Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.053
?
Περίεργη μέρα σήμερα..ας βάλω όμως μια ωραία φωτο...?
Πλημμύρα το αγόρι... ?Καλημέρες...
Λαπα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!τι να φας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε με την μασελιτσα σου γριουλα
Γειά σου καυλομουνα Ιωάννα
Αυτά τα γυμνασμένα κωλομέρια έχουν τρελάνει κόσμο??
Αυτά τα γυμνασμένα κωλομέρια έχουν τρελάνει κόσμο??
Για την κωλάρα σου την όμορφη χαλάλι σου ?Τον χοιρινουλη θα τον φάω ΟΛΟΝ μόνη μου ?
τι μας κανεις τωρα ρε αρχοντα
Κορίτσια και αγόρια κοπιάστε έχει για όλους....
Λαμόγιο ΣΟΧΟΒΙΤΣ Έλα και εσύ λίγουρμε.....
Έλα να με πάρεις να πάμε στον κυριο κόκορα να φάμε βρετι μας κανεις τωρα ρε αρχοντα
παμε μαζι νοτια ειναι εχει και γεφυραΠου έρχομαι;;;;;;
Άντε βρε ευκαιρία να με ξεφορτωθεις ?παμε μαζι νοτια ειναι εχει και γεφυρα
θα κανεις μπαντζι τζαμπινγκ χωρις σχοινιΆντε βρε ευκαιρία να με ξεφορτωθεις ?
Πάω για μανικιούρ/πεντικιούρ τώρα.. Αφού δεν μ εξυπηρετησατε εδώ μέσα,βρήκα αλλού ?θα κανεις μπαντζι τζαμπινγκ χωρις σχοινι
αφου χαθηκε ο γατουλης εκτος αν βουτηξε στο κενο να σωθει πρωτα ο ιδιοςΠάω για μανικιούρ/πεντικιούρ τώρα.. Αφού δεν μ εξυπηρετησατε εδώ μέσα,βρήκα αλλού ?
Εγώ έστρωσα το φτωχικό μού..τι μας κανεις τωρα ρε αρχοντα
φαε κατι και για εμενα γιατι αν ερθει και η τζοαννα τρωει μονο λουκανικαΕγώ έστρωσα το φτωχικό μού..
Να έρθετε εσείς να με πάρετε την άλλη φορά γιατί ο Τάσος δεν με φέρνει!Εγώ έστρωσα το φτωχικό μού..
Ντροπη κύριε Καρυπίδη.....φαε κατι και για εμενα γιατι αν ερθει και η τζοαννα τρωει μονο λουκανικα
εγω θελω να σε προστατεψω για αυτο θα σε στειλω στο κιεβο να σε φροντισουν θα τους πω οτι εχεις και βρεττανικη καταγωγη..οποτε σιγουρα δεν θα σε βρουνε ποτεΝα έρθετε εσείς να με πάρετε την άλλη φορά γιατί ο Τάσος δεν με φέρνει!