπημένε μου πλέον όλοι γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για μένα...τα λέω και τα δείχνω ξεκάθαρα...!!!Σωστή σωστή σωστή η Τζο!
Πιο ξακαθαρα δεν υπαρχει. Αλλωστε καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.Αγαπημένε μου πλέον όλοι γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για μένα...τα λέω και τα δείχνω ξεκάθαρα...!!!
Το μαύρο είναι πάντα στη Μόδα
εσυ με την μόδα τι σχεση έχεις ?Το μαύρο είναι πάντα στη Μόδα
Κι'εγω γεννημα θρεμμα Κουκακιωτης.. Χαμος γινεται, ασ'τα.. Καθε εβδομαδα ανοιγει και απο ενα μαγαζι καφε, φαγητο, κατι trendy μπουρδες που περνας απο εξω και δεν καταλαβαινεις τι πουλανε, ολα β' διαλογης, η τουρισταδικα.. Εχει χαλασει πολυ η γειτονια κατα τη γνωμη μου, για αλλους βεβαια ειναι super..Γέννημα θρέμμα,στον πεζόδρομο της δράκου....πουλήθηκε το πατρικό όμως και ήρθα εδώ, που δικό μου είναι παλι,αλλά μου λείπει πάρα πολύ η παλιά μου γειτονιά.. να περπατάω στην Πλάκα στο Μοναστηράκι..αλήθεια έχει κόσμο όπως είχε στον πεζόδρομο, όλα τα σουβλατζίδικα και τα καφέ όπως τα θυμάμαι φισκα από κόσμο και τουρίστες;;;
Να μην στεναχωριέμαι που έφυγα ε;;έχω ακούσει και από φίλους ότι χάλασε λίγο,όντος...Εγώ κατεβαίνω αραιά κ που πλεον..Κι'εγω γεννημα θρεμμα Κουκακιωτης.. Χαμος γινεται, ασ'τα.. Καθε εβδομαδα ανοιγει και απο ενα μαγαζι καφε, φαγητο, κατι trendy μπουρδες που περνας απο εξω και δεν καταλαβαινεις τι πουλανε, ολα β' διαλογης, η τουρισταδικα.. Εχει χαλασει πολυ η γειτονια κατα τη γνωμη μου, για αλλους βεβαια ειναι super..
Καλώς το μου!!Το μαύρο είναι πάντα στη Μόδα
Την ξέχασες την Τζο τώρα που δεν είναι το αγόρι εδώ ...εσυ με την μόδα τι σχεση έχεις ?
Ναι το βλέπω...Αγαπημένε μου πλέον όλοι γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για μένα...τα λέω και τα δείχνω ξεκάθαρα...!!!