Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.644
Γυναικάραα με όλη την σημασία της λέξης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαν να είχε το Τζόκερ στα χέρια του
Γυναικάραα με όλη την σημασία της λέξης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαν να είχε το Τζόκερ στα χέρια του
Τί καλημέρα μεσημεριάτικα ξετσίποτη νεαρά......καί τι κάνεις πάνω από τόν κύριο? Τόν βασανίζεις?.....φτού σου....χαχαχα....αργοπορημένες καλημέρες..
Τί καλημέρα μεσημεριάτικα ξετσίποτη νεαρά......καί τι κάνεις πάνω από τόν κύριο? Τόν βασανίζεις?.....φτού σου....χαχαχα
Καί γιατί δέν φοράς τίποτα ξεδιάντροπη νεαρά.......σέ έπιασαν οί κάψες? .....είδα το κωλαράκι σου στόν καθρέφτη .....χαχαχαΑπ ότι έγραψε πριν...τον βασάνισα γλυκά ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Ούπς.....καλά νά πάθεις ξετσίποτη νεαρά.....έτσι πού τά έκανες καλά κάνει ο κύριος καί σέ τιμωρεί.....τά ήθελε τό κωλαράκι σου ....δέν σέ λυπάμαι καθόλου.......χαχαχα.....sex!
Αν δεν έλεγες σεξ δεν θα το υποψιαζόμουν.....sex!
Σήμερα το πάω με μια ανασα...προπονήσεις και ραντεβού..ευτυχώς που είμαι γερό σκαρίΟύπς.....καλά νά πάθεις ξετσίποτη νεαρά.....έτσι πού τά έκανες καλά κάνει ο κύριος καί σέ τιμωρεί.....τά ήθελε τό κωλαράκι σου ....δέν σέ λυπάμαι καθόλου.......χαχαχα
Σε έχασα αγόρι άτακτο...που ήσουν..Αν δεν έλεγες σεξ δεν θα το υποψιαζόμουν
Μην τα μπερδέψεις και κάνεις άλλα κόλπα στην προπόνηση.Σήμερα το πάω με μια ανασα...προπονήσεις και ραντεβού..ευτυχώς που είμαι γερό σκαρί
Έκανα αταξίεςΣε έχασα αγόρι άτακτο...που ήσουν..
Αυτά είναι τα ωραία.. τέτοια γουστάρω !!!Έκανα αταξίες
Δεν είχα καμία αμφιβολία.Αυτά είναι τα ωραία.. τέτοια γουστάρω !!!
Καυλααααα
Γεια σου αγοράκι μου!Καυλααααα
Γεια σου καυλιάρα γυναίκαΓεια σου αγοράκι μου!
Καλά του έκανες. Κι αν κρίνω από τις σερί καλές κριτικές και τα σχόλια έχεις κάνει πολλούς χαρούμενους. Μπράβο κορίτσι. Βασανιστείτε(ΛΕ ΠΑ)Απ ότι έγραψε πριν...τον βασάνισα γλυκά ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
Ευχαριστώ..Ναι όλα καλά,χαρά μου να περνάνε όμορφα όλοι!Καλά του έκανες. Κι αν κρίνω από τις σερί καλές κριτικές και τα σχόλια έχεις κάνει πολλούς χαρούμενους. Μπράβο κορίτσι. Βασανιστείτε(ΛΕ ΠΑ)
Τι μου εκανες τωρα.....αναμνησεις ωραιες......ώρα για ξεκούραση ...
Καληνύχτα μας...