Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Κατι πρεπει να κανουμε για αυτες τις πρωινες ορεξουλες.Πάντα έχω.. Καλημέρα αγόρι..
Κατι πρεπει να κανουμε για αυτες τις πρωινες ορεξουλες.Πάντα έχω.. Καλημέρα αγόρι..
Και εγώ τον απατω..Επίσης έχω άλλες 2 προτάσεις γάμου.. αλλά μεταξύ μας ότι λέμε.. ετσι;!Λοιπόν Τζο ....σε απατά... μιλάει και σε άλλο νήμα και λέει τα ίδια ....εντάξει γινόμαστε λίγο ρουφιάνοι αλλά μην το πιστεύεις....τα λέει και αλλού .....να τον διώξεις
Οκ ....δεν απάντησε όμως ακόμα να δούμε τι θα πειΚαι εγώ τον απατω..Επίσης έχω άλλες 2 προτάσεις γάμου.. αλλά μεταξύ μας ότι λέμε.. ετσι;!
Καταλάβατε ότι έχω δουλειά και δεν μπορώ νά απαντήσω καί μέ θάβεται . Κ@λωπαιδα.....Λατρεμένα μου αγόρια.. Πάω σιγά σιγά...θα τα πούμε λογικά απογευματάκι ..να έχετε μια όμορφη ημέρα..!
Τι δουλειά θα λες πάλι τα δικά σου τα ωραία σε άλλο νήμαΚαταλάβατε ότι έχω δουλειά και δεν μπορώ νά απαντήσω καί μέ θάβεται . Κ@λωπαιδα.....
Όχι φίλε μου... πραγματικά έχω δουλειά...χαχαχα δέν τήν απατω τήν ξετσίποτη....Τι δουλειά θα λες πάλι τα δικά σου τα ωραία σε άλλο νήμα
Πανεμορφα για ζουλιγμα......Λατρεμένα μου αγόρια.. Πάω σιγά σιγά...θα τα πούμε λογικά απογευματάκι ..να έχετε μια όμορφη ημέρα..!
Ω νά σού γαμήσ... Γιατί είσαι πάλι σκυμένη ξεδιάντροπη νεαρά? ......Θά έρθει κανένας τρέχοντας από πίσω καί θά έχουμε κανένα ατύχημα.....Ωραία με γλεντήσατε από χθές πού δέν μπορούσα νά απαντήσω.....ΡΕΜΆΛΙΑ....Πάντως από σένα δέν τό περίμενα άπιστη γυνή .....Ένα πουλάκι σέ κάρφωσε.....Πάς λέει μέ άντρες.....αλήθεια?.... χαχαχα........
ΧΑΧΑΧΑΧΑ σήμερα χάνω και εγώ επεισόδια που δεν πολυμπαινω...!!Φήμες καλε, ποιος τα λεει;!Ω νά σού γαμήσ... Γιατί είσαι πάλι σκυμένη ξεδιάντροπη νεαρά? ......Θά έρθει κανένας τρέχοντας από πίσω καί θά έχουμε κανένα ατύχημα.....Ωραία με γλεντήσατε από χθές πού δέν μπορούσα νά απαντήσω.....ΡΕΜΆΛΙΑ....Πάντως από σένα δέν τό περίμενα άπιστη γυνή .....Ένα πουλάκι σέ κάρφωσε.....Πάς λέει μέ άντρες.....αλήθεια?.... χαχαχα
Βαρετά αλλά τί νά κάνουμε!!! Υποχρεώσεις.... Άν δέν είσαι μόνος νά κάνεις ότι γουστάρεις δέν περνάς καλά.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ σήμερα χάνω και εγώ επεισόδια που δεν πολυμπαινω...!!Φήμες καλε, ποιος τα λεει;!
Χμμμ, μη το λες...Και μόνος και με παρέα πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να περνάς όμορφα..Βαρετά αλλά τί νά κάνουμε!!! Υποχρεώσεις.... Άν δέν είσαι μόνος νά κάνεις ότι γουστάρεις δέν περνάς καλά.....
Εκείνος ο aiolosanemos50 το παλιόπαιδο μού τό σφύριξε....ξεδιάντροπη νεαρά.....λέει ότι μέ απατάς....αλήθεια?Χμμμ, μη το λες...Και μόνος και με παρέα πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να περνάς όμορφα..
Πήγε στην παρέλαση για μάτι..χαχαχα σορυ πήζω σήμερα θα τα πούμε μετά, φιλιά!Εκείνος ο aiolosanemos50 το παλιόπαιδο μού τό σφύριξε....ξεδιάντροπη νεαρά.....λέει ότι μέ απατάς....αλήθεια?
Είμαι ανυπόμονη γενικά
Μή μού πείς ότι θά πάς μέ άντρα......ξεδιάντροπη νεαρά..... είχε δίκιο ό aiolosanemos50?..... φτού σου....χαχαχαΠήγε στην παρέλαση για μάτι..χαχαχα σορυ πήζω σήμερα θα τα πούμε μετά, φιλιά!
Ψέματα σού είπε.... συνελήφθη νά σαλιαρίζει σέ άλλο σαϊτ..... εντελώς μεταξύ μας εννοείται.... χαχαχαΠήγε στην παρέλαση για μάτι..χαχαχα σορυ πήζω σήμερα θα τα πούμε μετά, φιλιά!
Δέν μπορείς νά κλείσεις τά πόδια σου ξεδιάντροπη νεαρά....μαζέψουυυυυυυ.....χαχαχα Θά αυξήσω τήν προίκα μού φαίνεται....χαχαχαΑγοράκια μου με το σταγονόμετρο σας βλέπω σήμερα..Και δεν την είχα για ζόρικη μέρα.. Πανάθεμα την!!