amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.722
- Πόντοι
- 22.785
Μού έφυγε ο καφές ΕΡΕ πουστη πρωί πρωίαρχοντα μαλλον τον τσιμπησες πρωτος πως μου ξεφυγε
Μού έφυγε ο καφές ΕΡΕ πουστη πρωί πρωίαρχοντα μαλλον τον τσιμπησες πρωτος πως μου ξεφυγε
Πολυ βαρια ντυθηκες πφφφ !!!Ντύθηκα και ήρθα..?
ΚαλημέρεςΝτύθηκα και ήρθα..?
σαν στραβοσουγιας εισαιΚαλημέρα στ αγόρια μου? Τώρα ισιωσα που ήπια καφέ.. ?
σαν στραβοσουγιας εισαι
δεν μπορω σημερα εχω ρεντα ειμαι για τζοκερΣταματά βρε απαπαπα!!!!?
Επίσης καλέ μου!!?
εσυ θα σφυριξεις το παιχνιδι??? αν και οι βρετανοι δεν χρειαζονται βοηθεια ...ειναι γνωστοι κωλοσφυριχτρακηδες2:30 παίζει η ΛΑΤΡΕΜΈΝΗ ομάδα μου Τότεναμ❤, με Λιντς,προβλέπω ενδιαφέρον παιχνίδι!Αν και όχι ποδοσφαιρόφιλη ιδιαίτερα, Η αρρώστια μου με Tottenham και γενικά με το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι γνωστή!
Μονο Liverpool. Ευχαριστω για τη νικη επι της City.2:30 παίζει η ΛΑΤΡΕΜΈΝΗ ομάδα μου Τότεναμ❤, με Λιντς,προβλέπω ενδιαφέρον παιχνίδι!Αν και όχι ποδοσφαιρόφιλη ιδιαίτερα, Η αρρώστια μου με Tottenham και γενικά με το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι γνωστή!
2:30 παίζει η ΛΑΤΡΕΜΈΝΗ ομάδα μου Τότεναμ❤, με Λιντς,προβλέπω ενδιαφέρον παιχνίδι!Αν και όχι ποδοσφαιρόφιλη ιδιαίτερα, Η αρρώστια μου με Tottenham και γενικά με το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι γνωστή!
Άντε βρε,εσύ νομίζεις επειδή κεντρικό Λονδίνο έχει όλες τις εθνικότητες και ότι να'ναι, ότι έτσι ειναι όλη η Αγγλια ;!Έχει και οικογενειάρχες και άντρες βαρβάτους ,ειδικά επαρχία?εσυ θα σφυριξεις το παιχνιδι??? αν και οι βρετανοι δεν χρειαζονται βοηθεια ...ειναι γνωστοι κωλοσφυριχτρακηδες
τι νουμερο σουτιεν φορανε??Άντε βρε,εσύ νομίζεις επειδή κεντρικό Λονδίνο έχει όλες τις εθνικότητες και ότι να'ναι, ότι έτσι ειναι όλη η Αγγλια ;!Έχει και οικογενειάρχες και άντρες βαρβάτους ,ειδικά επαρχία
Liverpool έχει καλή ομάδα ,επίσης Manchester United γουστάρω πολύ, μετά την Tottenham φυσικάΜονο Liverpool. Ευχαριστω για τη νικη επι της City.
Σε βλέπω διαβασμενη στα ποδοσφαιρικάLiverpool έχει καλή ομάδα ,επίσης Manchester United γουστάρω πολύ, μετά την Tottenham φυσικά
Μόνο αγγλικό ποδόσφαιρο μ αρέσει & παρακολουθώ.Αντε το πολύ πολύ να δω Ρεάλ σε κανένα παιχνίδι.. μέχρι εκεί..Σε βλέπω διαβασμενη στα ποδοσφαιρικά
Μου αρέσει όταν η γυναίκα παρακολουθεί μπάλα και κάθεται να βλέπει αγώνα μαζί μου...Μόνο αγγλικό ποδόσφαιρο μ αρέσει & παρακολουθώ.Αντε το πολύ πολύ να δω Ρεάλ σε κανένα παιχνίδι.. μέχρι εκεί..
Με το καλησπέρα , ήδη η Τότεναμ 2 έβαλε ?
κουκλα εισαι υπεροχη ρογιτσα και βυζακι.Καλημερούδια...!
λατρεμενος κωλος μεγαλος και ωραιος.