Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.683
Γεια σου κάβλιαρη!!Πωςςςς μας καυλωνεις έτσι πρωι πρωιιιιι ρε Τζοοοοοοο.. Δλδ τι θες παλι όλο τσαφ να χυσει για εσένα? Η πιο καυλιαρα εδώ μέσα είσαι
Γεια σου κάβλιαρη!!Πωςςςς μας καυλωνεις έτσι πρωι πρωιιιιι ρε Τζοοοοοοο.. Δλδ τι θες παλι όλο τσαφ να χυσει για εσένα? Η πιο καυλιαρα εδώ μέσα είσαι
πάμε όλοι παιδιά για την Τζο την καυλιάρα.. Που μας έχει αρρωστήσει εδώ μέσα.. Α ρε ΤζοΜετα την φωτο..ολοκληρωμένο το έργο τώρα..
πάμε όλοι παιδιά για την Τζο την καυλιάρα.. Που μας έχει αρρωστήσει εδώ μέσα.. Α ρε Τζο
πάμε όλοι παιδιά για την Τζο την καυλιάρα.. Που μας έχει αρρωστήσει εδώ μέσα.. Α ρε Τζο
Εγώ να δω ποτε θα μπω σε εσένα.. ΧαχαχΕίσαι λίγο τρελοκομείο κάβλιαρη χαχαχαχα!!Η Τζο όμως επειδη έχει δουλειά θα την κάνει και θα μπει μετά μάλλον !
Μπες μετα.εμεις ακομα θα το παιζουμε για σενα...Είσαι λίγο τρελοκομείο κάβλιαρη χαχαχαχα!!Η Τζο όμως επειδη έχει δουλειά θα την κάνει και θα μπει μετά μάλλον !
Απλά δεν του δίνεις σημασία.. Είσαι η μια και μοναδική εδώ μέσα που μας χαρίζεις ομορφη παρεα! Τζο μόνο❤Επειδή όλα μαθαίνονται, και λογικο,εφόσον είμαι και σε άλλο σάιτ.. υπάρχει τύπος ,που ίσως μπαίνει και εδώ ,και γράφει ψεύτικες/αρνητικες κριτικές επί τούτου .. υποθέτω τον εχω/έχουμε γειωσει κάποιες..δικαίωμα μας,και θα είχαμε λόγο φυσικά,αλλά τι να κάνουμε ο ανδρικός εγωισμός είναι ισχυρός όταν πληγεί..
(Δεν θα πω τπτ ακόμη για στοιχεία του,μέχρι να βεβαιωθώ η προκληθω)
Ω νά σού γαμήσ....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά ξετσίποτη ξεδιάντροπη καί όλα μαζί....εσένα σέ φαγουρίζει το κωλαράκι σου καί βάζεις φωτιές σέ όλα τά αντρικά πουλάκια ... Από το πολύ φούσκωμα θά έχουμε κανένα ατύχημα....Θά φύγει κανένα κουμπί καί βγάλει κανένα μάτι .....Φτού σου ...Μετα την φωτο..ολοκληρωμένο το έργο τώρα..
Μωράκι..να δεις πόσο αφελή είναι κάποια άτομα ,που γυρνάνε γύρω γύρω και κάνουν τα ίδια και τους ξέρουμε όλοι..!!χαχαχαχαχα!!!Απλά δεν του δίνεις σημασία.. Είσαι η μια και μοναδική εδώ μέσα που μας χαρίζεις ομορφη παρεα! Τζο μόνο❤
Για αυτό δεν πάνε μπροστά τέτοιοι άνθρωποι.. Κοίτα τον εαυτό σου και προχωρα.. Έχεις εμένα και άλλους τόσους που σε στηρίζουμε.. Αυτό να σκέφτεσαι να χαίρεσαι...Μωράκι..να δεις πόσο αφελή είναι κάποια άτομα ,που γυρνάνε γύρω γύρω και κάνουν τα ίδια και τους ξέρουμε όλοι..!!χαχαχαχαχα!!!
Κακό πράγμα η ζήλια ..δείγμα κακίας και ανασφάλειας..
ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΙΠΑ.. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΡΟΥΦΑΣ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ... ΚΑΥΛΑ ΕΙΣΑΙΝομίζω έχω μέρες να βάλω πιπουλα !!
Όλο το 24ωρο μας εχεις πετρα... Καυτή ΞΑΝΘΙΑ..Έχω δουλίτσα σήμερα ,αλλά θα μπαίνω να βάζω υλικό,δεν σας αφήνω εξάλλου boys!
Τί επεξε ατίθαση νεαρά?.... Νά στείλω τήν φρουρά να καθαρίσει?... Ποιός σέ πείραξε? ... Μακριά από την κοντεσίνα γομάρια μήν τά πάρω....Μπορεί νά μού βγήκε λιιιιιιιγο ζωηρή καί λιιιιιιιγο τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα αλλά είναι τό καλύτερο κορίτσι εδώ μέσα μέ διαφορά χιλιομέτρων από τήν δεύτερη.....Επειδή όλα μαθαίνονται, και λογικο,εφόσον είμαι και σε άλλα σάιτ.. υπάρχει τύπος ,που ίσως μπαίνει και εδώ ,και γράφει ψεύτικες/αρνητικες κριτικές επί τούτου .. υποθέτω τον εχω/έχουμε γειωσει κάποιες..δικαίωμα μας,και θα είχαμε λόγο φυσικά,αλλά τι να κάνουμε ο ανδρικός εγωισμός είναι ισχυρός όταν πληγεί..
(Δεν θα πω τπτ ακόμη για στοιχεία του,μέχρι να βεβαιωθώ η προκληθω)
Τί επεξε ατίθαση νεαρά?.... Νά στείλω τήν φρουρά να καθαρίσει?... Ποιός σέ πείραξε? ... Μακριά από την κοντεσίνα γομάρια μήν τά πάρω....Μπορεί νά μού βγήκε λιιιιιιιγο ζωηρή καί λιιιιιιιγο τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα αλλά είναι τό καλύτερο κορίτσι εδώ μέσα μέ διαφορά χιλιομέτρων από τήν δεύτερη.....
Φτού σου.....μόλις είπα ότι είσαι λιιιιιγο ζωηρή ξεδιάντροπη νεαρά αμέσως νά τό επιβεβαιώσεις.....πάλι κρέας σαρακοστή τρώς?.... Θά ρωτήσω τόν παπά άν επειδή είναι ωμό δέν είναι αμαρτία....αμαρτωλήηηηηηη...Νομίζω έχω μέρες να βάλω πιπουλα !!
ΑχόρταγηΝομίζω έχω μέρες να βάλω πιπουλα !!