Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.936
- Πόντοι
- 4.496
Με τετοια ποδια σε ολους μας αρεσει.....και μου αρέσει, πολυ....
Με τετοια ποδια σε ολους μας αρεσει.....και μου αρέσει, πολυ....
Κατάλαβα....είναι κουσκουσάδες καί θά τό μαρτυρήσουν ε!!! ...Κακά παιδιά....Τί νά πείς!!!!Θα στο πω στ αυτι...γιατί εδώ, δύσκολο χαχαχαχα!
Τόσο λουκάνικο έφαγες....πάλι θα φας.....Ωραία τα γ@μησια να πάω να φάω και τπτ όμως.. Φιλάκια αγοράκια μου προς το παρών!
Θα τον πνίξειςΈχει ιδιαίτερη σημασία να λέει ότι περνά καλά κάθε φορά, ένας σταθερος πελάτης..σημαίνει οτι παραμένω η ίδια σε κάθε συνάντηση!Σ ευχαριστώ..Και εγώ πέρασα ακόμη μια φορά όμορφα μαζι σου.. βάζω και την φωτο μας!
Αχόρταγη!!Τόσο λουκάνικο έφαγες....πάλι θα φας.....
Τώρα την είδα....θες να πω η θα σοκαρω πολλούς εδώ με αυτά που θα εκφράσω για αυτή την φωτογραφίαI feel sexy today...
Ξέρεις ότι σε συμπαθώ αρα πες ελεύθερα, δεν είσαι ποτέ προσβλητικόςΤώρα την είδα....θες να πω η θα σοκαρω πολλούς εδώ με αυτά που θα εκφράσω για αυτή την φωτογραφία
Shoe job...σίγουρα....την πρώτη φορά έτσι ντυμένη είσαι για έξω να καυλωσουν οι πουτσες που θα σε βλέπουν...ποδαρες μέσα σε ψηλοτάκουνα....το απόλυτο για εμένα φετίχ ....φυσικά έχεις όλο το πακέτο .... καυλααααα μουναραΞέρεις ότι σε συμπαθώ αρα πες ελεύθερα, δεν είσαι ποτέ προσβλητικός
Shoe job...σίγουρα....την πρώτη φορά έτσι ντυμένη είσαι για έξω να καυλωσουν οι πουτσες που θα σε βλέπουν...ποδαρες μέσα σε ψηλοτάκουνα....το απόλυτο για εμένα φετίχ ....φυσικά έχεις όλο το πακέτο .... καυλααααα μουναρα
Δεν βλεπω καΐκι και ψαραδες ομως. Μαλλον ειναι αλλη τσοντα.Full vid..
Σπιτική χαχαχαχαχα!!!!Δεν βλεπω καΐκι και ψαραδες ομως. Μαλλον ειναι αλλη τσοντα.
Αυτες ειναι οι καλυτερες ομως. Οπως λεμε σπιτικο φαγητο.Σπιτική χαχαχαχαχα!!!!
Τι υπεροχο μωρο που εισαι..
Ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου!!Τι υπεροχο μωρο που εισαι..
Και πρωην γειτονισσα κιολας.. Δυστυχως σε ανακαλυψα αργα.. Θα τα πουμε ομως συντομα ελπιζω, απο κοντα..Ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου!!
Μετά την λαϊκή ...αφού ξέρεις την περιοχήΚαι πρωην γειτονισσα κιολας.. Δυστυχως σε ανακαλυψα αργα.. Θα τα πουμε ομως συντομα ελπιζω, απο κοντα..
Και πρωην γειτονισσα κιολας.. Δυστυχως σε ανακαλυψα αργα.. Θα τα πουμε ομως συντομα ελπιζω, απο κοντα..
Μετά την λαϊκή ...αφού ξέρεις την περιοχή