Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.612
.....sex
Κορυφή είσαι.....sex
.....sex
Ω νά σού γαμήσ...καυλιάρα νεαρά πάλι σέ τράκαρε ό κύριος από πίσω?.... Θά σού χαλάσουν τήν προφυλακτήρα.....Θά έρθω νά σού κάνω ιδιαίτερα μαθήματα μου φαίνεται.....χαχαχα.....sex
Καλή είμαι ,γουστάρω ότι κάνω..Κορυφή είσαι
εμένα στην μούνα σουΑν ξέχασα κάποιον να χαιρετήσω ,μην παρεξηγηθώ στα γρήγορα μπαίνω boys μου!
Και καλά κάνειςΚαλή είμαι ,γουστάρω ότι κάνω..
....τι άλλο να θέλει μια γυναίκα όταν της γράφουν,τόσο όμορφα..Γυναικαρα εισαι το ονειρο του καθε αντρα.
Είσαι η απόλυτη.......τι άλλο να θέλει μια γυναίκα όταν της γράφουν,τόσο όμορφα..
Ωωωω ευχαριστώ πολύ !!Είσαι η απόλυτη...
Γεια σου μωράκι...εισαι καυλαρα
Είσαι ξετσίποτη. .... τέλος...τί σού έκανε ο κύριος καί τόν καβάλησες? ..... Ντροπή σου....Επειδή είσαι αθλήτρια θά μάς δείρεις κιόλας..... φτού σου.... νά γ@ μίσουμε θέλουμε όχι νά μάς κάνεις κεφαλοκλείδωμα..... χαχαχα
Σήμερα πέρασα ωραία.. δεν έχω κανένα παράπονο..απολαυστικά...!!!!Είσαι ξετσίποτη. .... τέλος...τί σού έκανε ο κύριος καί τόν καβάλησες? ..... Ντροπή σου....Επειδή είσαι αθλήτρια θά μάς δείρεις κιόλας..... φτού σου.... νά γ@ μίσουμε θέλουμε όχι νά μάς κάνεις κεφαλοκλείδωμα..... χαχαχα
Εμφανίστηκε και ο απιστοςΕίσαι ξετσίποτη. .... τέλος...τί σού έκανε ο κύριος καί τόν καβάλησες? ..... Ντροπή σου....Επειδή είσαι αθλήτρια θά μάς δείρεις κιόλας..... φτού σου.... νά γ@ μίσουμε θέλουμε όχι νά μάς κάνεις κεφαλοκλείδωμα..... χαχαχα
Εσύ ματάκια μήν μιλάς.... χόρτασες μάτι?Εμφανίστηκε και ο απιστος
Και μετά ρωτά ποιος είναι ο κύριος που σε έβαλε από κάτω....να ήταν παρόν να έβλεπε ποιος είναι να είχε και συμμετοχή...πάει σαν σπουργίτι από δω κ από κει αλλά μετά στη γυναίκα θα έρθει πάλι χααχχα
Ειπες να τον ζεστανεις τον ανθρωπο και επεσαν ολοι να σε φανε. Το καλυτερο κοριτσι τελικα.