Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.652
Πάω να πιω καφέ ν ανοίξει το μάτι...Τα πόδια μετά χαχχαχαχα
Επιτέλους....μία σύζυγος σεμνή καί ταπεινή.....κορίτσι γιά σπίτι λέμε.... χαχαχαBlack and white..
Πολύ όμορφη φωτόBlack and white..
Ευχαριστώ!!Πολύ όμορφη φωτό
Τωρα καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο........wild baby.Black and white..
Να είσαι καλά...!!!Η πιο ωραία καλήμερα
Good morning sexy Joanna!Να είσαι καλά...!!!
Good morning sexy Joanna!
....το ξέρεις ότι σε περιμένω πάλι,νομίζω ότι έχουμε να δώσουμε κι αλλά εμείς οι 2,η πρώτη φορά ήταν αναγνωριστική ..Καβλιαρη ...Καυλιάρικο μωρό Jo.. Μια φορά δεν είναι αρκετή να σε χορτάσω!!!Και μετά την φόλα που έφαγα εδώ στα μέρη μου που δεν μας φέρνουν τίποτα, θα έρθω ξανά για να ρεφάρω 10000% με σένα που είσαι κορυφή να πάρω ξανά τα ίσα μου!!!
Μαλλον εκλεισες την τρυπα για να μην φυγει ο αερας απο το φουσκωμα.Εχω δηλώσει ότι μ αρέσει να παίζω μ αντρικά κωλαράκια, αρκεί να μ εμπνέουν απόλυτα.. εδώ στο κλιπ ,παίζω λίγο με δάχτυλο.. Λίγο πίπα..εννοείται ότι του είχα γλύψει και κωλαράκι...
Μαλλον εκλεισες την τρυπα για να μην φυγει ο αερας απο το φουσκωμα.
Αυτο μπορω να το επιβεβαιωσω. Ακομη με ποναει το χερι........και τρεμω ολοκληρος.
Με ρωτάνε πολλοί αν παίζω έτσι.. Φυσικά και γουστάρω ,αρκεί να μου το βγάλετε ..εξάλλου έχω το Κινκυ μέσα μου ,δεν είμαι γυναίκα γατούλα...
Καβλιαρη μου...Αυτο μπορω να το επιβεβαιωσω. Ακομη με ποναει το χερι........και τρεμω ολοκληρος.
Αμαρτωλήηηηηηηη....τόν έφαγες τόν άνθρωπο το πουλάκι τού ξεδιάντροπη αντροτραγανίστρα νεαρά.....φτυστό γρήγορα.....Εχω δηλώσει ότι μ αρέσει να παίζω μ αντρικά κωλαράκια, αρκεί να μ εμπνέουν απόλυτα.. εδώ στο κλιπ ,παίζω λίγο με δάχτυλο.. Λίγο πίπα..εννοείται ότι του είχα γλύψει και κωλαράκι...
κρατα το χερακι και τα δαχτυλακια σου μακρια απο την πισω τρυπα μουΕχω δηλώσει ότι μ αρέσει να παίζω μ αντρικά κωλαράκια, αρκεί να μ εμπνέουν απόλυτα.. εδώ στο κλιπ ,παίζω λίγο με δάχτυλο.. Λίγο πίπα..εννοείται ότι του είχα γλύψει και κωλαράκι...
....Αν δεν πάρω την άδεια σας,δεν παίζω αρα δεν έχεις φόβοκρατα το χερακι και τα δαχτυλακια σου μακρια απο την πισω τρυπα μου