dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 107
- Like
- 5.691
- Πόντοι
- 17.806
Καλά που το είπες γιατι τρόμαξα προς στιγμήν....Αν δεν πάρω την άδεια σας,δεν παίζω αρα δεν έχεις φόβο
Καλά που το είπες γιατι τρόμαξα προς στιγμήν....Αν δεν πάρω την άδεια σας,δεν παίζω αρα δεν έχεις φόβο
τουλαχιστον εγω εχω τη δικη σου αδεια να παιξω με το δικο σου....Αν δεν πάρω την άδεια σας,δεν παίζω αρα δεν έχεις φόβο
Σκέφτηκες...Μήπως μας μπιπ αυτή χωρίς την άδεια μας,ε;;χαχαχαχα!!Καλά που το είπες γιατι τρόμαξα προς στιγμήν
χαχα προτιμώ πάντως εγώ εσέναΣκέφτηκες...Μήπως μας μπιπ αυτή χωρίς την άδεια μας,ε;;χαχαχαχα!!
ΠωπωπωΕχω δηλώσει ότι μ αρέσει να παίζω μ αντρικά κωλαράκια, αρκεί να μ εμπνέουν απόλυτα.. εδώ στο κλιπ ,παίζω λίγο με δάχτυλο.. Λίγο πίπα..εννοείται ότι του είχα γλύψει και κωλαράκι...
....Ότι ευχαριστεί και τους 2 δεν είναι απαγορευτικό, ούτε ταμπού...Εμένα κάνε μου ότι θες στα 50 Χ ποια δεν πειράζει εμπειρία θα είναι ....οι ποιο μικροί να προσέξουν μην τους αρέσει
Κι εγώ φίλε μου άρχισα νά φοβάμαι.... θά μάς γαμήσει αυτή....έλεος ξεκωλιάρα νεαρά.... κοντά τά δάχτυλα σου γιατί θά έχω ψαλίδι.....δάχτυλο στόν σύζυγό σου? ΜαζεφουυυυυυυυυυΚαλά που το είπες γιατι τρόμαξα προς στιγμήν
εγω μαζι σου θελω να το κανω μεσα στη μεση στην πλατεια συνταγματοςΝα είστε open mind στο σεξ,να δοκιμάζετε γιατι οχι,εξάλλου ότι κάνουμε μένει μεταξύ μας και στο κρεβάτι μας,και προπάντων μην βάζετε ταμπέλες ...
Tι ταμπέλες δεν βαζουμε τίποτα άλλο μην μας βάλουν... ΧάχαχαΝα είστε open mind στο σεξ,να δοκιμάζετε γιατι οχι,εξάλλου ότι κάνουμε μένει μεταξύ μας και στο κρεβάτι μας,και προπάντων μην βάζετε ταμπέλες ...
ε οχι και πουριτανος εδω πηγα το Public sex σε next levelΡε σεις ...πουριτανοι μου βγήκατε;;;εγώ σας είχα τολμηρά και άτακτα αγόρια!
Η καβλιμερα απ'το βυζί φαίνεταιΚαλημέρα και από εμένα...
Οι τιγρεις δεν παιρνουν την αδεια σου για νσ σε φανε.............Αν δεν πάρω την άδεια σας,δεν παίζω αρα δεν έχεις φόβο
Κσνε μου οτι θες εσυ αρκει να ειμαι μαζι σου......Ρε σεις ...πουριτανοι μου βγήκατε;;;εγώ σας είχα τολμηρά και άτακτα αγόρια!
Σου παει το μαυρο.......Ώρα για λίγη χαλάρωση....
Καφέ τέτοια ώρα μωρή??? Δέν θά κοιμηθώ πάλι απόψε??? Θά μέ ξεκάνεις αμαρτωλή νεαρά.... θά δαγκώσω γλώσσα μέ σένα ο καημένος σύζυγος.....χαχαχαΆντε να πάω να πιω καφεδάκι να χαλαρώσω γιατί από χθες με πάει μπιπ..και μεταφορικά και κυριολεκτικά!
Θα σας δω μετά πάλι..μέχρι τότε ατακτους στο φουλ σας θέλω!