TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Είμαι ζημιαρα ??
Είμαι ζημιαρα ??
ευτυχως μας υποδέχτηκε χωρίς τίποτα από μεσα
τι λες τωρα ....δεν ντραπηκες καθολου??? τοσο σεμνο κοριτσι να εμφανιζεσαι ξεβρακωτη ...ντροπηΔεν πρόλαβα να ντυθώ ?
Είπα να ειμαι έτοιμη ρε Τάσο, ντύσου γδυσου, αυτό θα κάνω όλη μερα;!?τι λες τωρα ....δεν ντραπηκες καθολου??? τοσο σεμνο κοριτσι να εμφανιζεσαι ξεβρακωτη ...ντροπη
Σταμάτα θα καβλωσω πάλι.. Και δεν θελω και πολυ...Θα έχετε προσέξει ότι τα περισσότερα πράγματα που μας προκαλούν ευχαρίστηση είναι παράλογα. Οπότε όταν μας υποδέχονται γυμνασμένα κορμιά γυμνά έχουν μεγαλύτερο αισθησιασμό
Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε ξεκαυλωσει. Τόσοι είμαστε εδω γύρω?Σταμάτα θα καβλωσω πάλι.. Και δεν θελω και πολυ...
σωστα ξεβρακωτη δεν πλενεις και ρουχα κανεις οικονομια στο περιβαλλον... εγω παντως το ελεγα για τις οικολογικες σου ευαισθησιεςΕίπα να ειμαι έτοιμη ρε Τάσο, ντύσου γδυσου, αυτό θα κάνω όλη μερα;!?
ποσοι θα ειναι ??? γεμιζεις ενα διορωφο λονδρεζικο πουλμαν?Λοιπόν, καλη Τσικνοπέμπτη να έχουμε, καλη παρέα πάνω απ όλα,και να φάμε μέχρι να σκασουμε!!Μες στο Σαββατοκύριακο θα οργανώσω και τη φάση free fuck αφού το είπα.. Δεν αναιρω ποτέ ότι λέω,περίμενα μονο να χαλαρώσω λίγο!
????
Έτοιμη για τσικνισμα!!!Σούπερ πέρασες!ευτυχως μας υποδέχτηκε χωρίς τίποτα από μεσα
Κωλαρααααα....με νυχαρεςΖόρικη μέρα ?
Θα γεμίσω 8,10 ΚΤΕΛ, τυφλα να έχει η Θώδη στα πανηγύρια ??ποσοι θα ειναι ??? γεμιζεις ενα διορωφο λονδρεζικο πουλμαν?
λογικο ειναι μπηκαν τα γιδια στο μαντρι θα το γραψετε ντουετοΘα γεμίσω 8,10 ΚΤΕΛ, τυφλα να έχει η Θώδη στα πανηγύρια ??
τι του ειπες δηλαδη, τι παιχτηκε ?Τον Άλεξ τον μαλωσα εχθές λίγο..?
Το λύσαμε, αυτό έχει σημασία.. αν υπάρχει καλη θέληση υπάρχει και λύση ?τι του ειπες δηλαδη, τι παιχτηκε ?
ειπε καμια κλασσικη επικη μαλακια μηπως ?
αμα ειναι ετσι οκ.Το λύσαμε, αυτό έχει σημασία.. αν υπάρχει καλη θέληση υπάρχει και λύση ?
Ρε συ αγόρι και να παιχτεί θα ξέρω ποιος είναι αν δεν μου πει;!! Έχω δει παραααα πολλούς από εδώ μέσα, άλλοι λένε άλλοι Όχι,δικαίωμα τους!Και κριτικές που μου γράφουν κάποιοι, δεν ήξερα νικ τους ,από τις λεπτομέρειες καταλαβαίνω ποιοι είναι από εδώ..αμα ειναι ετσι οκ.
ακομα σε σαλιαριζει ασκοπως η' παιχτηκε σκηνικο τελικα?
καλα αυτονε θα τον καταλαβεις με την πρωτη.Ρε συ αγόρι και να παιχτεί θα ξέρω ποιος είναι αν δεν μου πει;!! Έχω δει παραααα πολλούς από εδώ μέσα, άλλοι λένε άλλοι Όχι,δικαίωμα τους!
Έλα μωρέ μην τον πειράζεις ..άσπονδοι φίλοι είστε ε;!!???καλα αυτονε θα τον καταλαβεις με την πρωτη.
πρωτα θα σου ζητησει πιστοποιητικο εμβολιασμου, γιατι αλλιως δε μπαινει σε σπιτια.
ειναι εκλεκτος μαλακας.
μετα θα σε ρωτησει αν εισαι φαν του μητσοτακη η' του λεφτα υπαρχουν.
αν δεν εισαι δε γαμει.
και εννοειται θα σου πει με το που ανοιξεις τη μπορτα, την κλασσικη ατακα που ριχνει τις γκομενες.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !