Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.023
Καληνύχτα αγοράκι μου!!!Καληνύχτα σας!
Καληνύχτα αγοράκι μου!!!Καληνύχτα σας!
.....ζόρικη μέρα μεν,κούραση αρκετή,αλλά συνάμα ευχάριστη πολύ....ξέρεις εσύ...Τι μου εκανες τωρα.....αναμνησεις ωραιες.
Θά περιμένω πολύ νά πείς καληνύχτα νά πάω γιά ύπνο..... ξελογιάστρα νεαρά.... άντε καληνύχτα....καί τά χέρια έξω από το σεντόνι....είσαι επιφοβη εσύ....ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ...........ζόρικη μέρα μεν,κούραση αρκετή,αλλά συνάμα ευχάριστη πολύ....ξέρεις εσύ...
Επλενα δοντάκια ρε αγόρι χαχαχαχα!!Καληνύχτα γκρινιάρη ....Θά περιμένω πολύ νά πείς καληνύχτα νά πάω γιά ύπνο..... ξελογιάστρα νεαρά.... άντε καληνύχτα....καί τά χέρια έξω από το σεντόνι....είσαι επιφοβη εσύ....ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ......
ωρε σκιστε με να αλλαξω ραφτη......sex!
Θά είσαι πίστη στόν σύζυγό σου απόψε ή...καί τί έβαλες σήμερα στόν στόμα σού καί πρέπει νά τό ξεπλένεις? .... γιά πες.....Επλενα δοντάκια ρε αγόρι χαχαχαχα!!Καληνύχτα γκρινιάρη ....
Δεν θες να ξέρεις ...από το πρωί μέχρι το βράδυ τι έχει τραβήξει αυτό το στόμαΘά είσαι πίστη στόν σύζυγό σου απόψε ή...καί τί έβαλες σήμερα στόν στόμα σού καί πρέπει νά τό ξεπλένεις? .... γιά πες.....
Λοιπόν, γουστάρω πολύ αυτό που με λες ,εξάλλου με ξέρεις χρόνια..ΚΑΤΑΠΙΟΛΑ χαχαχαχχα!!είσαι απίστευτος και αυθόρμητος!!ωρε σκιστε με να αλλαξω ραφτη.
Φτού σου....άπιστη νεαρά....καληνύχτα.... ενημερώνονται εγώ....ξαναφτού σου....Δεν θες να ξέρεις ...από το πρωί μέχρι το βράδυ τι έχει τραβήξει αυτό το στόμα
καληνυχτα γλυκια μου καταπιολα.....Λοιπόν, γουστάρω πολύ αυτό που με λες ,εξάλλου με ξέρεις χρόνια..ΚΑΤΑΠΙΟΛΑ χαχαχαχχα!!είσαι απίστευτος και αυθόρμητος!!
Για ριχτο μια όπως εσύ ξερεις
Καληνύχτα αγαπημένε από τους πρώτους πρώτους πελάτες μου.. που μου φέρθηκες άψογα.. όταν εγώ φοβόμουν τα πάντα και τους πάντες καθότι νεουδι σ αυτά ..καληνυχτα γλυκια μου καταπιολα.....
Καλημερα Αντρες γουρουνια σε ξεπατωσαμε παλι χθες. Αλλο που δεν θελεις εσυ καβλιαρικο μωρο.Αγοράκια πάω....γιατί θα κοιμηθώ με το πληκτρολόγιο αγκαλιά...
Όνειρα γλυκά και άτακτα!!!!
Άντε πάλι.... τρέλα!!!!.....ώρα για ξεκούραση ...
Καληνύχτα μας...
Good morning. Κατι μου θυμιζει το κορμακι. Προσπαθω να θυμηθω....Καλημέρα και από εμένα...
Μας γάμησες τη συνείδηση . Τρέλα είσαι
Η πιο ωραία καλήμεραΚαλημέρα και από εμένα...
Καί....τσούπ εμφανίστηκαν δύο καυλιάρικες ρωγίτσες μέσα από ένα σέξι κορμάκι έτοιμες γιά ρούφιγμα......ΚΑΛΗΜΈΡΑ νεαρά τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα....Καλημέρα και από εμένα...