amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.164
- Πόντοι
- 22.785
Είμαι μακρυά κυρία μού.Να έρθετε εσείς να με πάρετε την άλλη φορά γιατί ο Τάσος δεν με φέρνει!
Είμαι μακρυά κυρία μού.Να έρθετε εσείς να με πάρετε την άλλη φορά γιατί ο Τάσος δεν με φέρνει!
θα την φερω εγω μια ημερα μαζι με τον σοχοΕίμαι μακρυά κυρία μού.
Ουαου... Θα τον ρίξω στη θαλλλλλασσσσα.θα την φερω εγω μια ημερα μαζι με τον σοχο
Πέτρα πρέπει να ναι ο κώλος σου,τέρμα σφιχτός
Ομορφε μου.. πάω τωρα..ελπίζω να σε δω μετά.. ??Πέτρα πρέπει να ναι ο κώλος σου,τέρμα σφιχτός
αρχισες παλι αγελαδιτσα της φαγε ...μου και μουΟμορφε μου.. πάω τωρα..ελπίζω να σε δω μετά.. ??
Γεια σου και σένα αγόρι !!Νέος στην παρέα ε; Welcome !Γειά σου καυλομουνα Ιωάννα
Εγώ στην φωτογραφία βλέπω τα δικά του χυσια στο στήθος σου όμως, τα δικά σου που είναι;Εγώ πλημμύρα, Όχι αυτός ?
Παλιός στο κουρμπέτι και στην επίσκεψη του site αλλά αποφάσισα να κάνω επιτέλους λογαριασμό. Καλώς σας βρήκα ?Γεια σου και σένα αγόρι !!Νέος στην παρέα ε; Welcome !
Ε ναι ,για να γίνεις μέλος λογικά είσαι παρατηρητής καιρο, έτσι πάει ?,άντε Καλώς ήρθες και επίσημα!Όσο για τα δικά μου που ρώτησες πριν...στο στόμα του ..αν θυμάμαι καλά ...?Παλιός στο κουρμπέτι και στην επίσκεψη του site αλλά αποφάσισα να κάνω επιτέλους λογαριασμό. Καλώς σας βρήκα ?
Τα ρουφήξε όλα ο τύπος...εσύ τι θα εκανεςΕγώ στην φωτογραφία βλέπω τα δικά του χυσια στο στήθος σου όμως, τα δικά σου που είναι;
Ααααα ,έχεις αρχίσει και μου γίνεσαι αδυναμία boy...?Μα είναι ερώτηση αυτή !!!! πήγαινε να την συναντήσει να τα δεις να τα νιώσεις να σε κάψουν
Είσαι καύλα μεγάλη....είχα μπει ποιο νωρίς Στο κανεσεχ.Ειδα τις αγγελίες σου ...είδα μια φωτογραφία με τα μαύρα ψηλοτάκουνα....καυλωσαααααα πολύ ????Ααααα ,έχεις αρχίσει και μου γίνεσαι αδυναμία boy...?
καλησπερα Τζο πως πήγαν οι σημερινές κρέμες ήταν δυναμοτικές και γευστικέςΑαααα ,έχεις αρχίσει και μου γίνεσαι αδυναμία boy...?
Αγαπημένε μου πελάτη,καλησπερα Τζο πως πήγαν οι σημερινές κρέμες ήταν δυναμοτικές και γευστικές
βλεπω τας αισθησιακές σας φωτο και ανεβάζω σημαίας με επιφωνήματαΑγαπημένε μου πελάτη,πλέον
Όλα βαίνουν καλώς ?.Εσύ πως μου είσαι;
Θα τις τα επέστρεφα στο λαρύγγι της... ? ?Τα ρουφήξε όλα ο τύπος...εσύ τι θα εκανες
??Είσαι καύλα μεγάλη....είχα μπει ποιο νωρίς Στο κανεσεχ.Ειδα τις αγγελίες σου ...είδα μια φωτογραφία με τα μαύρα ψηλοτάκουνα....καυλωσαααααα πολύ ????