Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 172.043
anal
Ω νά σού γαμήσ... Έτσι μαζευεσαι εσύ?..... ξεδιάντροπη ξετσίποτη καυλιάρα?.....φτού σου. Θά γυρίσω τήν άμαξα πίσω.... μάλλον λάθος...θά τήν πώ νά καλπάζει πιό γρήγορα μπάς καί δέν γίνω εντελώς ρεζίλι.... ότι προλάβεις νά αρπάξεις.... μετά.... παρθένα.....χαχαχα
Ντροπη τετοια μερα......
ειναι και Εθνική εορτή σήμερα και κάνετε τέτοια πράγματα Οθωμανικού δικαίου . Κυρία μου ντροπή η εθνική μας υπερηφάνεια δεν μας επιτρέπει να συμμεριζόμαστε τέτοιες καταστάσειςΝτροπη τετοια μερα......
Τελεια. Επιτελους μυρισε ανοιξη. Απο εβδομαδα θα περασουμε καλυτερα ομως.Αμάρτησα..σταυρώστε με που έλεγε και η Σαρή
ΥΓ..Πώς περάσατε σήμερα;Είχε και φοβερή μέρα!!
Μέ έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα φίλε μου.....ή θά τό σφραγίσω μόνο εγώ ή διαζύγιο.... εννοείται ότι θά τήν φονέυσει ή φρουρά.... τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα τήν έβαψες.....χαχαχαειναι και Εθνική εορτή σήμερα και κάνετε τέτοια πράγματα Οθωμανικού δικαίου . Κυρία μου ντροπή η εθνική μας υπερηφάνεια δεν μας επιτρέπει να συμμεριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις
Δεν είναι σημερινο βιαστικέ άνδρα απαπαπα !!ειναι και Εθνική εορτή σήμερα και κάνετε τέτοια πράγματα Οθωμανικού δικαίου . Κυρία μου ντροπή η εθνική μας υπερηφάνεια δεν μας επιτρέπει να συμμεριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις
Σήμερα ήμουν καλό κορίτσι.. Δεν έκανα αταξίες ...πολλέςΜέ έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα φίλε μου.....ή θά τό σφραγίσω μόνο εγώ ή διαζύγιο.... εννοείται ότι θά τήν φονέυσει ή φρουρά.... τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα τήν έβαψες.....χαχαχα
Ω ναι...έτσι φαίνεται....Τελεια. Επιτελους μυρισε ανοιξη. Απο εβδομαδα θα περασουμε καλυτερα ομως.
Σήμερα φιλτάτη το αναρτήσατε και αναστενάξανε κυρία μου τους τσολιάδες στο σύνταγμα . είσαστε υποχρεωμένη την 28η Οκτωμβρίου να ανέλθετε εις Σαλόνικα υποχρεωτικά να αναρτήσετε συνεύρεση με τα του συζύγου και των λοιπόν αγωνιστών ώστε να τιμήσουμε ολοι μαζί και το 40 όχι μονο το 21Δεν είναι σημερινο βιαστικέ άνδρα απαπαπα !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σήμερα ήμουν καλό κορίτσι.. Δεν έκανα αταξίες ...πολλές
Τί μού λές ξεδιάντροπη νεαρά?.... βλέπω ο ατιμασμένος καί κερατωμένος σύζυγος...... ή παρθένα ή η προίκα στόν Θεό. .εκτέθηκα ανεπανόρθωτα..... αντροτραγανιστρα νεαρά.. .. νομίζω ότι είχε δίκιο ο aiolosanemos50..... μέ απατάς ασύστολα.....χαχαχαΔεν είναι σημερινο βιαστικέ άνδρα απαπαπα !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σήμερα ήμουν καλό κορίτσι.. Δεν έκανα αταξίες ...πολλές
Μαζέψου εσύ.. άτακτος έγινες από τότε που έμπλεξες μαζί μου. Χαχαχαχα!!Σήμερα φιλτάτη το αναρτήσατε και αναστενάξανε κυρία μου τους τσολιάδες στο σύνταγμα . είσαστε υποχρεωμένη την 28η Οκτωμβρίου να ανέλθετε εις Σαλόνικα υποχρεωτικά να αναρτήσετε συνεύρεση με τα του συζύγου και των λοιπόν αγωνιστών ώστε να τιμήσουμε ολοι μαζί και το 40 όχι μονο το 21
Τί μού λές ξεδιάντροπη νεαρά?.... βλέπω ο ατιμασμένος καί κερατωμένος σύζυγος...... ή παρθένα ή η προίκα στόν Θεό. .εκτέθηκα ανεπανόρθωτα..... αντροτραγανιστρα νεαρά.. .. νομίζω ότι είχε δίκιο ο aiolosanemos50..... μέ απατάς ασύστολα.....χαχαχα
Πιό νωρίς φίλε μου γιατί ώς τότε θά τήν έχω φονεύει..... άπιστη ξεδιάντροπη νεαρά..... Εντός
Μωράκι μου εσύ.... σού έχω μία πιπίλα άλλο νά σού λέω καί άλλο νά γλ@ φεις !!! Μετά είμαι τού δικαίου....αμαρτωλή νεαρά....χαχαχαΒρε άντε απο κει κι οι 2 σας, μου φαίνεται με βρήκατε μικρή και με πειράζετε χαχαχαχαχαχα!!!!
Τώρα κατάλαβα....θά γίνεις παρθένα όπως ζήτησε ο σύζυγος.....ξελογιάστρα νεαρά.... οκ.... απλά θά εξεταστείς από παρθενολόγο.... χαχαχα φιλάκιαΕδώ και κάποιες μέρες,ξεκίνησαν υποχρεώσεις μου όσον αφορά το άλλο επαγγ κομμάτι μου, την προπονητική, συν αρκετά ραντεβού νέων πελατών και φυσικά των σταθερών που έχω ηδη, δυστυχώς δεν θα μπορώ να συμμετέχω στο νήμα όσο συμμετείχα από την αρχή που μπήκα, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα θα το χαλαρώσω λιγο εδώ ,φυσικά και υλικό θα βάζω οταν μπορώ και θα λέμε την καλημέρα μας και την καληνύχτα μας.Το ξέρετε ότι σας συμπαθώ αφάνταστα όλους όσους μπαίνετε καθημερινά!!
Να κανεις αυτο που νιωθεις καλυτερο για σενα. Εμεις εδω θα ειμαστε να σου κραταμε παρεα. Οπως ελεγε και ο Sinatra....I did it my way....Εδώ και κάποιες μέρες,ξεκίνησαν υποχρεώσεις μου όσον αφορά το άλλο επαγγ κομμάτι μου, την προπονητική, συν αρκετά ραντεβού νέων πελατών και φυσικά των σταθερών που έχω ηδη, δυστυχώς δεν θα μπορώ να συμμετέχω στο νήμα όσο συμμετείχα από την αρχή που μπήκα, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα θα το χαλαρώσω λιγο εδώ ,φυσικά και υλικό θα βάζω οταν μπορώ και θα λέμε την καλημέρα μας και την καληνύχτα μας.Το ξέρετε ότι σας συμπαθώ αφάνταστα όλους όσους μπαίνετε καθημερινά!!
Δέχομαι το χάος που δημιουργώ κυρία μου . Δεν είμαι αρκετά σίγουρος αν με δέχεται αυτό., ελπίζω να το βρίσκω μαζί σαςΜαζέψου εσύ.. άτακτος έγινες από τότε που έμπλεξες μαζί μου. Χαχαχαχα!!