Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.608
Ειπες να τον ζεστανεις τον ανθρωπο και επεσαν ολοι να σε φανε. Το καλυτερο κοριτσι τελικα.
Ειπες να τον ζεστανεις τον ανθρωπο και επεσαν ολοι να σε φανε. Το καλυτερο κοριτσι τελικα.
Καλημερα υπεροχη γυναικα. Παλι εγκεφαλικα μοιραζεις πρωι πρωι.Καλημέρα μας ...
Που την είδες ? Εγώ κωλομερα βλέπωΚαλημέρα μας ...
Καλημέρα καί πάρε το δάχτυλο από εκεί... .ξεδιάντροπη νεαρά ...πρωΐ πρωΐ μας διαολίζεις καί δέν πήγαμε και στήν εκκλησία ....αμαρτωλή καυλιάρα νεαρά....φτού σου....χαχαχαΚαλημέρα μας ...
Να την απολαυσεις οπως εσυ θελεις. Καλα να περασεις baby.Όμορφη ανοιξιάτικη μέρα,επιτέλους!
Επίσης αγαπημένε μου...Να την απολαυσεις οπως εσυ θελεις. Καλα να περασεις baby.
Καλημέρα βόρειο αγόρι μου...Καλημέρα καί πάρε το δάχτυλο από εκεί... .ξεδιάντροπη νεαρά ...πρωΐ πρωΐ μας διαολίζεις καί δέν πήγαμε και στήν εκκλησία ....αμαρτωλή καυλιάρα νεαρά....φτού σου....χαχαχα
Καλημέρα καλημέρα μάς έφτιαξες πρωί πρωί καυλιάρα νεαρά ξετσίποτη....χαχαχαΕπίσης αγαπημένε μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα βόρειο αγόρι μου...
Πω πω θελω να τον φαωΚαλημέρα μας ...
Αυτή είναι πολύ καλή φωτογραφία...πόδια ....και νύχια βαμενα ...για χύσιμο είσαι εδώ ....ποιος τυχερός σε έχυσε έτσι?Χαλαρά...
Πινακας ζωγραφικης εισαι κουκλι μουΧαλαρά...
Κανείς...ήταν της στιγμής η φωτο, οπως καθόμουν, αυθόρμητη...τελικά οι αυθόρμητες είναι οι καλύτερες!!Αυτή είναι πολύ καλή φωτογραφία...πόδια ....και νύχια βαμενα ...για χύσιμο είσαι εδώ ....ποιος τυχερός σε έχυσε έτσι?
Μμμμ.....με κακομαθαινεις με αυτά που λες αλλά μ αρέσει...Πινακας ζωγραφικης εισαι κουκλι μου
Αυτος ειναι ρολος του αντρα....να κακομαθαινει την ομορφη γυναικα.Κανείς...ήταν της στιγμής η φωτο, οπως καθόμουν, αυθόρμητη...τελικά οι αυθόρμητες είναι οι καλύτερες!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μμμμ.....με κακομαθαινεις με αυτά που λες αλλά μ αρέσει...
Ούπς....γέμισε ή οθόνη ποδάρες....φτού σου....νά μήν σέ ματιάσω καλέ καυλιάρα νεαρά....χαχαχαΧαλαρά...
Ε είμαι και ψηλό κοριτσι ..αρα και τα πόδια θα είναι ψηλα αγαπημένε μουΟύπς....γέμισε ή οθόνη ποδάρες....φτού σου....νά μήν σέ ματιάσω καλέ καυλιάρα νεαρά....χαχαχα
ευχομαι να τρεχεις και γρηγορα γιατι θα σε κυνηγαει ο ΤασσοςΕ είμαι και ψηλό κοριτσι ..αρα και τα πόδια θα είναι ψηλα αγαπημένε μου
.....μου λείπει εδώ το παλιό παιδο που με πείραζε....ευχομαι να τρεχεις και γρηγορα γιατι θα σε κυνηγαει ο Τασσος
Αυτά τα χαλαρά σουΧαλαρά...