Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Κι εγώ ψηλός είμαι....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά...1,87 είμαι...χαχαχαΕ είμαι και ψηλό κοριτσι ..αρα και τα πόδια θα είναι ψηλα αγαπημένε μου
Κι εγώ ψηλός είμαι....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά...1,87 είμαι...χαχαχαΕ είμαι και ψηλό κοριτσι ..αρα και τα πόδια θα είναι ψηλα αγαπημένε μου
Και εγώ ψηλός είμαι 20εκΚι εγώ ψηλός είμαι....τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα νεαρά...1,87 είμαι...χαχαχα
Κι εγώ τόσο είμαι....θά ξιφομαχίσουμε .....καί οποίος κερδίσει φίλε μου ματάκια....Τώρα σού τό κόλλησα....χαχαχαΚαι εγώ ψηλός είμαι 20εκ
Κι εγώ τόσο είμαι....θά ξιφομαχίσουμε .....καί οποίος κερδίσει φίλε μου ματάκια....Τώρα σού τό κόλλησα....χαχαχα
Ματακιας...οκ ματακιας δεν με πειράζει....σιγά σε αυτή την ηλικία μην με πειράζει αυτό.....αλλά σιγά μην μας αφήσει η Τζο να ξιφομαχισουμε...να εμβολισουμε θα θέλειΚι εγώ τόσο είμαι....θά ξιφομαχίσουμε .....καί οποίος κερδίσει φίλε μου ματάκια....Τώρα σού τό κόλλησα....χαχαχα
Θά τήν βάλουμε στήν μέση τήν ξετσίποτη νεαρά.... διαιτητή ένα πράγμα....τώρα άν αρπάζει καί καμία σουβλιά δέν πιστεύω νά τήν πειράζει.....χαχαχαΜατακιας...οκ ματακιας δεν με πειράζει....σιγά σε αυτή την ηλικία μην με πειράζει αυτό.....αλλά σιγά μην μας αφήσει η Τζο να ξιφομαχισουμε...να εμβολισουμε θα θέλει
Και μια και δυο και τρεις....θα μας πει η ίδια όταν το διαβάσειΘά τήν βάλουμε στήν μέση τήν ξετσίποτη νεαρά.... διαιτητή ένα πράγμα....τώρα άν αρπάζει καί καμία σουβλιά δέν πιστεύω νά τήν πειράζει.....χαχαχα
Έτσι με τις ωραίες φωτογραφίες παντα
Ζουμερα και ερωτικα.......
Βγάλε το ψυγείο απ' 'την πρίζα και ξαναβάλτο, και θα φτιάξει.Από χθες με δυσκολία να κάνω ποστ και να μπω νήμα μου,μου κολλα λίγο ,αν και μιλησα με Αντισθένη ,άκρη δεν βρήκαμε ..τεσπα..θα δω μετά ρυθμίσεις μου.
Το νημα εχει καταρρευσει λογο επισκεψιμοτητας. Εισαι αγαπητη τι να κανουμε.Από χθες με δυσκολία να κάνω ποστ και να μπω νήμα μου,μου κολλα λίγο ,αν και μιλησα με Αντισθένη ,άκρη δεν βρήκαμε ..τεσπα..θα δω μετά ρυθμίσεις μου.
Είσαι χαζό χαχχαχαχαχαχ!!!Βγάλε το ψυγείο απ' 'την πρίζα και ξαναβάλτο, και θα φτιάξει.
Το νημα εχει καταρρευσει λογο επισκεψιμοτητας. Εισαι αγαπητη τι να κανουμε.
Καί γέμισε η οθόνη βυζάρες.... πρέπει τώρα νά δοκιμάσω άν έχουνε και γαλατάκι.....πάλι στήν δουλειά εγώ ο καημένος.....καυλιάρα νεαρά πάλι μού τόν έκανες κατάρτι....χαχαχαΖουμερα και ερωτικα.......
Καλή δουλίτσα μωρό!Καί γέμισε η οθόνη βυζάρες.... πρέπει τώρα νά δοκιμάσω άν έχουνε και γαλατάκι.....πάλι στήν δουλειά εγώ ο καημένος.....καυλιάρα νεαρά πάλι μού τόν έκανες κατάρτι....χαχαχα
Μ' αυτά που βλέπω σε αυτό το νήμα, έχω χαζέψει το λιγότερο...Είσαι χαζό χαχχαχαχαχαχ!!!
Εννοώ νά γλύψω αυτές τις βυζάρες.....ξεδιάντροπη νεαρά. ....έτσι πού μέ έκανες τούρμπο είμαι γιά κόσμο?..... νά τήν πληρώσει καί καμία πού δέν φταίει?.....χαχαχαΚαλή δουλίτσα μωρό!
Έτσι με τις ωραίες φωτογραφίες παντα