kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.968
- Πόντοι
- 6.256
Δηλαδη , μικροτσούτσουνος;Σ ευχαριστώ μικρό μου αγαπημένο..
Δηλαδη , μικροτσούτσουνος;Σ ευχαριστώ μικρό μου αγαπημένο..
Ηλικία καλέ..!!Απαπα δεν ντρέπεσαι..από προσόντα είναι γενναίος το μωρό ?Δηλαδη , μικροτσούτσουνος;
Σαν κρυστάλλινη σφαίρα που λέει το μέλλον είναι η κωλάρα σου..???Μια φρέσκια, που τράβηξε πελάτης μου...?,ρε γμτ μόνο εγώ δεν ξέρω να τραβάω καλές?
Όπως και να τραβούσε αυτή την κωλάρα καλή θα έβγαινεΩραία φωτο τράβηξε..μ.αρέσει και μένα!!
Υγρά πίνω, πολλά...τα καταπίνω...?Εεεε τώρα δεν πίνεις...για σκέψου ...σκέψου ???
Κοίτα που θα πάθουμε εγκεφαλικό με αυτά που διαβαζουμε???Υγρά πίνω, πολλά...τα καταπίνω...?
Υγρά πίνω, πολλά...τα καταπίνω...? προσοχή στα υγρά όταν ειναι κολλώδη μπορεί να κλείσουν τον λαιμό
Με τρελαίνει αυτή η στάση σου, θέλεις οπωσδήποτε να μας ξεκάνεις...Μια φρέσκια, που τράβηξε πελάτης μου...?,ρε γμτ μόνο εγώ δεν ξέρω να τραβάω καλές?
Άγαλμα, άγαλμα ??Μια φρέσκια, που τράβηξε πελάτης μου...?,ρε γμτ μόνο εγώ δεν ξέρω να τραβάω καλές?
Ω ,αγαπημένε μου πελάτη ευχαριστώ πολύ!!!!όλους σας θυμάμαι όμως δεν έχεις να πεις,ε;;!!!Άγαλμα, άγαλμα ??
Harry μου γλυκέ και τρυφερε..??Με τρελαίνει αυτή η στάση σου, θέλεις οπωσδήποτε να μας ξεκάνεις...
Εσυ εχεις αλλα ταλεντα.ξερεις να γαμιεσαι αγρια.Μια φρέσκια, που τράβηξε πελάτης μου...?,ρε γμτ μόνο εγώ δεν ξέρω να τραβάω καλές?
Τα λόγια είναι περιττά για σένα Τζο μου Κι εμείς το ίδιο πάντως. Οποιος σε γνωρίσει, δε σε ξεχνάει με τίποτα νομίζω ?Ω ,αγαπημένε μου πελάτη ευχαριστώ πολύ!!!!όλους σας θυμάμαι όμως δεν έχεις να πεις,ε;;!!
Και άγρια γαμιεμαι και ήρεμα Γαμιεμαι, αναλόγως παρτενέρ και διάθεση αγόρι..Εσυ εχεις αλλα ταλεντα.ξερεις να γαμιεσαι αγρια.
Με τιμά αυτό ..?Τα λόγια είναι περιττά για σένα Τζο μου Κι εμείς το ίδιο πάντως. Οποιος σε γνωρίσει, δε σε ξεχνάει με τίποτα νομίζω ?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε για κώλο-ποίημα!!Μια φρέσκια, που τράβηξε πελάτης μου...?,ρε γμτ μόνο εγώ δεν ξέρω να τραβάω καλές?
Εργο τεχνης..... χωρις ατελειες.Μια φρέσκια, που τράβηξε πελάτης μου...?,ρε γμτ μόνο εγώ δεν ξέρω να τραβάω καλές?
Καλέ, σήμερα μπηκαν ολα τ αγαπημένα αγόρια μου!!απαρτία!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε για κώλο-ποίημα!!
Ωωωω!Ευχαριστώ πολύ!!Εργο τεχνης..... χωρις ατελειες.
Φτιάξε λουκουμάδες να τους κεράσειςΚαλέ, σήμερα μπηκαν ολα τ αγαπημένα αγόρια μου!!απαρτία!!!?
Με τόσα σχόλια ρε παιδιά σκέφτομαι και εγώ να επισκεφθώ την Τζοανα ?Ωωωω!Ευχαριστώ πολύ!!
? είμαι άχρηστη μαγείρισσα, πάω τώρα όμως γιατί κάνω καλές πίπες ?Φτιάξε λουκουμάδες να τους κεράσεις