Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.865
- Πόντοι
- 5.956
Παλι δυχτι βλεπω. Μαλλον εχουμε συνεχεια απο χθες με τους ψαραδες. Part 2.I feel sexy today...
Παλι δυχτι βλεπω. Μαλλον εχουμε συνεχεια απο χθες με τους ψαραδες. Part 2.I feel sexy today...
Δεν χόρτασα χθες , και είπα σήμερα να πιάσω το καΐκι με καμία 10αρια μέσα ψαράδες ..χαχαχαχα!!Παλι δυχτι βλεπω. Μαλλον εχουμε συνεχεια απο χθες με τους ψαραδες. Part 2.
Για το Part 3 προτεινω να ναυαγησεις σε ερημο νησι και να ερθω να σε σωσω και καλα......Δεν χόρτασα χθες , και είπα σήμερα να πιάσω το καΐκι με καμία 10αρια μέσα ψαράδες ..χαχαχαχα!!
....φοβερά σενάρια τσόντας διακρίνω ..!Συμφωνώ και επαυξάνω!Για το Part 3 προτεινω να ναυαγησεις σε ερημο νησι και να ερθω να σε σωσω και καλα......
Καί τσούπ.....γέμισε ή οθόνη ποδάρες ατελείωτες πιασμένες στά δυχτια....φτού σου νεαρά μέ τά σέξυ πόδια....I feel sexy today...
Είμαι σχετικά ψηλή.. 1,70 περίπου,άμα βάλω τακούνι, ασε..στο 1,80 πάω!Καί τσούπ.....γέμισε ή οθόνη ποδάρες ατελείωτες πιασμένες στά δυχτια....φτού σου νεαρά μέ τά σέξυ πόδια....
You are indeed, as always...I feel sexy today...
Ότι πρέπει γιά τό μπόι μου...τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά....εγώ είμαι 1,87....θά κάνουμε ωραίο 69....χαχαχαΕίμαι σχετικά ψηλή.. 1,70 περίπου,άμα βάλω τακούνι, ασε..στο 1,80 πάω!
Αγαπημένε Harry ..You are indeed, as always...
Γενικά τα γυναικεία πόδια είναι ανοικτό βιβλίο για την προσωπικότητα μια γυναίκας. Εμείς οι λάτρεις ξέρουμε. Η Τζοάννα με την παραπάνω φωτό μας αφηγείται πάρα πολλά!
2μετρα παρα κάτι,το αγόρι...!!Ότι πρέπει γιά τό μπόι μου...τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά....εγώ είμαι 1,87....θά κάνουμε ωραίο 69....χαχαχα
Εμεις το κανουμε American Bar ε;;;; Τετοια ανεβαζεις και ανεβαινει το ηθικο μας.
Μόνο το ηθικο;!Εμεις το κανουμε American Bar ε;;;; Τετοια ανεβαζεις και ανεβαινει το ηθικο μας.
Οχι μονο. Ξερεις καλα τι αλλο σηκωνεις ευκολα ομως.Μόνο το ηθικο;!
Ετοιμη για footjob εισαι.I feel sexy today...
Ετοιμη για footjob εισαι.
Ω νά σού γαμήσ.... Τί έχουμε εδώ ξετσίποτη νεαρά? .... Τί σού κάνει ο κύριος?.... Μάλλον σέ γρασάρει..... Τό βρήκα?.... Τί κερδίζω?....
Θα στο πω στ αυτι...γιατί εδώ, δύσκολο χαχαχαχα!Ω νά σού γαμήσ.... Τί έχουμε εδώ ξετσίποτη νεαρά? .... Τί σού κάνει ο κύριος?.... Μάλλον σέ γρασάρει..... Τό βρήκα?.... Τί κερδίζω?....