kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.965
- Πόντοι
- 6.256
Πόσα ρίχτερ δηλαδηΗλικία καλέ..!!Απαπα δεν ντρέπεσαι..από προσόντα είναι γενναίος το μωρό ?
Πόσα ρίχτερ δηλαδηΗλικία καλέ..!!Απαπα δεν ντρέπεσαι..από προσόντα είναι γενναίος το μωρό ?
Ο Νο 1 είναι αλλά δεν μπορώ να στο αποδείξω. Θα μείνεις με τις αμφιβολίες σου... ?τι νουμερο εχει αυτος ο λογ/σμος διψηφιο η τριψηφιο
Ω ΡΕ ΦΙΛΕ!!Μια φρέσκια, που τράβηξε πελάτης μου...?,ρε γμτ μόνο εγώ δεν ξέρω να τραβάω καλές?
?Ω ΡΕ ΦΙΛΕ!!
Καλησπέρα sexy jo . Αν θέλεις Να σου μάθω εγώ να μαγειρεύεις καλά !!!? είμαι άχρηστη μαγείρισσα, πάω τώρα όμως γιατί κάνω καλές πίπες ?
Μήπως να σε τραβήξει και ένα βίντεο ο πελάτης;; Είναι πολύ καλός!!! ??Μια φρέσκια, που τράβηξε πελάτης μου...?,ρε γμτ μόνο εγώ δεν ξέρω να τραβάω καλές?
Καλησπέρα sexy jo . Αν θέλεις Να σου μάθω εγώ να μαγειρεύεις καλά !!
Θα του το πω την άλλη φορά του αγοριού ?Μήπως να σε τραβήξει και ένα βίντεο ο πελάτης;; Είναι πολύ καλός!!! ??
απιστευτο θεαμα τρελαινομαι,να ημουν απο πισω σου να στο εχωνα και να το καναμε σα τρελοι.Μια φρέσκια, που τράβηξε πελάτης μου...?,ρε γμτ μόνο εγώ δεν ξέρω να τραβάω καλές?
Καβλιαρικο αγόρι.. ?απιστευτο θεαμα τρελαινομαι,να ημουν απο πισω σου να στο εχωνα και να το καναμε σα τρελοι
μωρο σεξουαλιαρικο.Καβλιαρικο αγόρι.. ?
Αμέ εγώ πρόθυμος είμαι να σου μάθω όποτε θες !!! Φιλιά πολλά!! Θα τα πούμε και από κοντά!!!Αμε ,να μάθω να μαγειρεύω μπας και βρω κανα γαμπρό, όλο γ@μησια και πίπες θα του σερβίρω, δεν λέει ?
Και γω νόμιζα πως θα κλήρωνες iphoneΚαλημέρα!
Αφού το έταξα,το κάνω?
Για να ευχαριστήσω τα μέλη του φόρουμ που συμμετέχω, αποφάσισα να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον να απολαύσει δωρεάν τις υπηρεσίες μου για ενα μισάωρο στο χώρο μου με φουλ πρόγραμμα.
Όροι συμμετοχής: Διαλέγετε έναν αριθμό από 00-99 και θα βγει ένας νικητής από την κλήρωση του Λαϊκού λαχείου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν 10 κριτικές και πανω.
Όλα θα γίνουν τίμια και ξεκάθαρα όπως πρέπει!
Αυτό περιμένω να μου το πάρετε εσείς εμένα δώρο!?Και γω νόμιζα πως θα κλήρωνες iphone
Θα περιμενεις πολύ ομωςΑυτό περιμένω να μου το πάρετε εσείς εμένα δώρο!?
Κρίμα να μην μπορούμε να πάρουμε κι εμείς οι νεότεροι μέρος... Φοβερός διαγωνισμός πάντως! Εύγε Jo!ΓΓια να ευχαριστήσω τα μέλη του φόρουμ που συμμετέχω, αποφάσισα να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον να απολαύσει δωρεάν τις υπηρεσίες μου για ένα μισάωρο η 1 ώρα (εσείς επιλέγετε) στο χώρο μου με φουλ πρόγραμμα.
Όροι συμμετοχής: Διαλέγετε έναν αριθμό από 00-99 και θα βγει ένας νικητής από την κλήρωση του Λαϊκού λαχείου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν 10 κριτικές και πανω.
Οκ εμείς στη απέξω δεν έχω κριτικές οκ την άλλη φοραΓια να ευχαριστήσω τα μέλη του φόρουμ που συμμετέχω, αποφάσισα να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον να απολαύσει δωρεάν τις υπηρεσίες μου για ένα μισάωρο η 1 ώρα (εσείς επιλέγετε) στο χώρο μου με φουλ πρόγραμμα.